Slike reševalnih vozil!!
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Re: Slike reševalnih vozil!!
Ni mi pa jasno zakaj piše AMBULANCE?? kaj nismo v Sloveniji ?
Odg: Slike reševalnih vozil!!
Točno takega imamo v Velenju tudi, zgleda da bo to novi dizajn 
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Tudi pri nas je čisto isti, sam še ne na podvozju prenovljenega T5
, kateri je tukaj na trgu že skoraj 2 leti. Imamo ga pa dobrega pol leta. Signalizacija je fenomenalna, sirene pa malo tišje od prejšnjih verzij nadgradenj ...!
Ne bodi no skormen. Sirene so neslišne. Kupiš Federal Signal sireno in skriješ zvočnik k motorju.Signalizacija je fenomenalna, sirene pa malo tišje od prejšnjih verzij nadgradenj ...!
O tem smo govorili že večkrat, pa je enim očitno vseeno, samo da prodajo. Pri tej ceni reševalnih vozil, bi jaz zahteval, da to popravijo še isti dan. Enako velja za nova vozila RPKC Lj.
Daleč smo od razvitih Evropskih držav, kjer za homologacijo ni dovolj samo papir, pač pa pridejo in izmerijo jakost zvočnih signalov.
Žal spet iščemo končnega uporabnika, ki bo to plačal s kako nezgodo v prometu...
Zanima me, kje se da dobiti slike PHE Obala ali pa če jih kdo ima, naj jih doda sem.
Hvala.
Hvala.
Prispelo še eno vozilo. Ko bo opremljeno še kakšna slikca več
Ni lepšega občutka kot da nekomu rešiš življenje......
No de še enga prlimam. Zadeva ni kombi, ampak kr kamion, je čisto nov in stane polno opremljen 160.000 USD!!!, naročno je bilo samo eno NRV, pri nas pa stane brez opreme več € kot ta.

Gobc me je zmer tepu!
Bivši član povžarske konjenice
Pa še en iz Frankfurt Airport in en iz Chicaga
Gobc me je zmer tepu!
V ZDA lahko imajo kamione za reševalna vozila, saj so po večini ceste in ulice zelo široke. Letališča pa so razred zase glede prostora.
Zdi se mi, da je pri nas bolj smiselno imeti reševalno vozilo bolj kompaktne oblike na kombi podvozju, zaradi okretnosti in dostopnosti. Moje mišljenje.
Zdi se mi, da je pri nas bolj smiselno imeti reševalno vozilo bolj kompaktne oblike na kombi podvozju, zaradi okretnosti in dostopnosti. Moje mišljenje.
A. Suban
Če hočejo imeti vozilo, ki ima ustrezne vozne lastnosti, potem morajo nadgradnjo in količino opreme temu prlagoditi. Roko na srce, po mojem mnenju temu ustreza le VW Transporter, mogoče še MB Sprinter in VW Crafter. Ostale znamke izdelujejo bolj "kible" za prevoz blaga.
Kar se pa cene izdelave tiče, pa le te morajo biti ustrezno visoke, sicer odgovorni pri naročnikih ne bi imeli do kolen "zamaščenih" žepov!?
L.p. Miro
Kar se pa cene izdelave tiče, pa le te morajo biti ustrezno visoke, sicer odgovorni pri naročnikih ne bi imeli do kolen "zamaščenih" žepov!?
L.p. Miro