Koliko jih je ŠE v uporabi?
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Koliko jih je ŠE v uporabi?
Malo sem pregledoval statistiko voznega parka v naši GZ in ugotovil, da imamo še 5 vozil znamke UAZ. Zanima me, koliko jih je še drugod po Sloveniji v uporabi.
LP iz Postojne
Borut Smrdel - Borči
070-314-320
Borut Smrdel - Borči
070-314-320
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Ruskoti so bili (in so še) zakon za gozdne požare...malo jih emšo in bremze ter kak srvovolan daje pa tud žejini so...ampak z katorno je pa prilezu skoz vso robido do žarišč.... BP
Kapo dol temu veteranu ki ponekod še vestno služi...
...našega smo upokojili pred leti....
ampak na stare leta ne miruje ....kot vsi upokojenci v "mladih" leti se je začel ukvarjati z športom in 3 univerzo....
zdej po uspešnem liftingu aktivno deluje v OFF ROAD KLUBU in je bojda zelo uspešen...

Kapo dol temu veteranu ki ponekod še vestno služi...
...našega smo upokojili pred leti....
ampak na stare leta ne miruje ....kot vsi upokojenci v "mladih" leti se je začel ukvarjati z športom in 3 univerzo....
zdej po uspešnem liftingu aktivno deluje v OFF ROAD KLUBU in je bojda zelo uspešen...
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
LP!
Ne v Bovcu nimajo UAZ-a imajo namreč Landroverja Difender. Smo pa UAZ-a prodali iz Tolmina v Bovec vendar v privat roke.
V GZ Tolmin sta še dva, ki po mojih podatkih dobro opravljata svoje poslanstvo, bosta pa v nekaj letih zamenjana.
UAZ je bil zakon, ki je svoje delo odlično opravil, vendar ga je čas prehitel in se počasi, a ustrajno umika v zgodovino gasilstva.
Lepo pozdravljeni!
Ne v Bovcu nimajo UAZ-a imajo namreč Landroverja Difender. Smo pa UAZ-a prodali iz Tolmina v Bovec vendar v privat roke.
V GZ Tolmin sta še dva, ki po mojih podatkih dobro opravljata svoje poslanstvo, bosta pa v nekaj letih zamenjana.
UAZ je bil zakon, ki je svoje delo odlično opravil, vendar ga je čas prehitel in se počasi, a ustrajno umika v zgodovino gasilstva.
Lepo pozdravljeni!
Bolj star, bolj nor!
-
obiskovalec
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje