Požar vikenda v Praprošah

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Uporabniški avatar
Tomkat
GE: PGD Škofja vas
Kraj: Celje - Škofja vas

Odgovor Napisal/-a Tomkat »

Franci napisal/-a:Fante, ki so bili na intervenciji se lahko samo pohvali, ker se na drugih dveh slikah lepo vidi, kolikšen del objekta je ostal nedotaknjen.
Glede na to da je objekt lesen pa sploh. 8)
Se pridružujem mnenju!
In še posebej ker navajate težave z dostopom, pa delom na cesti.
Fantje vsaka čast, tako za opravljeno delo kot za sodelovanje med društvi.
LP iz Celja :wink: Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
Slika
Uporabniški avatar
MICKA
Kraj: Slovenski Javornik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MICKA »

Sem govoril z voznikom 150-ke, in je zatrdil da je bil teren res nedostopen. Ustavilo pa ga je drevo, zato ni mogel do vikend. Kot je povedal so ga kasneje odstranili in je obračal pred hišo.
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)

V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
LESCE2
Kraj: Lesce-Gorenjska

Odgovor Napisal/-a LESCE2 »

Presneto! Da se to tudi pri nas še vidi. Oskar ne zdej še meni kartonov talat, ampak če bi me nekdo vprašal kako je v naši GZ, bi upal zatrditi, da imamo vsaj ognjevarnih oblek dovolj. Upssss bi ga pihnil. :?

No pa vseeno...uspeh, da ste rešili tolikšen del objekta.
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Lesce 2 , reče se jim gasilske zaščitne obleke. Ognjevarne obleke so jim izmislili trgovci ! :D
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Uporabniški avatar
man 14.284
Kraj: Zgornja Bistrica

Odgovor Napisal/-a man 14.284 »

Čestitke za dobro delo!

Je pa ta tema kr lep dokaz kako nepremišljeno se kopuje gasilska tehnika in koliko pomankljivosti še ima kategorizacija namreč opažam da je včasih imelo precej društev terenske TAM 150 in TAM 110 ponekod so še zaj nepogrešljivi v današnjem času ko nam je navoljo marsikaj pa smo se kar vsi povrsti odločili za(kljub 4x4) zelo cestna in šminkerska vozila, na veliko objektov ki so na nedostopnih terenih smo pa kar pozabili!! Vsaj 1 dober terenec v stilu Unimoga bi mogo bit na vsako GZ! Samo dokler bo štelo samo kdo ma več vode pa več KM bo bolj malo Unimogov in terenskih vozil :wink: :oops:
LESCE2
Kraj: Lesce-Gorenjska

Odgovor Napisal/-a LESCE2 »

Oskar napisal/-a:Lesce 2 , reče se jim gasilske zaščitne obleke. Ognjevarne obleke so jim izmislili trgovci ! :D

Sem si zapisal. Drugič bom vedel. :) Pa sem spoznal v tej temi gasilsko čelado in gasilsko zaščitno obleko. Vedno nekaj novega. :lol: Ni srebrnih loncev in ni ognjevarnih oblek. Še dvakrat ponovim potem pa spat.
Odgovori