Ta reševalec naj bi hitel na neko intervencijo, pri tem mu je pa nekdo zaprl pot. Tako se je ta dogodek končal tragično.
Nesreča na Tržaški v Ljubljani
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Nesreča na Tržaški v Ljubljani
Gospa na ministrstvu, kamor sem šel po pošto mi je prej rekla, da naj bi se na Tržaški cesti v ljubljani danes zgodila huda prometna nesreča, kjer naj bi reševalec na motorju izgubil življenje.
Ta reševalec naj bi hitel na neko intervencijo, pri tem mu je pa nekdo zaprl pot. Tako se je ta dogodek končal tragično.
Ja res je danes se je naš reševalec na motorju ponesrečil na nujni intervenciji (sirena+m.luč), ko je bil poslan na hudo prometno nesrečo na AC Lj-Postojna. Edina vesela novica je ta, da je kolega živ, sicer z resnimi poškodbami, toda vse kaže, da bo (upam) še nekaj časa tlačil SLO zemljico. Po do sedaj znanih podatkih je do nesreče je prišlo na Tržaški cesti, ko je pri zeleni luči zapeljal v križišče s Postojnsko mu je nasproti vozeče vozilo z zavijanjem v levo zaprlo pot. Ostale besede so tu popolnoma odveč.
Apeliram na vse, da skupaj z nami držite pesti za žimprejšnje in čimboljše okrevanje našega kolega.
P.S.: Novice še nismo objavili iz obzirnosti do kolega in njegovih svojcev. Dogodek je svež in vse zadeve še niso čisto jasne.
Apeliram na vse, da skupaj z nami držite pesti za žimprejšnje in čimboljše okrevanje našega kolega.
P.S.: Novice še nismo objavili iz obzirnosti do kolega in njegovih svojcev. Dogodek je svež in vse zadeve še niso čisto jasne.
Andrej
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
Tudi jaz sem vesel, da kaže na ugoden razplet nesreče. Se mi je pa nehote postavilo eno provokativno, pa vendar zanimivo vprašanje.
Koliko družbo in državo stane izguba oz. odsotnost z dela enega tako usposobljenega človeka?
Pa da ne boste zdaj s krampi in lopatami navalili name pa začeli grmade kurit... Spomnil sem se pač, ker so enkrat javno na televiziji razpravljali o tem, koliko državo na splošno stane odsotnost z dela... Pa še nov cenik gasilskih storitev sem bral pred kratkim.
Koliko družbo in državo stane izguba oz. odsotnost z dela enega tako usposobljenega človeka?
Pa da ne boste zdaj s krampi in lopatami navalili name pa začeli grmade kurit... Spomnil sem se pač, ker so enkrat javno na televiziji razpravljali o tem, koliko državo na splošno stane odsotnost z dela... Pa še nov cenik gasilskih storitev sem bral pred kratkim.
Lets work the problem people, lets not make things worse by guessin'
Mislim da nič več in nič manj kod je odsotnost enega zdravnika ki je na bolniškem dopustu. Koliko pa stane v denarcih pa bi moral vprašatni na ZZZS.Pa čim prejšnje okrevanje želim motoristu reševalcu.@ndrey napisal/-a:Tudi jaz sem vesel, da kaže na ugoden razplet nesreče. Se mi je pa nehote postavilo eno provokativno, pa vendar zanimivo vprašanje.
LP Marolt
življenje je lepo! Ne boj se mrtvih, boj se živih!