Zanima me, če ima kdo kakšne elektronske sheme, ki bi mi pomagale izdelati gasilsko sireno, gre pa za en projekt, ki ga hočem izvesti. Najbolj bi mi ugajau načrt sirene, ki se največ uporabljajo v intervencijskih vozilih in sicer so to te sirene, ki imajo 4 različne zvoke.
Hvala že v naprej. LP
Izdelava sirene
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
-
florbl
Odg: Izdelava sirene
dr seba mene pa zanima kje zdj kupim čipe!!!pa kuk jih rabimtm sm vidu da si napisal da stane vse skup material 5000sit!!!
Odg: Izdelava sirene
Čip lahko kupiš v trgovini HTE na roški cesti v Ljubljani. Mogoče tudi v IC ELEKTRONIC ki je za Bežigradom v LJ. Mogoče tudi drugod v SLO sam nevem kje so še trgovine z elektonskimi elementi.
Drugače pa me komplet ni stal več kot 5000 sit oz. 25 EUR. To je cena elektronskega dela (brez zvočnika, ohišja,...). Ostali stroški so pa odvisni od velikosti zvočnika. Vendar te pa tudi en zvočnik ne bo stal več kot 25 EUR.
lp sebastjan
Drugače pa me komplet ni stal več kot 5000 sit oz. 25 EUR. To je cena elektronskega dela (brez zvočnika, ohišja,...). Ostali stroški so pa odvisni od velikosti zvočnika. Vendar te pa tudi en zvočnik ne bo stal več kot 25 EUR.
lp sebastjan