Torej, če bi jaz sodil, bi kazenske težko pritisnil, ampak vseeno še malo premisli kako je bilo, kajti izmišjene kazenske jaz zelo težko dojamem.Šmarčan napisal/-a:Sodnik sploh ni preveril ali je cev dovolj razvita, enostavno se je odločil da imamo polž in dosodil kazenske kot, da je nepravilno položena tlačna cev.
Cev je bila kljub "polžu" zadosti razvita.
Pa še nekaj me zanima?
Naš desetar je sicer takoj šel proti trojaku, samo zaradi neustrezne širine tekmovalnega prostora, se je moral ( nekje na sredini poti) umakniti napadalcu, mu dati prostor. Umaknil se je na desno in se za trenutek ustavil ter takoj ko ga je napadalec prehitel nadaljeval do svojega mesta pri trojaku.
Hvala za odgovor
Pri tem še enkrat preveri , ali je B tlačni vod dejansko dosegel (presegel) oznako na 36 m in da pri MB ni bilo ostrega kolena.
Prav tako je potrebno upoštevati, da se desetar ni "slučajno" ustavil zato, ker bi napadalec tam odložil spojko prve B cevi, potem gre seveda za napako. Ni mi namreč jasno, da bi bil tekmovalni prostor tako ozek, da se ne bi mogel srečati z napadalcem, oziroma mu biti v napoto.
Če pa je bil res vzrok "tesno srečanje", potem ne bi rad tekmoval na vašem področju. oziroma, bom napisal tako: enkrat sem, pa ne bom nikoli več - prav zaradi napačne (dokazano) odločitve sodnikov, ki nam je s tem ukradel prvo mesto.
In tam je nastal znameniti rek: "Tak smo se zmenli"
LP
Janez