Se pardoniram glede nepopolnega seznama oz. ker sem pozabil "steber" tekmovanja, sem šel samo po seznamu prijavljenih na hitro - sem naštel samo forumovce med tekmovalci.
JANEZ priporočam ti da nekje postaviš eno mizo in na njo veliko tablo z ,,FORUM GASILCI.ORG,,
da se bomo borci iz armade foruma lažje našli na svojem zbornem mestu
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
No, v Topolah je zjutraj lilo kot iz škafa, sedaj je prenehalo. Upam, da ponovitve ne bo, kajti asfalt in cevi morajo ostati suhi, sicer tekmovalni pogoji ne bi bili enakovredni za vse.
Janez Koncilija napisal/-a:...sicer tekmovalni pogoji ne bi bili enakovredni za vse.
To sem te sicer mislil povprašati po tekmovanju, ker je (vsaj po moje) lažje tistemu, ki štarta ob 18h kot tistemu ob 15h. Vendar pa danes tako ne bo neke presnete vročine.
No tako...tekmovanje je za mano, s kolegom nama je ratalo dosežt mejo 170 m. Je pa letos precej večja konkurenca, dosežena je bila tudi meja 200m. Več o uradnih rezultatih pa bo povedal Janez .
Tudi midva s kolegom sva srečno pripotovala nazaj domov. Letos sva bila na tekmovanju prvič, za naslednje leto pa sva se že odločila, da spet prideva v Topole.
Pohvale organizatorjem in se vidimo naslednje leto. Aja pa še dolžina 201,5m.