DAN FORUMA 2007

Vse o spletišču Gasilci.org ter pomoč pri uporabi foruma, predlagajte nove forume, povejte vaše mnenje, ...

Moderator: Peter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
toma
Kraj: Mežica

Odgovor Napisal/-a toma »

To ,da so kolegi iz Postojne dobri organizatorji se je pokazalo že pri podelitvi o opravljenem tečaju za VGČ in o tem ni dvoma.
Me pa zanima tako malo tista obljuba od Suzance in njen štrudelček.Mi je pa kar malo žal ,da se nisem mogel prifočkat zraven,kajti služba je le služba.
No morda pa bo tako srečanje kdaj na našem koncu z ogledom rudiškega muzeja ,ter vožnjo z flosom po reki Dravi,pravim morda ,ker nevem točno kdo o tem odloča.
Skratka važno je ,da ste se imeli lepo in da ste varno prispeli domov.
Gasilec znanja ne proda , ampak ga podari.

NA POMOČ !
Uporabniški avatar
SuZaNcA
Kraj: Ljubljana-BIZOVIK
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SuZaNcA »

Leyca B napisal/-a:Blo je odlično, tak kot vedno.. :lol: Vse pohvale organizatorjem.

Hvala MICKA, svoje selektorsko delo si opravil profesionalno.. :lol: :lol: Suzy, kaj misliš, naju bo povabil na borovničke? :shock: :D

LP :wink:
Ja danes je rekel da so že v hladilniku...tak da vabilo na degustacijo kmalu pričakujem :wink: :D

LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene :D
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

toma napisal/-a:To ,da so kolegi iz Postojne dobri organizatorji se je pokazalo že pri podelitvi o opravljenem tečaju za VGČ in o tem ni dvoma.
Me pa zanima tako malo tista obljuba od Suzance in njen štrudelček.Mi je pa kar malo žal ,da se nisem mogel prifočkat zraven,kajti služba je le služba.
No morda pa bo tako srečanje kdaj na našem koncu z ogledom rudiškega muzeja ,ter vožnjo z flosom po reki Dravi,pravim morda ,ker nevem točno kdo o tem odloča.
Skratka važno je ,da ste se imeli lepo in da ste varno prispeli domov.
Evo , pa imamo prizorišče za dan Foruma 2008 !

Odločajo pa moderatorji z Milanom in Petrom na čelu. Odloči pa potem Milan! :D :D :D
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

No nekja slikc je tudi meni ratalo in si jih lahko ogledate tule:

http://www.pgd-topole.si/galerija/thumb ... ?album=367

Malo več je jame, za ostale, zlasti v tekmovalnem delu, pa naš aparat ne zmore :?

Za trud organizatorjem pa čista 10, smo tudi na dež pozabili :D .

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

Pero0 napisal/-a:SuZaNcA je pa dobro pršut rezala :D
Evo dokaz :D :

Slika

Le kdo bi uganil, kakšna navodila je dobivala v temle trenutku :D :wink: .

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
tomaz
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a tomaz »

Čeprav smo del Gorenjcev kar kmalu odrinili na Sivo pot, je bil dan res poln in popoln. Vse čestitke organizatorjem, odlično ste se odrezali, ja, pa kar nekaj nickov je dobilo svoj pravi obraz. Se še vidimo :)
Barbi k
Kraj: Dvorjane
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Barbi k »

Bilo je fenomenalnalno dobro. :wink: Čestitke in pohvale organizatorjem. =D> Kar se pa vremena tiče... pa sej ni blo tak hudo. :oops: :lol:
Se že veselim naslednjega srečanja! :wink:

LP 8)
Prijateljstvo, ki se kali v ognju, je večno!

http://www.gasilcidvorjane.com
Uporabniški avatar
nejč
Kraj: Dvorjane
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a nejč »

Barbi k napisal/-a:Bilo je fenomenalnalno dobro. :wink: Čestitke in pohvale organizatorjem. =D> Kar se pa vremena tiče... pa sej ni blo tak hudo. :oops: :lol:
Se že veselim naslednjega srečanja! :wink:

LP 8)
Ja Barbi glede vremena je tako, da bo treba v avto pogledat kakšno vreme je bilo :wink: :D
Nevem kam ga naj damo očistit :oops:bo treba kar rokave zavihat :wink:
darko

Odgovor Napisal/-a darko »

Nejč ugotavljam da je vaš kombi prišel domov kompleten. Menda pa vam je bilo zagroženo da gre del kombija drugič sam na pot, saj ste šli zgodaj domov.
Darko
george*

Odgovor Napisal/-a george* »

No dodam še jaz svoj vtis...superca...vreme nam je mal ponagajalo...ampak mel smo se pa luštno....Micka...hvala...si krasen... :lol: dobro si nas teral....čeprav jurčkov nisem videla...pa drugič...;-)

Ja Suzanca ti si pa itak najboljša...glede na našega trenerja...si človek sploh ne bi mogel drugače...
tinček
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a tinček »

Bilo je super tako kot vedno.Pohvala organizatorju.
Zahvala še Dvorjančanom.
LP
DREVO BREZ KORENINE JE KOT GASILCI BREZ

MLADINE
Uporabniški avatar
Razby
Kraj: Brezje na Gorenskem
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Razby »

No da še jaz podam svoj komentar, blo je super, pa vreme...
Ampak če je taprava družba, tko kot je bla nas prav nič ni oviralo vreme.
Imeli smo se fajn, uživali pa dob'r jedli. Hvala organizatorjem za tako čudovit dan. :lol: :lol:
Vse, česar popolnoma ne obvladamo, je nevarno. In to, kar obvladamo, je še nevarnejše; potem postanemo lahkomiselni.

Pavel Razboršek
Uporabniški avatar
Mateja
HazMat Team
Kraj: Topole in Gornji Logatec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

Marjetica napisal/-a:seveda, če nimaš te smole, da te kdo po nosu :cry: :wink:
Lep pozdravček tudi od naše družinice. Zavzeti forumovcem in forumovkam smo se pridružili šele popoldne, smo imeli pa zato najmlajšega gasilčka pri sebi (Klemen je star 7 mesecev).

Resnično sem vesela, da sem vas nekatere osebno spoznala, še posebej tebe Marjetica :D , za fante pa zdaj, ko sem poročena, ne smem več tako naglas govoriti :lol:

Drago, ja, bomo delali na tem, da se bomo videli prej kot na Klemenovi poroki :)

Hvala organizatorjem!

Aha, za kavo pa velja :lol:
Znanost se ni začela z nami.
Uporabniški avatar
aandrej
Kraj: Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a aandrej »

Veseli me, da ste se imeli fajn in ste vsi domov prišli živi in bolj ali manj zdravi. :wink:

Hvala Janezu in Marjetici za sojenje Slika, HotBirdu za pomoč v zgodnjih jutranjih urah.

mitja1santelj in MaV bosta v kratkem odlikovana za hrabrost, ker sta se spretno izmikala ponesrečenim metom pri metanju pikad Slika.

Posebna zahvala gre vsem, kateri ste v večernih urah dali eno roko pri pospravljanju šotora, klopi in miz. Kar pa ni pomenilo, da je piknika konec. Pevci že veste za kaj.

Najbolj vztrajni smo z Volkcom na čelu pospravljali še celo nedeljsko dopoldne.
  • Od tega trenutka naprej je razpisana tiralica za tistim, kateri je odnesel obogateno kost Slika zadnje preme "kralja" živali.
Po ogledu posnetkov kamer in fotografij prihaja iz severnega dela Slovenije. Iskanje bo preklicano, ko se bo ponosni lastnik javil, oz. dokumentiral kateri jedi je izboljšal okus. Slika
Upam, da se vidimo naslednje leto še v večjem številu.

p.s. Ko dobim fotke (skupinska) boste prvi izvedeli.

(s)mejte se.
Uporabniški avatar
livar
Kraj: Malečnik - Maribor

Odgovor Napisal/-a livar »

No tudi jaz moram pohvalit vso organizacijo =D> . Bilo je fantastično. Bil sem prvič na srečanju forumcev in odnesel dober vtis, vreme je res malo pokvarilo čudovito vzdušje ampak važno je , da smo se fajn imeli ter se srečali in spoznali med seboj. Na žalost sem pač moral zaradi tehničnih ovir zapustit pred koncem piknik ampak bom zato drugo leto ostal dalje. Posebna hvala tudi kolegom gasilcem iz PGD - Postojne.
So dnevi,ki so vredni spomina in so dogodki,ki ti ostanejo spomin za vedno...
Odgovori