Požar vikenda - Brezje na gorenjskem
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Požar vikenda - Brezje na gorenjskem
http://www.zurnal24.si/junak-slovenije/ ... 209/clanek
Nekaj že piše v članku, vendar moram povedati, da je bila ta intervencija ena hujših v naši občini, predvsem zato ,ker je bila pogrešana oseba.
Velikost posestva, kjer je ta vikend bi ocenil cca.2800 kvadratnih metrov.
Vikend pa sam okoli 800 kvadratnih metrov.
Sem šteje, skladišče, bivalni prostori, del odprtega prostora za zabave, savna...
Da vam povem vseokrog pa ograja visoka 1,2m+ bodeča žica, si lahko predstavljate??
Toliko za zdaj.
Nekaj že piše v članku, vendar moram povedati, da je bila ta intervencija ena hujših v naši občini, predvsem zato ,ker je bila pogrešana oseba.
Velikost posestva, kjer je ta vikend bi ocenil cca.2800 kvadratnih metrov.
Vikend pa sam okoli 800 kvadratnih metrov.
Sem šteje, skladišče, bivalni prostori, del odprtega prostora za zabave, savna...
Da vam povem vseokrog pa ograja visoka 1,2m+ bodeča žica, si lahko predstavljate??
Toliko za zdaj.
Vse, česar popolnoma ne obvladamo, je nevarno. In to, kar obvladamo, je še nevarnejše; potem postanemo lahkomiselni.
Pavel Razboršek
Pavel Razboršek
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Odg: Požar Vikenda - Brezje na gorenjskem
Bravo in vse pohvale fantje !
-
Radovljica27
- GE: Radovljica
- Kontakt:
Čestitam za uspešno posredovanje !
Me pa zanima od kod na žurnalovi strani na prvi sliki storjnik v kavbojkah in teniskah ?!
Me pa zanima od kod na žurnalovi strani na prvi sliki storjnik v kavbojkah in teniskah ?!
Don't raise your voice, Improve your argument!
To je iz drugega požara, prosili so me naj dam kakšno sliko iz katere koli intervencije ali vaje !!
Vse, česar popolnoma ne obvladamo, je nevarno. In to, kar obvladamo, je še nevarnejše; potem postanemo lahkomiselni.
Pavel Razboršek
Pavel Razboršek
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Odg: Požar vikenda - Brezje na gorenjskem
V Slovenskih novicah sem bral izjave gasilcev. Kar podrobno sta opisala reševanje osebe, sledove krvi itd.. Na Rogli sta nas dva gasilca- novinarja učila drugače. Kaj je sedaj prav, ali lahko dajemo izjave s takšnimi podrobnostmi ?
Pa še čestitke za hrabro posredovanje !
Pa še čestitke za hrabro posredovanje !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- metodg
- GE: PGD Brezje na Gor.
- Kraj: Brezje na Gorenjskem
- Kontakt:
Moje osebno mnenje je, da tako podrobni opisi ne sodijo v časopis... Vedno je potrebno imeti določeno mero obzirnosti do vseh vpletenih, poleg tega se pa ni držalo načel in dogovora glede izjav, ki jih učimo v GZOR...
Metod G.
Metod G.
Bomo zmogli??? BOMO JA!!!! ... je rekel mojster MIHA.
Zdi se mi prav da se z novinarji pogovarja samo poveljnik oziroma vodja intervencije.Novinarji samo iščejo in čakajo na naše napake da jih bodo lahko potem napihnili in objavili.
Drugače pa fantje svaka čast!!
lep pozdrav
Drugače pa fantje svaka čast!!
lep pozdrav
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Zanima me, zakaj imaš tako slabo in predvsem splošno mnenje o novinarjih ? A , na podlagi lastnih izkušenj ali kar tako baba čula baba rekla.
Tudi oni delajo svoj posel kot mi, tudi pri njih se najdejo slabi kot pri nas. Na delavnici na seminarju, kjer sta problematiko predstavila dva gasilca- novinarja nismo govorili o tem "da samo čakajo na naše napake " ampak smo se zavedali, da večino napak naredimo žal sami !
Tudi oni delajo svoj posel kot mi, tudi pri njih se najdejo slabi kot pri nas. Na delavnici na seminarju, kjer sta problematiko predstavila dva gasilca- novinarja nismo govorili o tem "da samo čakajo na naše napake " ampak smo se zavedali, da večino napak naredimo žal sami !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Nekaj izkušenj je, kjer so bili novinarji samo v napoto.Seveda pa vsi delamo napake vendar mi jih ne iščemo pri novinarjih ampak jih oni pri nas ker nas opazujejo pri našem delu.Vendar sem hotel povedati, da bi v primeru katerega so imeli fantje morali govoriti z novinarji samo vodje intervencij oz. poveljniki.
Zelo malokrat se vidi in pohvali dobro stvar vsi pa takoj opazijo slabo stvar in seveda tu niso samo novinarji ampak tudi očividci kar je pa že druga tema.
lp.
Zelo malokrat se vidi in pohvali dobro stvar vsi pa takoj opazijo slabo stvar in seveda tu niso samo novinarji ampak tudi očividci kar je pa že druga tema.
lp.