Nadgradja
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Re: Nadgradja
Svit - Ivan Zolar je možna izbira.Nam je delal prikolico leta 2007 in smo zadovoljni!
Odg: Nadgradja
Nam je GVM lani izdelalo podjetje 3DIM, ki se v večji meri ukvarja s policijskimi vozil, tako da tudi ne vem kako bi bilo pri njih z izdelavo prikolice.
GVC nam je izdelalo podjetje Euro GV, zelo vredu narjeno.
Od podjetja Svit-Zolar pa imamo GVV-1 iz leta 2002 in smo z nadgradnjo zelo nezadovoljni, tako "šlampaste" izdelave kot je pri njih še nisem videl.
GVC nam je izdelalo podjetje Euro GV, zelo vredu narjeno.
Od podjetja Svit-Zolar pa imamo GVV-1 iz leta 2002 in smo z nadgradnjo zelo nezadovoljni, tako "šlampaste" izdelave kot je pri njih še nisem videl.
Od Svit-zolarja imamo prikolico(PMB) l.2006. Popolnoma nezadovolni!
Delamo GVC v Euro GV. Z njimi zadovolni. Bomo vidli ko bo zadeva končana! Mislim pa da se nismo nasrali.
Od vseh pridobi ponudbo pa se odločte
WEBO(Euro GV), Mettis zdj baje Rosenbauer d.o.o., GVPušnik, SVIT-Zolar, GNV Elektro turnšek
Delamo GVC v Euro GV. Z njimi zadovolni. Bomo vidli ko bo zadeva končana! Mislim pa da se nismo nasrali.
Od vseh pridobi ponudbo pa se odločte
WEBO(Euro GV), Mettis zdj baje Rosenbauer d.o.o., GVPušnik, SVIT-Zolar, GNV Elektro turnšek
Klemen Žagar, Gasilec [IDA, HELI, HTF-A], pom. pov. za IDA
http://www.facebook.com/PGDRimskeToplice
http://www.pgd-rimsketoplice.si/
http://www.facebook.com/PGDRimskeToplice
http://www.pgd-rimsketoplice.si/
v oglasih imaš prodajo prikolice za MB in orodje ter armature.jančk napisal/-a:Zdravo. Mene zanimajo izdelovalci gasilskih nadgradenj. Potrebujemo nov GVM in priklopnik za roziko in cevi. Enkrat sem našel na forumu pdobno temo pa je ne najdem več. Hvala za koristne podatke.
di-du-di-du
-
Gost1
Če se že navajajo razni nadgraditelji dodajmo še Premier Adria v Ljubljani.
Ogledal v živo vozilo GVM, ki so ga izdelali. Vozilo kvalitetno narejeno (moje mnenje).
Ogledal v živo vozilo GVM, ki so ga izdelali. Vozilo kvalitetno narejeno (moje mnenje).
Se pridružujem mnenju. Sem do sedaj videl kar nekaj njegovih izdelkov. Res narejen tako kot je treba. Tudi zato me veseli, da smo njemu zaupali signalizacijo za naše vozilo, ki ga nabavljamo sedaj.Gost1 napisal/-a:Če se že navajajo razni nadgraditelji dodajmo še Premier Adria v Ljubljani.
No sicer za prikolice ne vem če je pravi naslov, za nadgradnje GVM-1 in za vso signalizacijo na ostalih tipih vozil, pa vsekakor.
Pozdravljeni!
Še jaz nekaj dodam. V našem društvu, smo delali nadgradnjo prikolice 2011, in smo
se obrnili na Premier-Adria, kateri nam je res zelo kvalitetno v letu 2010 izdelal
nadgradnjo za GVM-1. Premier-Adria, ne dela nadgradenj na prikolici, zato nas je sam napotil
do Jožeta Žunkoviča- Miklavž na Dravskem polju, kateri nam je res kvalitetno naredil
nadgradnjo na prikolici, in se popolnoma prilagodil NDM in našim potrebam ter željam.
Lahko še povem, da je pri naši prikolici prvič izdelal trdo prednjo steno(plastificirana), in trdo streho,
ostalo pa je cerada, kar se je izkazalo da je zelo dobro in večina sedaj dela po istem kopitu.
Prikolico si lahko pridete ogledat, če imate željo- pišite mi pod ZS. Kar nekaj društev si je že prišlo ogledati in vozilo in prikolico, in so bili zadovoljni z izdelavo.
LP Anže
Še jaz nekaj dodam. V našem društvu, smo delali nadgradnjo prikolice 2011, in smo
se obrnili na Premier-Adria, kateri nam je res zelo kvalitetno v letu 2010 izdelal
nadgradnjo za GVM-1. Premier-Adria, ne dela nadgradenj na prikolici, zato nas je sam napotil
do Jožeta Žunkoviča- Miklavž na Dravskem polju, kateri nam je res kvalitetno naredil
nadgradnjo na prikolici, in se popolnoma prilagodil NDM in našim potrebam ter željam.
Lahko še povem, da je pri naši prikolici prvič izdelal trdo prednjo steno(plastificirana), in trdo streho,
ostalo pa je cerada, kar se je izkazalo da je zelo dobro in večina sedaj dela po istem kopitu.
Prikolico si lahko pridete ogledat, če imate željo- pišite mi pod ZS. Kar nekaj društev si je že prišlo ogledati in vozilo in prikolico, in so bili zadovoljni z izdelavo.
LP Anže
Vsak ima z raznim nadgraditeljem različne izkušnje.Mi smo recimo zelo nezadovoljni z euro gv, ki so nas pred nekaj leti kaj lepo nategnili v vozilu.Res da je sedaj drug lastnik, vendar mehaniki in električarji so še verjetno isti.Tudi mi imamo Svitovo prikolico, ki je bila ena izmed prvih iz njegove proizvodnje.Zdaj ima narejeno boljšo zasnovo in je olajšano zlaganje cevi, ker je z ene strani.Sama izdelava prikolice pa je zelo robustna.Je pa tudi pri prikolicah, koliko imaš €, takšno prikolico dobiš.Marsikatero društvo ima omejitev v evrih, kot pa kje drugje. Mislim, pa da se prikolice med seboj ne razlikujejo veliko,tako da je skoraj vseeno kje vzamete, ker neke znanosti ne moreš odkriti pri izdelave prikolice, se bo pa vsak nadgraditelj potrdil in ti izdelal takšno prikolico, kot jo želiš.
Za našega transporterja pa nam je nadgradnjo naredil IVL IG in smo tudi zavodoljni, saj niti niso imeli nekega dela z njim.
Za našega transporterja pa nam je nadgradnjo naredil IVL IG in smo tudi zavodoljni, saj niti niso imeli nekega dela z njim.
SVIT je pač SVIT...od xxxxx vozil jim je mogoč uspelo vredu naredit mogoč eno al pa dve vozili..Mi imamo GVM-1 VW Transporter 2.5 TDI 4motion nadgradnja Euro GV...narejeno kot se šika, čeprav skoraj da nemoreš kaj zaj**** pri GVM-1, škatla z orodjem, mreže v prtljažnem prostoru, nalepke, ukv, signalizacija..je pa res nesmiselno rotacijske modre luči dajat na nova vozila, kot to počnejo še dan danes nekateri...
"Those who stand for nothing, fall for anything!"
NA POMOČ !!
NA POMOČ !!
To imaš pa čisto prav, mi smo pri našem GVC 16/25, ki nam ga je popravljal Svit in dodelal nagdradnjo bili pri njem vsakih 14 dni in smo zadevo kontrolirali in tudi povedali svoje zadeve, kaj pač želimo.Je rekel na koncu,da smo bili eni izmed najbolj sitnih strank. Naredili so tako kot je treba in ni nobenih problemov.So pa ziher veliko cenejši kot bi bili drugi. Tako da, za društva, ki nimajo veliko denarja in bi rada čimceneje prišla do avtomobila je Svit trenutno najboljša opcija.stjepko napisal/-a:SVIT je pač SVIT...
Malo denarja malo muzike
tako nekako bi lahko tudi rekli za nadgraditelje. Če je velika razlika v ceni, med nadgraditelji, potem je že nek razlog za to, uporabljeni materiali, tehnološke rešitve, načini izdelave... veliko je dejavnikov ki oblikujejo ceno.
Je pa res, da tudi če daš avto najdražjemu nadgraditelju v izdelavo, je še potrebno veliko lastnega truda in dela, da bo avto takšen kot si ga želimo. Če pa ne sodelujemo pri izdelavi, ga bo nadgraditelj naredil po najmanjši liniji upora. Včasih pač moraš bit malo tečen, da je končni rezultat takšen kot je bil zamišljen.
ps: Kumby, vaš GVC 16/25 je rabljen? kje ste ga kupili? pa če ni skrivnost cena?
lp
Sašo
Je pa res, da tudi če daš avto najdražjemu nadgraditelju v izdelavo, je še potrebno veliko lastnega truda in dela, da bo avto takšen kot si ga želimo. Če pa ne sodelujemo pri izdelavi, ga bo nadgraditelj naredil po najmanjši liniji upora. Včasih pač moraš bit malo tečen, da je končni rezultat takšen kot je bil zamišljen.
ps: Kumby, vaš GVC 16/25 je rabljen? kje ste ga kupili? pa če ni skrivnost cena?
lp
Sašo
Odg: Re: Nadgradja
Nas GVC 16/25 MB ATEGO je bil že prej gasilski, bila je poškodovana nadgradnja in kabina. Je letnik 2007, cca 4500km prevoženih,je pa iz Nemčije!Svit ga je samo ličarsko popravil in dodelal nadgradnjo, saj je bil prej GVC 16/12, nekakšna SLO različica gvc 16/15,vendar z samo 1200L vode.sašo123 napisal/-a:
lp
Sašo