Darko, pusti jim malo veselja...darko napisal/-a:In kaj ste pridobili z vozilom brez vode ali drugih sistemov?
Darko
Nov GV-1 PGD BOHOVA
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: Nov GV-1 PGD BOHOVA
The only thing that I regret- I didn't take what I could get. (Motörhead)
LP Borut Volk
LP Borut Volk
PGD Bohova ima v svojem voznem parku tudi cisterno GVC-16/25 (renault midlum, letnika ne bom pisal, ker se zlažem), tak da še ene res ne rabijo! Tega vozila pa so bili potrebni, mislim da je starim TAMOM 80 (al kaj so že bli perkeci) rok uporabe že davno potekel.darko napisal/-a:In kaj ste pridobili z vozilom brez vode ali drugih sistemov?
Darko
PGD Hoče - since 1888
http://www.gasilci-hoce.si/
http://www.gasilci-hoce.si/
Bravo Đuro, dober odgovor
PGD Bohova ima zelo dober GVC 16/25, mislim pa da ne more biti star več kot 5 let, kolikor sem js videl
PGD Bohova ima zelo dober GVC 16/25, mislim pa da ne more biti star več kot 5 let, kolikor sem js videl
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Vozilo je namenjeno drugemu izvozu. Za gašenje že imamo GVC16/25 z vgrajeno Rosenbauer črpalko NH20. Z novim vozilom bomo lahhko prevažali tudi pionirčke, kar v v zastarelem '''perkecu'' več nismo smeli. Sicer pa imamo v garaži prostor samo za dva vozila, zato mislim da smo se odločili prav. V primeru nabave GVM-ja bi nam ostalo dosti opreme izven avta, prikolica pa je tudi neuporabna.
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
Sicer pa imamo v garaži prostor samo za dva vozila, zato mislim da smo se odločili prav. V primeru nabave GVM-ja bi nam ostalo dosti opreme izven avta, prikolica pa je tudi neuporabna.
Lep pozdrav še iz strani poveljnika PGD Bohova,vsi v društvu smo prepričani.da smo se odločili za pravi avto.Še več v to je prepričan tudi župan naše občine. Naj izkoristim to priložnost,da povabim vse forumovce in ostale jutri na krst tega lepotca.Prireditev se bo začela ob 16.30uri.
Poveljnik Bohove - Andy pride 100% saj je to društvo moja gasilska zibelka! V Pgd Bohova sem bil davnega leta 1975 sprejet med GASILCE!!!G_Frangez napisal/-a: Naj izkoristim to priložnost,da povabim vse forumovce in ostale jutri na krst tega lepotca.Prireditev se bo začela ob 16.30uri.
GREGA ti pa poskrbi da bo moja klop ,, shoblana ,,!!!
lp
andy
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY