Čestitam k pridobitvi. Vozilo je dobro in upam da tudi primerna oprema v njem.
Sedaj pa na juriš in vaje z vozilom, šele takrat bo služil, svojemu namenu.
Še enkrat srečno vožnjo in čim manj intervencij in veliko vaj !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Jst bi tud rad izvedel tudi nekaj podatkov o vozilu kakšna viskotolačna črpalka je vgrajena v vozilu (pretok), kakšni so fi viskotlačnih cevi, cena celotnega vozila ?
Pa če je možno odpri mal rolete pa poslikaj da vidmo kaj se skriva za njimi.
Čestitam za novo pridobitev,veliko uspešnih intervencij obbenem pa čim majn izvozov.Tako si pač eni želijo...,ki niso gasilci.Mi pa že vemo kaj nam pomeni vrniti se z uspešne intervencije.Čudovit avtomobil...
Pozdravljeni!
Naj se najprej zahvalim tov.Andreju, ki se je potrudil lepe slike spraviti na tale forum.
Ker mi je doma strela pojedla modem, prej nisem mogel pogledati teme torej tudi odgovoriti ne. Pa bom poskušal takole, postopoma, ali pa vsakemu posebej.
- Avto je na podvozju Iveco 65C15D z originalno podaljšano kabino (torej 1+6) - kot je bilo že omenjeno, so ti podatki tudi v zadnjem Gasilcu.
- podvozje nas je stalo nakaj tolarjev manj kot 7.000.000 SIT, nadgradnja pa 10.200.000 SIT - brez opreme!
- Podvozje in nadgradnjo smo pridobili preko podjetja Webo, ki ima nov sedež v Dragomlju pri Domžalah. Pri tem podjetju je zaposlen tudi naš član Žiga, ki nam je bil pri tej novi pridobitvi v veliko pomoč.
Oprema in ostale specifikacije sledijo - upam, da tud kakšna slikca.
Tale IVECO je meni zelo všečno vozilo za gasilce z sodobno motorno tehniko in zasnovo ter zelo ugodno ceno. Ampak moti me to , da se vozila ne, da dobit z šrikolesnim pogonom!
Vozilo, ki ga je Dušan pod sliko z naslovom IVECO Daily 4 x 4, objavil na temu topicu viewtopic.php?t=3515, pri nas uporablja Telekom Slovenije. Fantje izredno pohvalijo vozilo zaradi dobrih terenskih sposobnosti in odmaknjenosti od tal, pa še vsi malce nižji vitalni deli so ustrezno zaščiteni. Mislim, da bi bilo vozilo kot nalašč za gasilske namene sploh na terenu, kakršnega pokriva naše društvo. Vprašanje pa je, če se takšno vozilo sploh še prodaja pri nas? Če kdo slučajno ve da se še prodaja, naj javi, če ima pa kakšno društvo v SLO že predelano takšno vozilo, pa naj prosim objavi kakšno slikco.
LP BAČO
Oprosti, narobe si me razmel, ali pa sem se nerodno izrazil. Ko sem rekel, da "Brez opreme" sem mislil na nestacionarno opremo (cevi, motorka, lopate, ...). Torej v tej ceni je zajeta tudi stacionarna oprema kot npr:
- visokotlačna črpalka z dvema električnima navijakoma (60m X 25mm in 100m X 19mm) z možnostjo uporabe penila
- 5 m visok svetlobni stolp s pnevmatskim dvigom in 25l kompresorjem
V mislih sem imel nov model IVECO-a tačno takšnega o katerem se sedaj pogovarjamo. Sicer sem ga videl v Nemčiji na sejmu tudi s pogonom na vsa 4 kolesa. Mislim pa, da se ga ne da dobiti kot tovarniško izvedenko z štirikolesnim pogonom?? Ampak za nemško tržišče je podjetje ki vozilo predela in mu dodela ta dotatni pogon....tako, da če ima kdo druge informacije naj me dopolni!
Dušan napisal/-a:V mislih sem imel nov model IVECO-a tačno takšnega o katerem se sedaj pogovarjamo. Sicer sem ga videl v Nemčiji na sejmu tudi s pogonom na vsa 4 kolesa. Mislim pa, da se ga ne da dobiti kot tovarniško izvedenko z štirikolesnim pogonom?? Ampak za nemško tržišče je podjetje ki vozilo predela in mu dodela ta dotatni pogon....tako, da če ima kdo druge informacije naj me dopolni!
Dušan te ni kaj za dopolniti ker je tvoja trditev pravilna
Novi model IVECA na našem tržišču trenutno še ni na voljo, če pa bo bomo pa zadevo katera je za gasilce interesantna, takoj lansirali v javnost
Če pogledamo na vrata vozila vidimo napis (LFA kar pomeni kolko jaz razumem nemško Losch fahrzeuge allrad) upam da sem napisal prav.
Torej bi naj bilo to gasilno (gasilsko) vozilo z 4x4. Tako kot pr nas GV1!
Uh cene so gori kr visoke....tak, da je o tem pomoje brezveze debatirati!