Gasilski koledar 2008

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
Mostiščar
Kraj: Ljubljana Barje

Odgovor Napisal/-a Mostiščar »

deja94 napisal/-a:To ni prodajanje koledarjev,to je trženje in to je predstavitev laikom,kaj in kdo smo prostovoljni gasilci!!! Na pomoč!
Ja res ti je treba priti na pomoč...
Smatram, da veš vse o trženju, ker ga tako izpostavljaš v tvojem pisanju. Sem strokovnjak s področja in tvoje pisanje nima veze s tem, še manj pa z načeli in vrednotami prostovoljnega gasilstva ali pravzaprav gasilstva nasploh. Predstavitev gasilske organizacije (po tvoje laikom) raje prepusti tistim, ki to strokovno obvladajo!
LP, Robert
deja94

Odgovor Napisal/-a deja94 »

Preberi si cel forum pa boš opazil,da na splošno vsi javkajo,da ni denarja.In marsikdo gasilcem obrača hrbet,češ,kaj se neki grejo.Mogoče imaš še celo soseda,ki te še ni videl kot gasilca.Takim laikom je treba za denar na dušo pihat,ne pa tistim ,ki so vsak dan v akciji in jim je to svetinja.Ame razumeš? (ja ,pomoč bi nam v društvu prav prišla,a boš kaj nakazal?)
Uporabniški avatar
Mostiščar
Kraj: Ljubljana Barje

Odgovor Napisal/-a Mostiščar »

deja94 napisal/-a:Preberi si cel forum pa boš opazil,da na splošno vsi javkajo,da ni denarja.In marsikdo gasilcem obrača hrbet,češ,kaj se neki grejo.Mogoče imaš še celo soseda,ki te še ni videl kot gasilca.Takim laikom je treba za denar na dušo pihat,ne pa tistim ,ki so vsak dan v akciji in jim je to svetinja.Ame razumeš? (ja ,pomoč bi nam v društvu prav prišla,a boš kaj nakazal?)
Tokrat zadnjič komentiram tvoje pisanje in se bom v bodoče vzdržal...
Ti si preberi, o čem sploh teče tema, ker smo zašli!
Koledarji so bili nekoč, so danes in bodo tudi v prihodnje. Enako velja tudi za pomanjkanje denarja. Osebno se ne rabim kazat sosedom v gasilski opravi, jim bi pa pomagal, pa če so dali kaj zraven ali pa ne, v kolikor bi pomoč potrebovali.
LP, Robert
deja94

Saj ne rabiš komentirat.Jaz povem svoje mišlenje in izkušnje.Kot predsedniku društva mi je uspelo veliko in to predvsem s sistemom,ki sem ga izbral.Vojsko treba terat da dela svoje ,gasilce pa tudi.Če sem na raspolago ljudem,potem hočem,da me spoštujejo kot gasilca.
Uporabniški avatar
hec

Odgovor Napisal/-a hec »

deja94 napisal/-a:Saj ne rabiš komentirat.Jaz povem svoje mišlenje in izkušnje.Kot predsedniku društva mi je uspelo veliko in to predvsem s sistemom,ki sem ga izbral.Vojsko treba terat da dela svoje ,gasilce pa tudi.Če sem na raspolago ljudem,potem hočem,da me spoštujejo kot gasilca.
Se pridružujem!
Vrsho
moderator
moderator
GE: PGD Šentvid
Kraj: Šentvid pri Ljubljani

Odgovor Napisal/-a Vrsho »

deja94 napisal/-a:Saj ne rabiš komentirat.Jaz povem svoje mišlenje in izkušnje.Kot predsedniku društva mi je uspelo veliko in to predvsem s sistemom,ki sem ga izbral.Vojsko treba terat da dela svoje ,gasilce pa tudi.Če sem na raspolago ljudem,potem hočem,da me spoštujejo kot gasilca.
Prosim, da uporabljaš bolj knjižno slovenščino, tudi kakšen presledek za piko oz. vejico bi bil dobrodošel.

Sedaj se pa prosim vrnite k temi...

moderator
deja94

Z vsem spoštovanjem , moderator , če nimaš nič drugega.......
Vrsho
moderator
moderator
GE: PGD Šentvid
Kraj: Šentvid pri Ljubljani

Odgovor Napisal/-a Vrsho »

Še enkrat te prosim, da si prebereš pravila foruma...

Če ne bo šlo drugače, bomo morali uporabiti določene sankcije.

Red je red in velja za vse.

moderator
Gajba

Odgovor Napisal/-a Gajba »

Se strinjam z Vrsho-tom in sodeč potem, kar sem prebral, me pravzaprav čudi, da deja94 sploh še sodeluje na forumu. Menim, da bi bilo "sankcije" potrebno izvesti. Prabral sem celo temo in res sem se močno nasmejal, ko sem videl kaj piše... :lol: :lol: :twisted:
Gasilstvo je vedno bilo in vedno bo!!
deja94

Se strinjam. Mislim sankcije itd. Vedite pa, da ima vsak napisati in povedati svoje mnenje. Vi imate pač svoj način dela, nekateri pa svoj. Imejmo možnost, da povemo svoje, pa naj bo to prav ali narobe. Ampak očitno je ta forum namenjem samo istomislečim. Zdaj pa me lahko tudi "skenslate" !

(PS: moderator, a si sedaj zadovoljen z mojo slovnico)
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

deja94 napisal/-a: (PS: moderator, a si sedaj zadovoljen z mojo slovnico)
Sicer ne leti name, ampak tokrat mi je tvoj slog pisanja prav všeč. :lol:
Uporabniški avatar
hec

Odgovor Napisal/-a hec »

Nevem zakaj se tako razburjate? Če meni nekdo pove, da se pri njih pač dela drugače kot pri nas, se meni to ne zdi neumno ali smešno, ampak je dokaz, da se vsak prilagaja okolju v katirem deluje.
Sam sicer nevem od kod prihaja DEJA94, si pa kar mislim..... :roll:
In tudi pristop, do prodaje koledarjev se na periferiji popolnoma razlikuje od pordaje v urbanih mestih ali okolici.
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Hec , tu ti pa dam prav tvoja PRODAJA koledarjev se razlikuje od mojega razdeljevanja koledarjev !! :evil: :evil: :evil:
Jeb.. me takšno dvigne ! :D
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Na mariborskem koncu se je "prodaja koledarjev" najbolj prijela pri nogometnih društvih. Tam dobijo "prodajalci" dogovorjeno provizijo in odstotke za stimulacijo.

Gasilcev pa še nisem videl prodajati koledarjev. :lol:
Uporabniški avatar
hec

Odgovor Napisal/-a hec »

Oskar napisal/-a:Hec , tu ti pa dam prav tvoja PRODAJA koledarjev se razlikuje od mojega razdeljevanja koledarjev !! :evil: :evil: :evil:
Jeb.. me takšno dvigne ! :D
Veš kaj....me brav briga al te dvigne al pa spusti :haha: . Jst za svoje društvo vem zakaj koledarje tiskamo in prodajamo, vejo tudi občani in s tem nimamo nobenih problemov. Uprava v društvu je vsako leto zadovoljna z številkami in društvo se tudi na ta način lahko razivija.Mi imamo jasen koncept kaj želimo iz tega iztržit in to nam tudi uspeva! Krajanom so pa te stvari kristalno jasne.....mogoče imaš pa ti ravno z tem problem, ker bi rad zamenjal ljudi...to se pa ne da!
Zaklenjeno