Pozdravljeni odločamo se za nakup novega vozila GVM . V ožji izbor je prišel Renault Master kombi 9 sed 2,5dCi.
Zanima me če ga ima kdo v svojem voznem parku. Kako ste zadovoljni ? Kdo vam ga je nadgradil ?
l.p.
Danilo
Renault Master 2,5 dCi
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: Renault Master 2,5 dCi
Če ste sredstva za nakup spravili skupaj v okviru društva in jih nimate na pretek, kupujete avto za 12 let, imate znanca, prijatelja, donatorja, ki vam bo vozilo poceni vzdrževal in popravljal, potem je tukaj glede na ceno verjetno nimate kaj dosti za premišljati. Sicer pa se še malo posvetujte, zberite informacije pri ostalih "Francozih" in "Italijanu". Je pa res: VW transporter verjetno nima zadostne skupne nosilnosti in bo po mojih informacijah "štala" s tipizacijo, Crafter in MB Sprinter pa cenovno precej odstopata.
Pri nas v garaži (Maribor-mesto) slab teden stoji nov GVM Renault Master 2,5dci
nadgradnjo nam je pa naredil Žunkovič v Miklavžu!
Če ste iz Maribora ali okolice si ga lahko pridete ogledat, tudi drugi, da ne bo pomote!
Če ste iz Maribora ali okolice si ga lahko pridete ogledat, tudi drugi, da ne bo pomote!

Preverjeno je da se da vse čisto normalno uredit, tudi s tipizacijo in to brez "štale".jmiro napisal/-a:Je pa res: VW transporter verjetno nima zadostne skupne nosilnosti in bo po mojih informacijah "štala" s tipizacijo, ....
Je pa res da je od obeh (Vivaro, Master) prej omenjenih tekmecev VW precej dražji.
Stati inu obstati. /Trubar/
Če si finančno omejen, potem Master. Če pa nimate teh težav je pa VW prva izbira za GVM.
V PGD Most na Soči imamo Renault Master in smo zelo zadovoljni z njim, nadgradnjo nam je pa opravil IVL na Igu in je zelo dobro opravil svojo nalogo, Slike pa si lahko ogledaš na naši strani http://pgdmostnasoci.freehostia.com, pod rubriko vozila lahko pa si ga tudi pri nas ogledate. Za več info mi lahko pošljete zasebno sporočilo.
l.p.
Gorazd
l.p.
Gorazd