Nov GVC 24/50 v Kr. Gori, ali, princeska dobi sestrico
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Franci, točno se ne spomnim, vendar se mi zdi, da je bil motor nekje okrog 1000 eur, plus seveda delo. Paše pa itak vse...
Gapi, Sprinter nosi oznako GV-1 in temu (približno) primerna je tudi oprema. Smo bili takrat bolj na kratko z denarjem, zato si nismo mogli kupiti rolet
in je vse skupaj na izvlecnih saneh.
Smo pa res vedno bolj na tesnem, tako da me že skrbi, kam bomo dali avtolestev, ko jo dobimo... Prostora imamo za pet vozil, s tem, da je ena izmed starih garaž uporabljena za garderobo. Torej v sili šest, obleke pa za vozila.
Po moje da nas bo Janez po riti, ker smo že tolk izven teme.
lp Jani
Gapi, Sprinter nosi oznako GV-1 in temu (približno) primerna je tudi oprema. Smo bili takrat bolj na kratko z denarjem, zato si nismo mogli kupiti rolet
Smo pa res vedno bolj na tesnem, tako da me že skrbi, kam bomo dali avtolestev, ko jo dobimo... Prostora imamo za pet vozil, s tem, da je ena izmed starih garaž uporabljena za garderobo. Torej v sili šest, obleke pa za vozila.
Po moje da nas bo Janez po riti, ker smo že tolk izven teme.
lp Jani
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
- sebastjan.kamensek
- Kraj: Železniki
vozila
No jst vam pa povem, da smo v PGD Železniki lansko leto za praznik sv. florjana predali svojemu namenu GVC 16/25 na podvozju man 14.280 4x4. Zadeva deluje fenomenalno, preizkušeno tudi na raznih težkih terenih, reduktor nepogrešljiv, menjalnik dvojni H, terenska razporeditev prestav.. fuuulll smo zadovoln. Nadgradno je delov Pušnik pa lohka rečem samo kapo dol, notr pa je črpalka NH20. Z "strojom" smo zlo zadovoln!!!! Upam d bomo lohka še kakšenga "nafehtal" sicer se takga z oznako 24/50 sploh nebi branil, čepro zdejšenbu tam 190 16/50 nč ne manka, lavfa k urca
l.p. Seba
l.p. Seba
!Vogn ni igrača!