Srečanje članic - gasilk GZ Maribor
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Marjetica
- moderator

- Kraj: Hotinja vas-mariborska regija
Srečanje članic - gasilk GZ Maribor
V soboto, 13.1.2007 smo organizirali že 6. tradicionlano srečanje članic PGD-jev GZ Maribor. Vsako leto se srečamo v drugem PGD-ju, letos smo bili v dvorani PGD Maribor-Pobrežje.
Po uradnem delu in večerji nas je obiskal Zmago - Zmagec B..... in udeleženke so odpirale škatle (seveda polne praktičnih daril). Bilo je veselo, zabavno, pestro, lahko bi rekla, da tudi izobraževalno. Za to je poskrbel, ja kdo drug kot Oskar. Postavljal nam je zelo "težka" vprašanja v igri "najšibkejša cev".
Še enkrat se zahvaljujem članicam in članom PGD Pobrežje za pripravo dvorane, mojim zvestim pomočnicam (predsednicam kom. za članice pri PGD-jih) in seveda Oskarju.
Po uradnem delu in večerji nas je obiskal Zmago - Zmagec B..... in udeleženke so odpirale škatle (seveda polne praktičnih daril). Bilo je veselo, zabavno, pestro, lahko bi rekla, da tudi izobraževalno. Za to je poskrbel, ja kdo drug kot Oskar. Postavljal nam je zelo "težka" vprašanja v igri "najšibkejša cev".
Še enkrat se zahvaljujem članicam in članom PGD Pobrežje za pripravo dvorane, mojim zvestim pomočnicam (predsednicam kom. za članice pri PGD-jih) in seveda Oskarju.
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
- Marjetica
- moderator

- Kraj: Hotinja vas-mariborska regija
Hvala Tona za čestitke, veseli me, da ti je bilo všeč. Vesela bom. če bo še kakšna članica rekla kaj na to temo.
Nekaj fotk sem dala tudi v galerijo pod album druženje:
http://www.gasilci.org/galerija/main.ph ... mId=101536
Toda neka mi ni jasno, skoraj na vsaki drugi fotki je Oskar
, bo treba fotografa skregati 
Nekaj fotk sem dala tudi v galerijo pod album druženje:
http://www.gasilci.org/galerija/main.ph ... mId=101536
Toda neka mi ni jasno, skoraj na vsaki drugi fotki je Oskar
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Ko se nalagajo slike, se za vsako ustvari tudi privzeta srednja velikost na 640x480. Te lahko vidijo tudi neprijavljeni uporabniki.
V tem primeru so bile v album naložene slike, ki so bile že v polni velikosti velike 640x480, zato se slike srednje velikosti niso ustvarile. Ker imajo privzeto dostop do slik polne velikosti samo registrirani uporabniki, so anonimnim uporabnikom na voljo samo sličice.
V tem primeru so bile v album naložene slike, ki so bile že v polni velikosti velike 640x480, zato se slike srednje velikosti niso ustvarile. Ker imajo privzeto dostop do slik polne velikosti samo registrirani uporabniki, so anonimnim uporabnikom na voljo samo sličice.
-
Sep
Čas kar hiti, a za pohvalo ni nikoli prepozno!
Bom rekla kar v imenu vseh članic (takšni so bili komentarji), da smo uživale, se nasmejale kot že dolgo ne. Je pa res, da smo bile razigrane ker so tri članice praznovale rojstni dan v roku enega tedna.
Vsa pohvala organizatorjem, pa tudi Oskarju za poučne trenutke.
Za konec pa - brez dobre glasbe ni prave zabave in tako sta bila muzikanta pika na i.
LP
Bom rekla kar v imenu vseh članic (takšni so bili komentarji), da smo uživale, se nasmejale kot že dolgo ne. Je pa res, da smo bile razigrane ker so tri članice praznovale rojstni dan v roku enega tedna.
Vsa pohvala organizatorjem, pa tudi Oskarju za poučne trenutke.
Za konec pa - brez dobre glasbe ni prave zabave in tako sta bila muzikanta pika na i.
LP
Nikoli ni prepozno!