Bravo mundat, čestitam za pridobitev koncesijegost oo napisal/-a:A vi ste dobili koncesijo za predor. Kaj niso bili gasilci Jzzpr najhitrejši, ko so imeli v letu 2010 preverjanje enot katere bi prišle v upoštev v primeru nesreče???? A so mariborski gasilci odstopili od koncesije.??????
VOZNI PARK PGD Gornja Radgona
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: VOZNI PARK PGD Gornja Radgona
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Ne vem zakaj nekoliko nazaj tak tvoj odgovor??mundat napisal/-a:Ni nobene povezave z besedo "CANKOVA"
Vidš, da sem takoj ko si omenil specialno vozilo, ugotrovil v katerem grmu tiči zajec
Se mi pa vseeno zdi dolga pot do tja, že da vi pridete na AC v Vučji vasi je kar nekaj časa.
A očitno je državna politika taka, da tudi tovrstne koncesije najprej "ponudi" že obstoječim GEŠP, pa čeprav za to včasih ni nobenih stokovnih argumentov. V konkretnem primeru bi bil sigurno primernejši Lenart... Mislim da zaradi tega, torej če to ni GEŠP, to ni nič večji strošek za sistem??
- mundat
- GE: Gornja Radgona
- Kraj: PGD Gor. Radgona
Gapi...
kot prvo - mi ne gremo na čez Vučjo Vas na AC, ampak preko Grabonoša. Časovno smo na vhodu v predor v 10-12 minut. Imamo tudi možnost dostopa iz obeh strani predora.
Zakaj pa prav mi imamo to koncesijo pa tukaj ne mislim razpredat... ( zakaj nima Lenart in take finte )...Sestankov na to temo je bilo kar nekaj in na koncu je padla taka odločitev.
jaz sem osebno ponosen na pridobitev te nove koncesije. Za prav to pridobitev pa nisem zaslužen jaz, ampak vsi operativni gasilci PGD Gornja Radgona, ki so z trdim in požrtvovalnim delom skozi vsa leta od pridobitve prve koncesije trdo delali, se izobraževali in izpopolnjevali...
Gapi, pa še nekaj - nisem nič narobe napisal. Sem ti garantiral da nima veze z besedo Cankova!!! Cankova je kraj na prekmurju, tunel pa je CENKOVA
Gapi - težko je iz drugega konca Slovenije komentirati situacijo ki je v našem koncu Slovenije. Sicer je pa res, da sem pričakoval razne komentarje....
kot prvo - mi ne gremo na čez Vučjo Vas na AC, ampak preko Grabonoša. Časovno smo na vhodu v predor v 10-12 minut. Imamo tudi možnost dostopa iz obeh strani predora.
Zakaj pa prav mi imamo to koncesijo pa tukaj ne mislim razpredat... ( zakaj nima Lenart in take finte )...Sestankov na to temo je bilo kar nekaj in na koncu je padla taka odločitev.
jaz sem osebno ponosen na pridobitev te nove koncesije. Za prav to pridobitev pa nisem zaslužen jaz, ampak vsi operativni gasilci PGD Gornja Radgona, ki so z trdim in požrtvovalnim delom skozi vsa leta od pridobitve prve koncesije trdo delali, se izobraževali in izpopolnjevali...
Gapi, pa še nekaj - nisem nič narobe napisal. Sem ti garantiral da nima veze z besedo Cankova!!! Cankova je kraj na prekmurju, tunel pa je CENKOVA
Gapi - težko je iz drugega konca Slovenije komentirati situacijo ki je v našem koncu Slovenije. Sicer je pa res, da sem pričakoval razne komentarje....
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
predsednik društva
Mundat to pa je tisto kar sva se enkrat pogovarjala pred nasim GD
No mislim da si takoj vdel zakaj se gre, čeprav sem se malo zatipkal...mundat napisal/-a:Gapi, pa še nekaj - nisem nič narobe napisal. Sem ti garantiral da nima veze z besedo Cankova!!! Cankova je kraj na prekmurju, tunel pa je CENKOVA![]()
No saj tudi jaz nočem zgodbe tu razpredati na dolgo in široko. Če mi bo le dano se mogoče kdaj srečava v živo in takrat rečeva tudi kakšno na to temno.mundat napisal/-a:Gapi - težko je iz drugega konca Slovenije komentirati situacijo ki je v našem koncu Slovenije. Sicer je pa res, da sem pričakoval razne komentarje....
Jaz nikakor ne dvomom v ustrezno usposobljenost vaše enote, holet sem samo poudariti da so državne odločitve včasih čudne in popolnoma nelogične, tu upam da se boš strrinjal z menoj...
Osebno vam želim da tunelc čimpreje pride v vašo enoto ter da se bo ne bo nikoli uporabljal za resno posredovanje. Želim vam tudi da tudi vse ostale "papirnate" zadeve uspešno rešitev.
Zakaj je mogoče iz mojega pisanja moč razbrati nek negativen prizvok do vse zadeve? Lahko kaj več po ZS.
-
gost 00
ja samo tunelc naj nebi bil takšen kot ga imajo nekatere enote, ki imajo koncesijo ampak nekaj vmes. 
- mundat
Tunelc je mišljen kot "manjše gasilsko vozilo za posredovanje v tunelcu"...ampak verjamite da bomo porihtali tako, da bo na koncu pravi "TUNELSKI BOJEVNIK" kot jih že poznamo v Sloveniji.... 
predsednik društva
predsednik društva
mundat napisal/-a:Tunelc je mišljen kot "manjše gasilsko vozilo za posredovanje v tunelcu"...ampak verjamite da bomo porihtali tako, da bo na koncu pravi "TUNELSKI BOJEVNIK" kot jih že poznamo v Sloveniji....
Moje mnenje je, da imamo v Mariboru srečo, da imamo tako vodstvo! To kar so ponudili nam(Vam) ne more zagotoviti varnega posredovanja v tunelu!!
Čestitke Radgoni in pa VELIKO SREČE!!
Biti najboljši, pomeni biti drugačen!
Taktika brez tehnike je nemogoča , tehnika brez ljudi pa je napaka vodstva. (O. Neuvirt)
Taktika brez tehnike je nemogoča , tehnika brez ljudi pa je napaka vodstva. (O. Neuvirt)
- mundat
Evo - se je že začelojernejček napisal/-a:Moje mnenje je, da imamo v Mariboru srečo, da imamo tako vodstvo! To kar so ponudili nam(Vam) ne more zagotoviti varnega posredovanja v tunelu!!
se bomo pogovarjali potem, ko bo avto končan...
predsednik društva
predsednik društva
mundat napisal/-a:Evo - se je že začelojernejček napisal/-a:Moje mnenje je, da imamo v Mariboru srečo, da imamo tako vodstvo! To kar so ponudili nam(Vam) ne more zagotoviti varnega posredovanja v tunelu!!
Čestitke Radgoni in pa VELIKO SREČE!!...
se bomo pogovarjali potem, ko bo avto končan...
Tomaž drugega ni za pričakovat
Gasilci, bratje, vedno in povsod!!!
-
Matjaž78
Ali je morda že kaj novega z vozilom? Sedaj naj bi minilo že kar nekaj časa od podpisa pogodbe.
Pa še to, če ni skrivnost. Kaj pa cena vozila in kdo ga bo izdeloval?
Pa še to, če ni skrivnost. Kaj pa cena vozila in kdo ga bo izdeloval?
- mundat
še nič novega...nažalost!
predsednik društva
predsednik društva
Je pa noveaga kaj drugegamundat napisal/-a:še nič novega...nažalost!
Verjamem, da boš kaj povedal ko bo čas za to...
-
gost 10
v 10 do 13 minutah je nemogoče prit do tunela po ozki vijugasti občinski cesti do tunela Cenkova. Dobro poznam to cesto pa vem da je to nemogoče. No se bo videlo ob kakšni intervenciji. Pa veliko sreče.