posneta vaja z MB
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
posneta vaja z MB
Pozdravljeni, zanima me, če ima kdo posneto kakšno ''solidno'' člansko vajo z MB? bi prosil kontakt na ZS 
Odg: posneta vaja z MB
hvala miranu za hiter odziv ter za napotke, sedaj pa še eno vprašanje:
razumljivo je da ni vseh 9 članov enako hitrih, zato me zanima po vaših izkušnjah, kam koga postaviti?
lp
razumljivo je da ni vseh 9 članov enako hitrih, zato me zanima po vaših izkušnjah, kam koga postaviti?
lp
youtube.comfenix4 napisal/-a:Pozdravljeni, zanima me, če ima kdo posneto kakšno ''solidno'' člansko vajo z MB? bi prosil kontakt na ZS
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

1 D - nekdo ki ni hiter vendar se je voljan naučiti pravila in se tudi ne boji kdaj vprašat za kako napako in nima zmeraj časa
2.St tisti ki bo na vsaki vaji bolje je da je malo višji in obilnejši in spreten hitrost niti ni pomembna
3.S - Tisti za katerega je ziher da ga na večini vaj ne bo
4.N1. Hiter močan
5.N2. to je ponavadi najbolje kondicijsko pripravljen saj ima največ tekanja
6.V1 tisti ki bo na vsaki vaji hiter pa spreten
7.V2 tisti ki bo na vsaki vaji hiter
8.C1 tisti ki bo na vsaki vaji spreten
9.C2 tisti ki bo na vsaki vaji spreten
Tisti ki imajo enako barvo morajo zmeraj biti skupaj saj drugače skoraj ne morejo vadit
drugače pa je zelo priporočljivo da so vsi hitri ker je na koncu še štafeta in ti ne pomaga veliko če imaš 7 atletov pa dva "invalida"
2.St tisti ki bo na vsaki vaji bolje je da je malo višji in obilnejši in spreten hitrost niti ni pomembna
3.S - Tisti za katerega je ziher da ga na večini vaj ne bo
4.N1. Hiter močan
5.N2. to je ponavadi najbolje kondicijsko pripravljen saj ima največ tekanja
6.V1 tisti ki bo na vsaki vaji hiter pa spreten
7.V2 tisti ki bo na vsaki vaji hiter
8.C1 tisti ki bo na vsaki vaji spreten
9.C2 tisti ki bo na vsaki vaji spreten
Tisti ki imajo enako barvo morajo zmeraj biti skupaj saj drugače skoraj ne morejo vadit
drugače pa je zelo priporočljivo da so vsi hitri ker je na koncu še štafeta in ti ne pomaga veliko če imaš 7 atletov pa dva "invalida"
Oglej si to: http://www.youtube.com/watch?v=tvrWZ4he9OQ
Vse, česar popolnoma ne obvladamo, je nevarno. In to, kar obvladamo, je še nevarnejše; potem postanemo lahkomiselni.
Pavel Razboršek
Pavel Razboršek
ena naša vaja iz aprila, 35s... http://www.mojvideo.com/video-gasilske- ... 8fadb7d695
Tiste posnetke na katerih delamo 29s
pa bom raje zdžal zase

Tiste posnetke na katerih delamo 29s
-
Hugo
mirank: A ste že kdaj dobili kazenske za spajanje na tleh, ker tole se mi zdi zelo na meji ?
zadnja tri leta ne. Delamo po pravilu: cevi damo skupaj na tleh, zategnemo pa v zraku (vsaj tako naj bi zgledalo)...Hugo napisal/-a:mirank: A ste že kdaj dobili kazenske za spajanje na tleh, ker tole se mi zdi zelo na meji ?
a ma mogoče kdo mogoče posnetek nove mokre vaje Matevža Haceta katera se bo izvajala letos.
lep pozdrav
-
P.G.D.K.n.K.
Taktična mokra vaja (Matevza Hace)
Zdravo!
Tut jst bi lepo prosu tiste, k to vajo že trenirate, če mi lahko kdo posreduje prosim kak POSNETEK TE NOVE VAJE, ali mi vsaj posreduje kak link, od posnetka.
Hvala!
Na pomoč!
Tut jst bi lepo prosu tiste, k to vajo že trenirate, če mi lahko kdo posreduje prosim kak POSNETEK TE NOVE VAJE, ali mi vsaj posreduje kak link, od posnetka.
Hvala!
Na pomoč!
-
nivchy
Pozdravljeni
Bi Vas prosila,če lahko kdo še meni pošlje kak posnetek za gasilsko vajo za pokal Matevža Haceta.
Nujno.....
Kar na moj email
Bi Vas prosila,če lahko kdo še meni pošlje kak posnetek za gasilsko vajo za pokal Matevža Haceta.
Nujno.....
Kar na moj email
Ga boš verjetno morala prej objavit.nivchy napisal/-a:Pozdravljeni
Nujno.....
Kar na moj email