Fire training program

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Uporabniški avatar
Gasilec Rače
Kraj: Rače

Odgovor Napisal/-a Gasilec Rače »

Res je Mateja čudežev v naših logih ni za pričakovat vendar je ta program nedvomno naravnan za potrebe operativcev ne pa lobistov za poveličevanje trodelca. Kot je nekoč na Igu dejal Milan bodo stranke in zavarovalnice počasi začele pričakovati od nas suha tla v kuhinji po končani intervenciji. Zato strnimo vrste in dajmo vso podporo takim projektom.
Sebastijan S.
Per Aspera ad Astra!
(Preko trnja do zvezd)
Uporabniški avatar
Tona
Kraj: BREZJE-MB

Odgovor Napisal/-a Tona »

Res je , Mateja , imaš popolnoma prav . V dveh dneh se nihče ne more naučiti vsega , lahko pa pridobi določeno znanje ki ga lahko z pridom uporablja na intervencijah . Pa čeprav imaš tudi tu prav - niti en požar ni enak drugemu . Mislim pa , da se večinoma vsi veselimo novega programa , pa čeprav res ne bo delal čudežev .
LP
Uporabniški avatar
Brko
Kraj: Rojstna vas Matevža Haceta

Odgovor Napisal/-a Brko »

Ja ćlovek si veliko zapomni z vidom in prav je tako saj bomo tudi ostali poučevali na zvezah po enotnih programih.
Uporabniški avatar
Mateja
HazMat Team
Kraj: Topole in Gornji Logatec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

Sama veliko poučujem tujce slovenščino in se mi zdi zelo dobra primerjava med nekom, ki vedno samo posluša in nekom, ki tudi govori - kdo bo znal več in se naučil hitreje?

Koliko od vas je šlo že 150krat skozi HazMat? Tisti, ki je to naredil, bo lahko rekel, ja, res sem se naučil, samo enkrat skozi program, medtem ko človek udobno sedi na stolu in zraven po možnosti je čips, pa samo malo premakne možgančke.

Samo temu je moje opozorilo namenjeno. Super, da se spreminjajo metode, super, da imamo veliko virov, super, da je marsikdaj že moč videti veliko stvari na lastne oči, ampak samo z gledanjem se ne ... 8) (Tisti, ki me poznajo, vedo, kakšne vrste primero bi uvrstila sem ...)

Veliko znanja in pripravljenosti za delo!

Mateja
Znanost se ni začela z nami.
Uporabniški avatar
Gasilec Rače
Kraj: Rače

Odgovor Napisal/-a Gasilec Rače »

Tvoja trditev, Mateja, povsem drži. Primerjalno gledano mora biti med dvama človekoma nasprotnih spolov kaj več za zadostitev reprodukcije, kot pa samo gledanje. torej bomo dali Milanu vso podporo in pomoč v okviru danih možnosti da bo naredil stvar bolj otipljivo.
Sebastijan S.
Per Aspera ad Astra!
(Preko trnja do zvezd)
Odgovori