No, kar se pritožb tiče; tudi mi smo spisali pritožbo na delo A komisije, vendar je nismo oddali, ker smo izsilili nastop brez "opasača".Navkljub temu, da je vodja tekmovanja(torej Brka) pasove zahteval še minutko pred našim nastopom...
Brko, kar se tiče obnašanja mladine(določenih PGDjev), sem tudi jaz mnenja, da mentorji tam ne opravljajo svojega dela, kot bi morali:vendar ni hudič, da se je mladina "nalezla" tega obnašanja, malo pa je dodala še svoje arogance in nediscipline. Možak, ki nas je postrojaval v kolone, je zelo "težil"-kar se mi zdi popolnoma pravilno, da naj bomo v kolonah, tiho, brez prerivanja; kasneje pa je me gasilci ob meni srečal prijatelja, si prižgal cigaret in skupaj sta se smejala in pogovarjala(precej naglas)--mislim, da ni čudno, da je mladina taka
Brko, res je da se človek uči na napakah, katere so včasih male, včasih velike, sam pa ti ne bom pametoval kako mora biti, ker nisem še nikoli bil v taki vlogi in tudi nikoli ne bom(upam)!
In če je tako vreme, kakršno je bilo, uredilo predsedstvo tekmovanja, potem gredo le temu velikanske pohvale in čestitke