Pri tem požaru se je za zamislit kaj vse imajo ljudje doma shranjeno .
Tukaj je bilo najmanj 10 jeklenk propan-butana¸ter jeklenke acetilena in kisika. če bi prišlo do explozije le teh bi nam pomagal lahko samo sam bog.
Upam da bodo slike tega prišle čim prej na forum.
Požar Janževa gora Selnica ob Dravi
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Požar Janževa gora Selnica ob Dravi
Gasilci smo pravi lojzeki ko pa je potrebna pomoč pa smo pravi asi!
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Verjetno gre za ta požar :
Ob 0.49 je na Janževi gori, občina Selnica ob Dravi, zagorelo gospodarsko poslopje velikosti 6x4 metre, ki je bilo urejeno v garažo. Požar so pogasili gasilci PGD Selnica ob Dravi, PGD Slemen, PGD Smolnik in PGD Ruše. Po nestrokovni oceni je nastalo za okoli 40.000 eurov gmotne škode.
Prosim, da napišete kaj o posredovanju, drugače gre tema v izbris .
Verjetno nas bo vse zanimalo v kakšnem stanju so bile posode z UNP in ostale jeklenke !
kako ste posredovali itd...
moderator
Ob 0.49 je na Janževi gori, občina Selnica ob Dravi, zagorelo gospodarsko poslopje velikosti 6x4 metre, ki je bilo urejeno v garažo. Požar so pogasili gasilci PGD Selnica ob Dravi, PGD Slemen, PGD Smolnik in PGD Ruše. Po nestrokovni oceni je nastalo za okoli 40.000 eurov gmotne škode.
Prosim, da napišete kaj o posredovanju, drugače gre tema v izbris .
Verjetno nas bo vse zanimalo v kakšnem stanju so bile posode z UNP in ostale jeklenke !
kako ste posredovali itd...
moderator
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Ja res bi nas zanimale podrobnosti tega požara
Če je prisotna takšna količina nevarnih snovi, obstaja velika nevarnost za gasilce.
Ampak dokler se kaj hudega ne zgodi ( pa ne da kličem hudiča
) se ne bo nič spremenilo, potem pa je itak že prepozno!
Če je prisotna takšna količina nevarnih snovi, obstaja velika nevarnost za gasilce.
Ampak dokler se kaj hudega ne zgodi ( pa ne da kličem hudiča
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Jaz mislim da vsi veste kako se posreduje na požaru ,v kolikor ne veš nič drugega kot da gori normalno gospodarsko poslopje.
Kar se tiče teh jeklenk pa jih nismo prej odkrili kot pa dejansko že pri zaključku akcije saj niso bile vidne prej in pa tudi s strani lastnika nismo dobili informacije ,da so le te v zgradbi.
Toliko o tem pa brez zamere ker sem tako dolgo čakal z informacijo ker sem bil zelo zaseden.
Probal pa bom priti do slik iz požara.
Kar se tiče teh jeklenk pa jih nismo prej odkrili kot pa dejansko že pri zaključku akcije saj niso bile vidne prej in pa tudi s strani lastnika nismo dobili informacije ,da so le te v zgradbi.
Toliko o tem pa brez zamere ker sem tako dolgo čakal z informacijo ker sem bil zelo zaseden.
Probal pa bom priti do slik iz požara.
Gasilci smo pravi lojzeki ko pa je potrebna pomoč pa smo pravi asi!