Tekmovanje v spajanju sesalnega voda

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
mirank
Kraj: PgD Lokvica

Odg: Tekmovanje v spajanju sesalnega voda

Odgovor Napisal/-a mirank »

gost1122 napisal/-a:mirank bolj kot ta avoj ključ bi te lahko skrbel vaš koš... slej kot prej bodo sodniki uvideli vašo napako, ki je zelo očitna. koš se namreč preden se spne na prvo sesalno cev NE SME dotakniti poda, ker pa verjamem da vaš vodar 1 ni superman, ni variante da koš vtakne v cev na tleh ne da bi se spojka dotaknila tla..... žalostno da se ekipe ne držite pravil vaje CTIF.... v prihodnjosti priložim še filmček na katerem se vaša napaka lepo vidi.
kaj hočeš povedat, da spajamo koš na tleh al kaj? Mislim da si ti "superman" če iz tistega posnetka vidiš kar sodnik, ki pa je 1 meter stran ne? Ne pametuj mi s takimi forami, lepo prosim!!! In zelo zanimivo da nam sodniki najvišjega ranga tega še niso opazli... res zanimivo...
Pa kr priloži posnetek, zelo rad bi ga videl kaj po tvoje delamo narobe, pa sodnike bo po moje tudi zanimalo...

Pa ne skrivaj se na internetu, ampak na kakem naslednjem tekmovanju kar lepo pristopi do mene in mi razloži naše napake, pa tudi lahko kaj vprašaš, ti bom brez težav razložil... Sem pa C1 v naši ekipi če slučajno ne veš... Ne skrivaj na netu, ker takih "škodoželjnih" anonimnežev ki nekaj pametujejo nimam ravno najraje...

Aja, pa registrijaj se prej, ko koga napadaš in obsojaš!!!
macek9
Kraj: PGD Lokvica

Odgovor Napisal/-a macek9 »

gost1122 napisal/-a:mirank bolj kot ta avoj ključ bi te lahko skrbel vaš koš... slej kot prej bodo sodniki uvideli vašo napako, ki je zelo očitna. koš se namreč preden se spne na prvo sesalno cev NE SME dotakniti poda, ker pa verjamem da vaš vodar 1 ni superman, ni variante da koš vtakne v cev na tleh ne da bi se spojka dotaknila tla..... žalostno da se ekipe ne držite pravil vaje CTIF.... v prihodnjosti priložim še filmček na katerem se vaša napaka lepo vidi.
gost1122... meni ne brezveze pise na celadi V1- Legenda :) tak da malo supermena je v meni heheh.... (malo sale mora bit) drugače pa bi te prosu da si zamenjas tale tvoj nick ker si pac anonimnež in mene osebno motijo takšni ljudje kateri se skrivajo in snemajo in potem nakladajo razne napake pa bla bla bla,....ko sami nimajo pojma o spajanju sesalca! samo sam pri sebi mislim da je tukaj v ozadju nekaj drugega! IN DA TO PISETE TAKI, KATEREM GREJO TAKA DRUŠTVA KOT SMO MI NA ŽIVCE in jih neprebavljate,....fantje ce hocete bit dobri morate veliko vadit in ne menjat ekipe (to je samo en mali nasvet da boste tudi vi tako dobri)!

glede kazenskih pa dam kapo dol in prisegam na vsaki kazenski katero so nam sodili, sodniki imajo vedno prav! drugace je pa tudi res da nemore ena PGD LOKVICA zmagat na drugem koncu slovenije, zgleda da taka daljna društva niso zazeljena na takih tekmovanjih tega se pa zelo sramujem! Morem se dodat da mi negremo na tekmovanje zaradi zmage....temveč zaradi druženja z nasimi kolegi, kolegicami res da jih imamo bolj malo ampak tudi to je nekaj, predvsem pa da spijemo kako mrzlo pivo ali spricar !
upam da mi nebo kdo zameru! macek vas ma vse rad! :)
macek9

Odg: Re: Tekmovanje v spajanju sesalnega voda

kmhslo napisal/-a:
gost1122 napisal/-a:mirank bolj kot ta avoj ključ bi te lahko skrbel vaš koš... slej kot prej bodo sodniki uvideli vašo napako, ki je zelo očitna. koš se namreč preden se spne na prvo sesalno cev NE SME dotakniti poda, ...
Mi lahko citiraš tole pravilo ? ker se ga jaz ravno ne spomnim ... :roll: Kolikor jaz vem se ga ne sme "metat" po tleh kar pa je razlika
tudi jaz se strinjam z tvojo izjavo da strojnik nesme metat koša! ampak ga mora podat iz roke v roko vodaru!

kake mate eni......jauuuu
macek9

ti raje prilimaj ter pokazi kje pise tale tvoja trditev! drugače pa verjemi da ni to naše prvo tekmovanje in da nismo navadni zelenci, temveč smo bili že na zelo veliko tekmovanjih tudi v slovenski ligi tekmujemo ze 3 leta! tako da nismo navadne neznalice glede pravil!
Kot sem pa izbral iz tvojega stavka pa si napisal...˝...žalostno da se EKIPE ne držite pravil vaje CTIF...˝ tako da tvoja izjava leti na več ekip. se mi pa zazdeva, da si kot kakšen avstrijski sodnik, da si sproti zmislujes svoja pravila....

brez zamere lp
Uporabniški avatar
mirank

ne vem komu smo se tak zamerili, da nas po vsakem tekmovanju nekaj obtožujete. Po Staršah un "Boštjan123", zdej ta anonimnež... Daj ti "anonimni gost1122 šalabajzerski" naloži en vaš posnetek, pa da vidimo kak popolno vajo vi delate in se držite pravil CTIF!!

Drugače pa upam, da se vidimo v Keblju, da s Kebeljci, Tinčani, Tinčankami, Šmarčani, Majšperčankami in še kom kako rečemo in kaj spijemo ;) ;) ...in to je smisel tekomovanj, druženje, zabavanje in sklepanje novih poznanstev, ne pa nevoščljivost in pljuvanje po drugih...
Uporabniški avatar
linkotite
Kraj: Acivkol DGP

Re: Tekmovanje v spajanju sesalnega voda

Odgovor Napisal/-a linkotite »

ja se strinjam s teboj macek9 naj svojo trditev dokaze z ustreznim posnetkom, in besedilom iz knjižice za gasilska tekmovanja. / Sesalni vod se spaja po pravilih vaje z MB (knjižica Gasilsko in gasilskošportne tekmovalne discipline, 2003, st. 80)/. Ker sem sedaj prvič slišal za takšne kazenske bi rad dobil konkreten odgovor o tej napaki, seveda če sploh ta napaka obstaja.
Za pravilni odgovor se vam že v naprej zahvaljujem in vas pozdravljam z gasilskim pozdravom NA POMOČ!
Miha007

Odgovor Napisal/-a Miha007 »

najprej naj povem da sem bil sam na tem temovanju, bilo je odlicno, casi dobri, vrhunske slovenske ekipe (razen PGD Tinje sem pogresal). PGD Lokvica vam pa svaka cast za take case, lahko samo recem da imate vajo v nulo! in da vas zelo rad gledam ko mecete saj ste zelo dobro vsklajeni!

res pa da niste gor imeli veliko navijacev in da vas je mogoce tudi to stalo.

samo tako naprej, lp
Uporabniški avatar
linkotite

miha007 hvala za čestitke. si eden izmed redkih, ki v naših vajah vidiš tudi kaj pozitivnega. se vidimo na naslednjem tekmovanju.
LP iz sončne strani gorjancev.

gost1122 še vedno pričakujemo tvoj posnetek na katerem je vidna napaka pri spenjanju sesalnega koša. ŠE BOLJ PA PRIČAKUJEM CITIRANO BESEDILO IZ (knjižica Gasilsko in gasilskošportne tekmovalne discipline, 2003, st. 80)., KJER PIŠE DA JE TO KAR MI DELAMO NAPAKA.
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

linkotite napisal/-a: KJER PIŠE DA JE TO KAR MI DELAMO NAPAKA.
Kaj pa, če bi ti napisal, kaj delate, ker iz vsega prebranega še vedno ne vem, me pa zanima.

Pa tudi sicer umirite tone, če vam sodniki niso pritisnili pik, ne vem zakaj se penite.

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
mirank

Janez Koncilija napisal/-a:...Pa tudi sicer umirite tone, če vam sodniki niso pritisnili pik, ne vem zakaj se penite...
Janez, se ne penimo, samo ne prenesem takih "anonimnežev" ki nekaj pametujejo :wink:

aja, če te zanima kako delamo, poglej posnetek, pa povej če je tebi kaj sumljivega, ker nam in sodnikom ni :wink:
Uporabniški avatar
linkotite

Janez napaka katero vidi gost1122 je, da se sesalni koš preden se spne na prvo sesalno cev dotakne tal. Jaz osebno še nisem slišal za to napako pa že kar nejaj časa tekmujemo na državni ravni, me pa zanima ali je to napaka in bi prosu če mi lahko kdo to odgovori.

(gost1122 čakamo posnetke, citirano besedilo) pa če ni skrivnost če poveš s katerega društva si, mogoče se poznamo.
LP.
bivši ligaš

Odgovor Napisal/-a bivši ligaš »

Smo se malo pogovarjali z sotekmovalci in pokomentirali komentarje na tem foromu...
Pa me zanima, kaj še ostali mislite o tem, kar bom zapisal?
Je morda naključje, da je največ komentarjev tukaj ravno iz tekem, kjer tekmuje Lokvica, kjer pa jih ni, pa sploh ni komentarjev?
So res ti fantje tako superiorni?
Se samo njim godijo krivice?
Ali samo mislijo, da se jim godijo?
Sam ne morem sodit, ker jih ne poznam dovolj dobro. Vem sicer, da znajo naredit hitro vajo, to je pa tudi vse...
Uporabniški avatar
mirank

bivši ligaš napisal/-a:Smo se malo pogovarjali z sotekmovalci in pokomentirali komentarje na tem foromu...
Pa me zanima, kaj še ostali mislite o tem, kar bom zapisal?
Je morda naključje, da je največ komentarjev tukaj ravno iz tekem, kjer tekmuje Lokvica, kjer pa jih ni, pa sploh ni komentarjev?
So res ti fantje tako superiorni?
Se samo njim godijo krivice?
Ali samo mislijo, da se jim godijo?
Sam ne morem sodit, ker jih ne poznam dovolj dobro. Vem sicer, da znajo naredit hitro vajo, to je pa tudi vse...
mogoče zato ker skoraj edini pokomentiramo tekmovanja na tem forumu?????

Drugače pa niti jaz več ne vidim smisla da bi še kaj komentiral tekmovanja. Vedno ko dam kak komentar mojih vtisov iz tekmovanj, se vedno najde kdo ki nas kritizira... pa ne vem zakaj...

...pač smo edini iz Bele krajine ki tekmujemo po celi državi in pač nismo ravno poznani in nimamo ogromno navijačev in mogoče nas tudi zato ne poznaš...
Uporabniški avatar
mirank

mirank napisal/-a:mogoče zato ker skoraj edini pokomentiramo tekmovanja na tem forumu?????
s tem mislim, da pokomentiram naše nastope, da ne bo pomote...
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

mirank napisal/-a:
aja, če te zanima kako delamo, poglej posnetek, pa povej če je tebi kaj sumljivega, ker nam in sodnikom ni :wink:
Ja, sem pogledal, ampak moram reči, da iz tega posnetka ne vidim napake, vsevedni gost pa tudi še ni dal gor svojega posnetka, ki bi dokazoval njegovo trditev.

Če bi šel secirat pravila, je pa tako, da V1 drži sesalni koš, C1 pa sesalno cev v takšni višini, da lahko obe spojki medsebojno spojita, se pravi, da morata biti spojki dvignjeni. In, če sta....

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Odgovori