kaj hočeš povedat, da spajamo koš na tleh al kaj? Mislim da si ti "superman" če iz tistega posnetka vidiš kar sodnik, ki pa je 1 meter stran ne? Ne pametuj mi s takimi forami, lepo prosim!!! In zelo zanimivo da nam sodniki najvišjega ranga tega še niso opazli... res zanimivo...gost1122 napisal/-a:mirank bolj kot ta avoj ključ bi te lahko skrbel vaš koš... slej kot prej bodo sodniki uvideli vašo napako, ki je zelo očitna. koš se namreč preden se spne na prvo sesalno cev NE SME dotakniti poda, ker pa verjamem da vaš vodar 1 ni superman, ni variante da koš vtakne v cev na tleh ne da bi se spojka dotaknila tla..... žalostno da se ekipe ne držite pravil vaje CTIF.... v prihodnjosti priložim še filmček na katerem se vaša napaka lepo vidi.
Pa kr priloži posnetek, zelo rad bi ga videl kaj po tvoje delamo narobe, pa sodnike bo po moje tudi zanimalo...
Pa ne skrivaj se na internetu, ampak na kakem naslednjem tekmovanju kar lepo pristopi do mene in mi razloži naše napake, pa tudi lahko kaj vprašaš, ti bom brez težav razložil... Sem pa C1 v naši ekipi če slučajno ne veš... Ne skrivaj na netu, ker takih "škodoželjnih" anonimnežev ki nekaj pametujejo nimam ravno najraje...
Aja, pa registrijaj se prej, ko koga napadaš in obsojaš!!!