Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.
res je da ŠUMI obvlada to zadevo in bo za vedno ostal legenda v F1. Sam pa navijam za Alonsa ki pa je v letošnji sezoni dal vse od sebe in prišel do želenega naslova. Komaj čakam že na drugo sezono in jo bom z zanimanjem spremljal
LP [/quote]
PuMpA ke ti misliš če si zaj zadno dirko gledo da si celo sezono spremlo? [/quote]
oprosti GoGo spremljal sem skoraj polovico dirk. Nevem zakaj ti tu sploh kaj pišeš ker te ta šprt sploh ne zanima
tinčk napisal/-a:A se vidva nikoli v svoji enoti ne vidita, da se morata tukaj prepucavat!!??
Ja se ja pa še doma ker sma soseda. Misli pa da se lahko malo zajebavlemo ali ne?
PuMpA napisal/-a:ja saj se neje. zaj je vsak povedo svoje mnenje o F1 pač malo se hecamo, ker malo pa se lahko. samo saj vete kak je iz heca pridejo deca.
Fantje, previdno. Danes ponoči sem se vrnil. Moderator
hehe...ne vem zakaj ampak tole opozorilo mi je asocieralo na en vic o pulcajih k se dva preperata: ti si največi butc na postaji, pa un reče: ti si največji kreten daleč naokol, pa pride komandat postaje mem pa reče: Sta pozabila da sem še zmer u službi?
Drgač pa mislm da ma šumi res fenomenaln občutek za avto, naviju sm zanga takoj k je začeu vozt, se prav še za časa sene, tko da zdj ne vem za koga bom naviju. Vsa čast mu, podru je večino rekordov in se zapisal v zgodovino. Če pa koga zanima se njegova športna pot še ni zaključila, najverjetneje bo zaigral v 3. švicarski ligi za svoj stari klub. Kdor ga je videl igrati pred časom v sloveniji ali pa kje drugje seveda ve da ima človek dober občutek za žogo in da če bi se odločil za pot nogometaša verjetno tudi ne bi dosti falil.
Lp
Tim
Če ne znaš pilotirati še ne pomeni da letalo ne more leteti.
Tim_11 napisal/-a:hehe...ne vem zakaj ampak tole opozorilo mi je asocieralo na en vic o pulcajih k se dva preperata: ti si največi butc na postaji, pa un reče: ti si največji kreten daleč naokol, pa pride komandat postaje mem pa reče: Sta pozabila da sem še zmer u službi?
Drgač pa mislm da ma šumi res fenomenaln občutek za avto, naviju sm zanga takoj k je začeu vozt, se prav še za časa sene, tko da zdj ne vem za koga bom naviju. Vsa čast mu, podru je večino rekordov in se zapisal v zgodovino. Če pa koga zanima se njegova športna pot še ni zaključila, najverjetneje bo zaigral v 3. švicarski ligi za svoj stari klub. Kdor ga je videl igrati pred časom v sloveniji ali pa kje drugje seveda ve da ima človek dober občutek za žogo in da če bi se odločil za pot nogometaša verjetno tudi ne bi dosti falil.
Lp
Tim
Prosim, da drugič ko pišeš objave, še podnapise zraven dodaš:!:
Tim_11 napisal/-a:hehe...ne vem zakaj ampak tole opozorilo mi je asocieralo na en vic o pulcajih k se dva preperata: ti si največi butc na postaji, pa un reče: ti si največji kreten daleč naokol, pa pride komandat postaje mem pa reče: Sta pozabila da sem še zmer u službi?
Lp
Tim
Tim, nekaj dejstev.
1. Schumacher ni nikoli igral nogometa poklicno. Igral ga je samo za moštvo "Piloti internationale" skupaj z Alonsom, Fisichello, Trullijem in še nekaterimi vozniki F1 ter estradniki in to dobrodelno. Nogometa ni nikoli igral v nobenem drugem uradnem klubu, samo rekreativno.
2. Rodil se je v Nemčiji, natančneje v Kerpnu. Kako je torej lahko "njegov stari klub" v tretji švicarski ligi?
3. Igrati skupaj z dirkači je eno. Igrati z nogometaši je nekaj drugega. In ker Miha Čevljar še nikoli ni stal nasproti resnega kluba ne ti ne jaz ne veva ali ima res občutek za žogo ali ne.
Malo v razmislek. Ali pa tudi ne, kakor hočeš.
LP, Jure
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
He he he, končno sta se v tej temi oglasila dva (Bačo in Jure) ki mi bosta pomagala hladiti prevroče glave. Ampak kaj, ko - je Formule za letos že konec.
Jure Čokl napisal/-a:
2. Rodil se je v Nemčiji, natančneje v Kerpnu. Kako je torej lahko "njegov stari klub" v tretji švicarski ligi?
3. Igrati skupaj z dirkači je eno. Igrati z nogometaši je nekaj drugega. In ker Miha Čevljar še nikoli ni stal nasproti resnega kluba ne ti ne jaz ne veva ali ima res občutek za žogo ali ne.
Michael Schumacher oz. Miha že od leta 1996 živi v Švici v manjši vasici ob Ženevskem jezeru. Je tudi sponzor in tudi član tamkajšnega nogometnega kluba, ki pa mogoče igra tudi v tretji ligi to ne vem. Je pa za klub odigral kar nekaj tekem.
Hvala Franci
Glede občutka za žogo je pa tko...a maš občutek za žogo al ne se vidi ne glede na to s kom igraš, če seveda nekaj delaš z žogo, kajti podaje in žongliranje se lahko napifla vsak. Se pa drugače popolnoma strinjam s tabo da je razlika s kom igraš, na takih tekmah se pravih močnih tekmah se potem vidi koliko občutka imaš, na takih tekmah ki si jih omenil prej pa se vidi če ga sploh imaš. Moram reči da so dirkači nasploh znani po tem da ne igrajo slabega nogometa!
Lp
Tim
p.s.: Veste da Michaelova slika (med dviganjem žoge prek telesa) "krasi" tudi del stene v muzeju FC Barcelona.
Miha ni igral na nobeni uradni tekmi v kateri koli ligi. Na prijateljskih tekmah pa morda - verjetno je šlo spet za kaj dobrodelnega. In njegov "stari klub" nikakor ne more biti v Švici če tam živi šele od leta 1996 in je po rodu Nemec. Njegov stari klub bi bil lahko recimo kaj takega kot Kerpen Biertrinkers in Miha bi moral biti vsaj rezerva na klopi. Pa to ni bil nikoli, v nobenem klubu. Je pa donator in član kluba. Mi jih imamo tudi, člane društva, ki vsako leto porinejo kak tolar več za koledar, pa zato še ne gasijo ognja. Sicer pa se vse kar pišem da zelo enostavno preveriti na vseh tisoč spletnih straneh posvečenih Mihatu Čevljarju. Če se vama da. Meni se ne bi ampak imam pač tak šiht da tovrstne stvari vedno moram preveriti, tudi če se mi niti slučajno ne da.
Eh, pa ta demokracija ... včasih so mislili namesto nas, zdaj pa vsak misli po svoje.
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Tuki je "dokaz" za eno tekmo. Je pa res da švicarska liga ni ravno ne vem kako močna. Mogoče ostale tekme res niso bile uradne tekme...ne bom nič rekel ker me ni bilo zraven, ravno raziskoval pa tudi ne bom za koga je Michael še igral. Sicer pa..bomo videli kako bo igral, če bo seveda
Kaj pa delaš..v novinarstvu?
Lp
Tim
p.s.: A obstajajo gasilske igre v nogometu?
Dodatek po urejanju: S temle starim klubom sem se pa res nekoliko nerodno izrazil