SOFINANCIRANJE GVC-ja
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
SOFINANCIRANJE GVC-ja
Glede na to, da zakonsko ni določeno kolikšno je sofinanciranje pri nabavi novega GVC-ja, me zanima koliko % skupne vsote vam prispeva občina. Kolikor vem je to širom Slovenije zelo različno. Mi pa bi radi od svojega župana iztržili čim več. Prosim če napišete le procent, ki ga da občina in ne tista sredstva, ki ste jih zbrali z pomočjo donatorjev, botrov......izključno občinska sredstva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala za vse resne odgovore!
Hvala za vse resne odgovore!
-
Slavko Draksler
- Kraj: Hrastnik
Kako si pa to predstavljaš, da bi bilo zakonsko določeno koliko denarja morate sami nabrati za vozilo?zakonsko ni določeno kolikšno je sofinanciranje pri nabavi novega GVC-ja, me zanima koliko % skupne vsote vam prispeva občina
V zakonu jasno piše, da je župan odgovoren za požarno varnost v občini in ni potrebno nobenih drugih zakonov. Zagotoviti vam mora denar za vozilo, kako, to je pa njegov problem, ne vaš.
Pri nas se sredstva zagotovijo v proračunu občine, seveda ob upoštevanju kategorizacije enote ( vrnjena sredstva sofinanciranja) in pa nekaterih donatorjev, s katerimi je pogovore opravil župan občine oz. njegove službe.
LP iz Hrastnika
replika Slavku
Meni je čisto jasno kaj piše v zakonodaji, a papir prenese vse.
Po tvojem komentarju pri nabavi GVC-ja, zaščitnih osebnih sredstev....prispeva vse občina!? Mate pa res dobrega župana, upam, da je bil ponovno izvoljen.
Po tvojem komentarju pri nabavi GVC-ja, zaščitnih osebnih sredstev....prispeva vse občina!? Mate pa res dobrega župana, upam, da je bil ponovno izvoljen.
Re: replika Slavku
Res imamo dobrega župana in lahko povem, da je bil g. Miran Jerič ponovno izvoljen in to z 78,44 %heros napisal/-a:Mate pa res dobrega župana, upam, da je bil ponovno izvoljen.
LP BAČO
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
- prostovoljni gasilec
- Kraj: ob izviru Ljubljanice
Pri nas lokalna gasilska politika kroji usodo (vsebino) mošnjička z cekini namenjenimi gasileriji.
Nas so spulili iz vrstnega reda za nov GVC 16/25 kot plevel, če prav smo vlogo oddali leta 2002 za 2008 in bili takrat prvi v vrsti.
O vzrokih ne bi pisal, ker bom ( kot že velikokrat) spet klican na partijsko zaslišanje iz strani najodgovornejšega tovariša GZ z kumrovškimi šolami.
Zadnikrat sem bil v >paci< zaradi še !!!neobjavljenega članka!!! v lokalnem časopisu, ki ga je imel v roki kumrovški maturant.
No, če jim zlezeš v anale pade 8 mio. Če ne, pa od 5 do 6 mio.
Če si pa pov. GZ pa pade 15 mio v tvoje društvo.
Če nisi njihov pa sledi prejšnji odstavek.
Taka je demokracija na našem koncu.
LP!
Nas so spulili iz vrstnega reda za nov GVC 16/25 kot plevel, če prav smo vlogo oddali leta 2002 za 2008 in bili takrat prvi v vrsti.
Zadnikrat sem bil v >paci< zaradi še !!!neobjavljenega članka!!! v lokalnem časopisu, ki ga je imel v roki kumrovški maturant.
No, če jim zlezeš v anale pade 8 mio. Če ne, pa od 5 do 6 mio.
Če si pa pov. GZ pa pade 15 mio v tvoje društvo.
Če nisi njihov pa sledi prejšnji odstavek.
Taka je demokracija na našem koncu.
LP!
replika Rescueman-u
Ta forem je bil namenjen, da skupaj spremenimo stvari na bolje, ne pa da se zapiramo in skrivamo stvari med sabo!