Mariborski Dinos v plamenih

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Uporabniški avatar
Tomkat
GE: PGD Škofja vas
Kraj: Celje - Škofja vas

Odgovor Napisal/-a Tomkat »

Če se lahko vmešam, ni povezano z intervencijo na Dinos ampak javljanjem na ReCO.
Pri nas prakticiramo naslednje: vodja se vsekakor javi po UKW na ReCO ko enota zapušča lokacijo in to javi. Po prihodu v bazo pa se slišimo še "po žici" - še enkrat javimo da smo nazaj in pripravljeni na nove naloge ter še enkrat preletimo v obojestransko ustrezno evidenco vse čase (aktiviranje, izvoz, prihod, zaključek) ter udeležbo (tehnika, moštvo).

Tako je intervencija lahko uspešna tudi po komunikacijski plati, pa še možnost morebitnih napak za SPIN se zmanjša na minimum.

Moderatorjema se opravičujem za skok iz teme.
LP iz Celja :wink: Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
Slika
Uporabniški avatar
gapex
Kraj: Šmarca
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gapex »

Tomkat napisal/-a:Moderatorjema se opravičujem za skok iz teme.
Jaz tudi.

Tinček prepričan sem, da je imel operativec na ReCO dober namen in vas ni hecal.

Dobro si preberte še enkrat oba predhodnika (Oskar in Tomkat). Ste že pozabili kaj ste(smo) zapisali o zloglasnem požaru avtomobila v Špitaliču in temi okrog njega?
"Ne boj se za pomoč, mi b`dimo dan in noč." Posvetilo Otona Zupančiča na praporu Gasilske župe Kamnik iz leta 1928.

"Taktika brez tehnike je brez moči, tehnika brez taktike je brez smisla."/M. Vrhovec
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Konec debate o RECO ! (imamo posebej temo)
moderator
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
tinček
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a tinček »

Lepo je delat,če je lepo organizirano in tako je bilo v Dinosu.Radensko smo dobili hitro in strojnik nakladača je bil hiter in marljiv.Pohvala pa vsem,ki so sodelovali v Dinosu.
Debata,ki je nastala zaradi ReCO pa nisem imel slabega namena.
SE OPRAVIČUJEM.
DREVO BREZ KORENINE JE KOT GASILCI BREZ

MLADINE
Odgovori