6. seja plenuma GZS - 12. 05. 2007

Vse kar je povezano z organiziranostjo gasilstva in predpisi
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
Milan Dubravac
Gasilci.org
Gasilci.org
Kraj: smokuč

Odgovor Napisal/-a Milan Dubravac »

Res je večna tema skozi 140 let zgodovine te organizacije in žalostno, da še vedno ne razumete ali pa provocirate z namenom. Me pa res zanima g. Peternel če se upate predstaviti s pravim imenom gasilski javnosti s tako neumnimi izjavami. Ali pa malo primerjajmo znanje tistih, ki uzurpirajo z vašim ali pa z znanjem tistih, ki to organizacijo vodijo. Zelo premeteno skačete iz ene na drugo stran tako da mislim, da ste na te strani poslani z namenom, sploh če se ne boste upali predstaviti!
Tokrat žal ne bo uspelo verjemite mi!
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
gorobi
Kraj: Lendava

Re: 6. seja plenuma GZS

Odgovor Napisal/-a gorobi »

Jože Peternel napisal/-a:Večna tema - izobraževanje. Ampak, zakaj je to sploh vprašanje? Zato, ker so si kolegi s pomočjo Janeza Hočevarja uzurpirali IG, in tam predavajo, pa po ljudskem izročilu tudi služijo velike denarje (samo v opravičilo tej ugotovitvi, ker vem, kaj to pomeni). Pa vendar se vprašajmo, da je nagrajenec poveljnik GD LM in glavni predavatelj na Igu in v GZ ljubljana. Halo prijatelji gasilci!
Tovariš Peternel!
Mislim, da so vsi naši kolegi, ki na nek način predavajo na Igu, bodisi kot inštruktorji, predavatelji ali celo oboji, do sedaj vložili ogromno truda in časa, ter so nase prevzeli breme prenašanja koristnega znanja na uporabnike.
Kot drugo, iz vašega pisanja je verjetno razbrati, da še niste okusili odsotnosti za čas vikendov, ko bi verjetno vsak od njih rad bil v krogu svoje družine, vendar to ner stoti, ampak žrtvuje svoj prosti čas, in nenazadnje družino za ˝gasilerijo˝. Za to pa verjemite mi je to plačilo več kot premalo.
So tam pač fantje, z dušo in telesom. Izgleda, da vi to niste, drugače bi verjetno vedeli, kaj to pomeni ˝živeti za gasilstvo˝. Pa brez zamere.
Odgovori