suha vaja VS mokra vaja

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
sabirman
Kraj: LJ-BRDO(antiforumaši)

Odgovor Napisal/-a sabirman »

Morš se registrerat u galeriji 8)
Te kej mot? Povej men in ne jambri poveljniku!
krof

Odgovor Napisal/-a krof »

Jest bi sam neki vprašov: včeraj smo bli na tekmovanju, pa smo se vajo naučil kot mladinci ker smo tudi bili mladinci. Ko smo priočeli z učenjem smo ves časd se ravnali po mladinski vaji, ko pa smo včeraj prišli na tekmovanje so nam ocenjevali sodniki pol po mladinskem kriteriju pol pa po tistem za starejše.
Lp.
weah
Kraj: Koroška

vaja

Odgovor Napisal/-a weah »

Kar se tiče mokre vaje, je ključnega pomena zelo hitra motorna brizgalna. Naša ekipa je na žalost nima, delamo pa to vajo izjemno hitro. S staro brizgalno Zigler delamo čase okrog 35-36 na tekmovanjih pri nas.
Če bi imeli hitro motorko, se naredi okoli 30-32.
Vodarja zahtevata drugo vodo pri 22-23 sekundah, napadalca pa okoli 2o.

Logika ti je da voda potem potrebuje 7-8 sek. in vaja je končana.

Lp
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Franci »

levi17 napisal/-a:a lahk vsi gledate ta filmcek ka men ne dela :(
Jaz sem ga pogledal z Nero show viwerjem. 8)
Stati inu obstati. /Trubar/
gost1111

Odgovor Napisal/-a gost1111 »

Vsem, ki razpravljate na forumu glede mokre vaje, bi rad povedal, da omenjena vaja, ki se je delala na sejmu v Kranju in potem še v Celju že dve leti ne velja več. V lanskem letu je ob dnevih CZ v Mariboru že bila taktična vaja, ki je bila potem tudi na državnem tekmovanju v Žalcu. Omenjena vaja zaradi taktičnega dela traja kar predcej dlje in so končni rezultati od 70. sekund navzgor. Opis za taktično vajo, pa mislim, da je možno najti tudi na spletni strani GZ, vsaj pred časom je bilo to še možno. Tudi na prihodnjih tekmovanjih v okviru dnevov zaščite in reevanja se bo izvajala omenjena taktična vaja.

Lep pozdrav.
Uporabniški avatar
luka_makuc
GE: Tolmin
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a luka_makuc »

Meni dela filmček normalno...

Na tem filmčku cevar 1 "jaha" cev (če prav vidim)...ali ni neko pravilo da je treba iti okoli cevi,po eni strani in ne tako da se premikaš s cevjo med nogama kakor sem videl na filmčku?
Uporabniški avatar
BAČO
moderator
moderator
Kraj: Dol pri Hrastniku
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BAČO »

Kucma napisal/-a:Meni dela filmček normalno...

Na tem filmčku cevar 1 "jaha" cev (če prav vidim)...ali ni neko pravilo da je treba iti okoli cevi,po eni strani in ne tako da se premikaš s cevjo med nogama kakor sem videl na filmčku?
V tej temi je govora o hitri mokri vaji :roll: , zato si rajši pred komentarjem preberi opis za posamezno vajo v "rdeči knjižici", pa boš videl, da je gibanje od spoja do spoja cevi poljubno.

LP BAČO 8)
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
Uporabniški avatar
luka_makuc
GE: Tolmin
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a luka_makuc »

BAČO hvala za informacijo,se oproščam za zgrešen komentar,bom pa pogledal tisto "rdečo knjižico" :wink:

LP Luka
Odgovori