OJ TA MOTORKA

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
ANDY
Kraj: RAČE pri Mariboru

OJ TA MOTORKA

Odgovor Napisal/-a ANDY »

Spoštovani!!

Prosim za pomoč!!
V našem društvo smo nabavili novo motorno brizgalno in ob prvim treningu za tekmovanje se nam je pojavil problem.

Prilepil sem DEL BESEDILA kjer je opisano delo pri sesalnem vodu in rdečo obarval stavek kateri nam naj naj povzroča težave.
Po slikah vidno je da naša motorka nima ročajev za prenos ampak ima narjen ročaj kar v celem okrog in okrog.
Pa me zanima ,, Ali ima katero društvo tako motorko in kam oni vežejo vezalno vrv, namreč mi nimamo ROČICE.Ali ste dodelali kakšno ročico ali .....!
Prosim za resne odgovore.

1.1 Vezanje sesalnega voda

St stopi razkoračeno preko sesalnega voda, ki mu ga ni treba odložiti. V-2 se postavi razkoračeno preko sesalnega voda za St. Oba dvigneta sesalni vod. St priključi sesalni vod na sesalno grlo MB in pri tem uporabi tretji spojni ključ, ki leži pod sesalnim grlom MB. Pred tem ne sme dvigniti ključa. Spojni ključ lahko nastavi zgoraj, spodaj ali od strani in tako spoji sesalni vod z MB.
Medtem pritrdi V-1 vezalno vrv na desno sprednjo ročico MB. Vezalna vrv mora biti položena pod priključeno B-cevjo (drugače je to »nepravilno delo«). Ocenjevalna komisija lahko preveri trdnost vozla s potegom vezalne vrvi. Če se vozel odveže, se oceni kot »neučinkovito vezana vezalna vrv«. C-1 odloži na levi strani ob MB torbico z raztegnjeno ventilno vrvjo (drugače je to »neučinkovito ali napačno položena ventilna vrv«). Torbico z ventilno vrvjo mora C-1 odložiti in ne vreči.
Priponke
kam in kako naj vežemo vezalno vrv
kam in kako naj vežemo vezalno vrv
motorka od strani
motorka od strani
motorka od spredaj
motorka od spredaj
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."

(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
kmhslo

Odg: OJ TA MOTORKA

Odgovor Napisal/-a kmhslo »

dokaj enostavno :)

vzamete eno malo daljšo palčko dve sponki (magari tako kot je za spajanje kake vrtne cevi glavno da stisne )in pritrdite da izgleda kot mora bit
kmhslo

Odgovor Napisal/-a kmhslo »

sponka -> objemka #-o

no edit button :(
Uporabniški avatar
erny
Kraj: SG

Odgovor Napisal/-a erny »

Tako je! Mi imamo enako brizgalno in smo ta problem rešili na enak način!
Dve objemki in palčka, pa je zadeva rešena!

LP
Fantje, po pameti!
Uporabniški avatar
irgolbos
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a irgolbos »

Andi zdaj vidiš, da je Petkova diplomska naloga bila pisana za časa Franc Josefa :D. Na tekmovanje pa moraš prit z staro pumpo! [-o<
Slika
Odgovori