GVC 16/24 PGD LOČE

Gasilska vozila in zaščitna ter reševalna oprema

Moderator: Janez Tratnik

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Uporabniški avatar
Đuro
GE: Hoče
Kraj: Hoče
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Đuro »

Oskar napisal/-a:Zanima me, zakaj ima župnik gasilsko kapo ?
ja, to mene tudi zanima. še nikol nisem vido župnika tak pokritega! verjetno majo fejst župnika, ki ne skrbi samo za duše, ampak tud za požarno varnost.

pa vprašal bi še, kolko vas je tota stvarca stala (ZS), če lahko. Hvala!
PGD Hoče - since 1888
http://www.gasilci-hoce.si/
firestar
Kraj: LOČE

odgovor

Odgovor Napisal/-a firestar »

Naš dušni pastir je član našega društva ima pa tudi svečano uniformo, ki si jo je sam financiral.
firestar

slike

..........slike.........
Priponke
IMG_3643_resize.JPG
IMG_3644_resize.JPG
IMG_3645_resize.JPG
IMG_3646_resize.JPG
IMG_3652_resize.JPG
firestar

slike

.še ostale....
Priponke
IMG_3654_resize.JPG
IMG_3655_resize.JPG
IMG_3656_resize.JPG
IMG_3657_resize.JPG
IMG_3658_resize.JPG
firestar

slike

.slike
Priponke
IMG_3659_resize.JPG
IMG_3660_resize.JPG
IMG_3661_resize.JPG
IMG_3662_resize.JPG
IMG_3663_resize.JPG
firestar

slike

pa še streha...........pod zložljivo lestvijo je še zadoj z orodjem.......
Priponke
IMG_3664_resize.JPG
Uporabniški avatar
gobi
Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gobi »

Lepo založen avto :D

Me pa zanima kaj je ta zadevica v rdečem pravokotniku :?:
Priponke
??
??
LP, Robert Kopatin
Ko gredo drugi ven ,gremo mi noter!
Slika
deja94

Odgovor Napisal/-a deja94 »

Izredno lepo,ampak pol stvari ne boste nikoli uporabljali,ne glede na predpise GZS
Uporabniški avatar
Jacksy
GE: Mozirje
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a Jacksy »

Nikoli ne reci nikoli! :!:

Čestitam ob pridobitvi in naj vam slui čim večkrat za vaje in čim manjkrat ob pravih intervencijah :)
Uporabniški avatar
Mostiščar
Kraj: Ljubljana Barje

Re: odgovor

Odgovor Napisal/-a Mostiščar »

firestar napisal/-a:Naš dušni pastir je član našega društva ima pa tudi svečano uniformo, ki si jo je sam financiral.
Najprej čestitam za pridobitev!
Moram pa vseeno komentirati vašega dušnega pastirja. Z vsem spoštovanjem do njihovega poklica in "uniforme" ... naj tudi on spoštuje našo in naj bo oblečen kot član gasilske organizacije v skladu s pravili ali pa v duhovniški opravi. Oboje ne gre skupaj!
LP, Robert
Vrsho
moderator
moderator
GE: PGD Šentvid
Kraj: Šentvid pri Ljubljani

Odgovor Napisal/-a Vrsho »

Zanima me, zakaj ste iz enega izliva vode naredili tri? Nekako mi je to skregano z logiko...

Slika
Uporabniški avatar
BAČO
moderator
moderator
Kraj: Dol pri Hrastniku
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BAČO »

Vrsho napisal/-a:Zanima me, zakaj ste iz enega izliva vode naredili tri? Nekako mi je to skregano z logiko...
Vrsho, če si opazil imajo ta način tudi pri Pišuki v PGD Dobračeva na njihovem GVC 16/25, ki ga je prav tako izdalalo podjetje Mettis.
Mislim, da bomo tudi z njegove strani dobili konkreten odgovor na zastavljeno vprašanje.

LP BAČO :wink:
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
firestar

odgovori na vprašanja

...........no tudi naš dušni pastir je ekonomsko zelo dobro podkovan, da je malo privarčeval ni vzel gasilskega plašča, glede na to da so bile zunaje temperature malo pod 0 mu lahko oprostimo, ko pa je po uradnem delu, ki je potekal v toplih garažnih prostorih, slekel plašč je bil pravi gasilec.

.....v rdečem pravokotniku so klešče za visoko napetost.

.......deja94........verjetno še nisi dolgo v gasilskih vrstah, ali pa še nisi bil na večik večjih intervencijah oz. si manjkal na analizi le teh. V vozilu ni nič takega kar gasilci ne potrebujemo na intervencijah, so pa v vozilu stvari, ki v uporabi niso pogosto, je pa zelo fino, da jo imaš takrat pri roki, ko jo potrebuješ. Ne pa da je lepo zložena v gasilskem domu ali pa v drugem vozilu, ki pa je v garaži ali pa je šel po požarno vodo..........
Res pa je da jo v vozilo nekaj orodja in opreme, ki pa ni predpisano za to vozilo.........no na to pa nas je vezala pogodba z podjetjem COMET, ki ima v našem kraju tkalnici in impregnacijo ter izsek za brusilke.

.........tretji izliv je C in je namenjen za gašenje z peno oz. preko medmešalca, čeprav ima črpalka fix-mix, ter dotoka vode k agregatu lahke pene.........pogodba COMET
firestar

odgovori na vprašanja

...........no tudi naš dušni pastir je ekonomsko zelo dobro podkovan, da je malo privarčeval ni vzel gasilskega plašča, glede na to da so bile zunaje temperature malo pod 0 mu lahko oprostimo, ko pa je po uradnem delu, ki je potekal v toplih garažnih prostorih, slekel plašč je bil pravi gasilec.

.....v rdečem pravokotniku so klešče za visoko napetost.

.......deja94........verjetno še nisi dolgo v gasilskih vrstah, ali pa še nisi bil na večik večjih intervencijah oz. si manjkal na analizi le teh. V vozilu ni nič takega kar gasilci ne potrebujemo na intervencijah, so pa v vozilu stvari, ki v uporabi niso pogosto, je pa zelo fino, da jo imaš takrat pri roki, ko jo potrebuješ. Ne pa da je lepo zložena v gasilskem domu ali pa v drugem vozilu, ki pa je v garaži ali pa je šel po požarno vodo..........
Res pa je da jo v vozilo nekaj orodja in opreme, ki pa ni predpisano za to vozilo.........no na to pa nas je vezala pogodba z podjetjem COMET, ki ima v našem kraju tkalnico in impregnacijo za tkanino ter izsek za brusilke.

.........tretji izliv je C in je namenjen za gašenje z peno oz. preko medmešalca, čeprav ima črpalka fix-mix, ter dotoka vode k agregatu lahke pene.........pogodba COMET
ivo
Kraj: hajdina

Odgovor Napisal/-a ivo »

deja94 napisal/-a:Izredno lepo,ampak pol stvari ne boste nikoli uporabljali,ne glede na predpise GZS
Take trditve mi vedno dvognejo obrate.
PGD Loče ima vozilo vzorno opremljeno tudi glede na krajevne potrebe.
Če določeno opremo oziroma del te opreme rabimo na primer v 25 -tih letih samo enkrat, jo potrebujemo. Torej mora biti zraven. Uprabno je le tisto kar imaš pri roki.
Čestitke ob dobo nabavljenem vozilu.

Lep dan
Ivo
Odgovori