tekmovanja za pokal gzs

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
lipec
Kraj: Črešnjevec pri Semiču

Odg: tekmovanja za pokal gzs

Odgovor Napisal/-a lipec »

lipec napisal/-a:Mala miška ne pisat brez zamere, ker si me s tvojim komentarjem prizadela.
Preglej vse komentarje na forumu in popravljaj njihove slovnične napake. :D :D :D :D :D

Brez zamere....

NA POMOČ
Se opravičujem mala miška v efektu sem reagiral....
Ne bom komentiral tvoje izjave.

Se vidimo v Slovenski Bistrici.
Uporabniški avatar
majkel
Kraj: Zg.Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a majkel »

Tomkata nemoreš zgrešit.Je uradni napovedovalec v Škofji vasi.

Nevem zakaj je treba filozofirat okrog veselice.Če se je ne splača narest , se je ne splača.Raje slabi plus na pijači in jedači ki jo ponujajo kot dober minus iz izkupička za veselico.

poleg tega še dejstvo, da ko se pa ga kdo napije pa so potem govorice in natolcevanja glej ga pijanca, ziher je gasilec.

Torej dajmo v svojih vrstah poskrbet za kulturo in ne da nas pol laiki obsojajo da smo pijanci .

raje vidim da imam sabo v kombiju hladilno torbo polno vode, kot pa da potem vozim domov poln kombi nažganih gasilcev.

Samo moje skromno mnenje.

Pa lep dan naprej.
Čas bo prinesel svoje.Ali na boljše ali na slabše pa bomo videli!
Uporabniški avatar
Tomkat
GE: PGD Škofja vas
Kraj: Celje - Škofja vas

Odgovor Napisal/-a Tomkat »

Po tem kar sta napisala Mirank in Majkel in prej Žani vidim, da še kdo razmišlja racionalno in razume kaj sem hotel povedati z mojim pisanjem.

Pojasnilo za Mirana, ko sem povprašal po imenu in priimku sem pač mislil na registriranega uporabnika foruma. Moti me namreč, če se nekdo skrije pod besedico "gost" potem pa pametuje. Moje ime se skriva v mojem podpisu. :wink:
Pa še za Majkla, že lansko leto sem zaradi svoje operativne funkcije nekako "napredoval", tako da nisem več jaz tisti, ki bi utrujal obiskovalce Škofje vasi z svojim govoričenjem, ampak se pojavljam z nalogami vodje tekmovanja.
Kar pa ne sme biti ovira, da se me potrese za rokav in da kakšno rečemo tudi "v živo". Se že veselim vašega obiska.

Lep dan vsem!
LP iz Celja :wink: Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
Slika
katja-1
Kraj: hajdoše

Odgovor Napisal/-a katja-1 »

lipec tudi jaz se strinjam z tabo. ker na tem forumu si ne iščemo napak ampak imenjujemo mnenja :!:
in tako mimogrede nišče ni popoln :D

l.p. katja
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

Tole temo bom zaprl, da se ne boste kregali zaradi vejic. Tema o pokalnem tekmovanju (to je tekmovanje GZS) je namreč že odprta (viewtopic.php?f=8&t=10152).

Moderator
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Zaklenjeno