kdo so zastopniki za gasilska vozila v Sloveniji
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
-
bnemec
kdo so zastopniki za gasilska vozila v Sloveniji
A mi kdo ve povedati kdo so v Sloveniji zastopniki za gasilska vozila
Katera oziroma kakšna vozila pa imaš v mislih ? Ali kompletno izdelana (z nadgradnjo vred - Rosenbauer http://www.rosenbauer.com, Iveco http://www.iveco.com/cgi-bin/iveco.dll/iveco/home.jsp, Lohr......) ali kakšna druga.
Če boš na primer objavil razpis za nabavo recimo GVC 24/50 se ti bo tja prijavilo množica ponudnikov, od zaebnikov do večjih firm. Primer takšnih so WEBO LJ ali MB, EMO MTT, Gasilska oprema, Koda d.o.o.......Seveda ti ti ponuja kupljeno vozilo v tujini ali pri nas in izdelavo ustrezne nadgradnje, recimo pri BMDIlirska Bistrica, Varkar Maribor ali Pušnik Slovenska Bistrica. Torej malo se ozri po sosednjih društvih, ki so že nabavljala nova vozila.
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
No jaz se bom pa vseeno še enkrat vpisal z isto temo, čeprav moderator pravi, da s tem ni bilo povedano nič pametnega
Res sem objavo napisal v zmoti, vendar vseeno nosi podatek, da podjetje BMD ne obstaja več, ampak se je to z junijem 2003 z nakupom novih lastnikov preimenovalo v EURO GV

Res sem objavo napisal v zmoti, vendar vseeno nosi podatek, da podjetje BMD ne obstaja več, ampak se je to z junijem 2003 z nakupom novih lastnikov preimenovalo v EURO GV
IZKORISTI, A NIKDAR NE IZKORIŠČAJ!
Lp
Borut Satler
Lp
Borut Satler
V primeru da boste kupovali novo vozilo, vam priporočam da sami nabavite podvozje preko javnega razpisa, in potem izberete preko javnega razpisa male vrednosti (do 10.000.000 sit brez DDV) ustreznega nadgraditelja. Seveda potem sledi še nakup opreme. Ko smo mi kupovali GVC 24/50 (PGD Zabreznica) smo s tem prihranili vsaj 10.000.000,00 SIT. Primer razpisne dokumentacije za naš primer je tudi v prenosih