Nesreča na Tržaški v Ljubljani

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Vrsho
moderator
moderator
GE: PGD Šentvid
Kraj: Šentvid pri Ljubljani

Nesreča na Tržaški v Ljubljani

Odgovor Napisal/-a Vrsho »

Gospa na ministrstvu, kamor sem šel po pošto mi je prej rekla, da naj bi se na Tržaški cesti v ljubljani danes zgodila huda prometna nesreča, kjer naj bi reševalec na motorju izgubil življenje. :(

Ta reševalec naj bi hitel na neko intervencijo, pri tem mu je pa nekdo zaprl pot. Tako se je ta dogodek končal tragično. :cry:
Uporabniški avatar
binep
Kraj: Podnart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a binep »

Zopet tragedija, ko ostaneš brez besed. :cry: Se mi pa zdi malo čudno, da o tem ni nobene besede na forumu resevalci.org. Če ima kdo bolj točne podatke, naj jih objavi.

lp

Bine
Vrsho
moderator
moderator

Tud mene to čudi! Zato ostaja še vedno upanje, da mi je ta gospa posredovala napačno informacijo. Nesreča pa je bila 100%, ker sem na križišču še videl potreseno sredstvo za vpijanje tekočine.
Uporabniški avatar
metodg
GE: PGD Brezje na Gor.
Kraj: Brezje na Gorenjskem
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a metodg »

Jaz sem prebrskal novice, pa ni nikjer še nič. Vrsho, upajmo da si dobil napačne informacije...

Metod G.
Bomo zmogli??? BOMO JA!!!! ... je rekel mojster MIHA.
Uporabniški avatar
andrejf
Kraj: Ljubljana (Litija)

Odgovor Napisal/-a andrejf »

Ja res je danes se je naš reševalec na motorju ponesrečil na nujni intervenciji (sirena+m.luč), ko je bil poslan na hudo prometno nesrečo na AC Lj-Postojna. Edina vesela novica je ta, da je kolega živ, sicer z resnimi poškodbami, toda vse kaže, da bo (upam) še nekaj časa tlačil SLO zemljico. Po do sedaj znanih podatkih je do nesreče je prišlo na Tržaški cesti, ko je pri zeleni luči zapeljal v križišče s Postojnsko mu je nasproti vozeče vozilo z zavijanjem v levo zaprlo pot. Ostale besede so tu popolnoma odveč.

Apeliram na vse, da skupaj z nami držite pesti za žimprejšnje in čimboljše okrevanje našega kolega.

P.S.: Novice še nismo objavili iz obzirnosti do kolega in njegovih svojcev. Dogodek je svež in vse zadeve še niso čisto jasne.
Andrej
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

andrejf napisal/-a: Apeliram na vse, da skupaj z nami držite pesti za žimprejšnje in čimboljše okrevanje našega kolega.
Vsekakor Andrej, upam, da bo s kolegom vse dobro in mu želim čimprejšne okrevanje.

LP

Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
Janez Tratnik
moderator
moderator
Kraj: Dobračeva - Žiri
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Tratnik »

Naj čimprej okreva in nadaljuje svoje humano poslanstvo. Onegg bedaka pa kar ornh zašiti. Kjer se le da. :wink:
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.
Uporabniški avatar
binep
Kraj: Podnart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a binep »

Fantje že to je vspodbudno, da se je vsaj prva objava preklicala...

lp

Bine
Vrsho
moderator
moderator

Hvala bogu!

Želim mu čimprejšnje okrevanje, tisti gospe bom pa povedal, da na srečo ni umrl... Je bila tud ona zaskrbljena! :?
Uporabniški avatar
man 14.284
Kraj: Zgornja Bistrica

Odgovor Napisal/-a man 14.284 »

Tudi jaz mu želim hitro okrevanje!
Pomoč je lahko včasih "usodna" tudi za tiste ki pomagamo!
@ndrey
Kraj: GZ Postojna

Odgovor Napisal/-a @ndrey »

Tudi jaz sem vesel, da kaže na ugoden razplet nesreče. Se mi je pa nehote postavilo eno provokativno, pa vendar zanimivo vprašanje.

Koliko družbo in državo stane izguba oz. odsotnost z dela enega tako usposobljenega človeka?

Pa da ne boste zdaj s krampi in lopatami navalili name pa začeli grmade kurit... Spomnil sem se pač, ker so enkrat javno na televiziji razpravljali o tem, koliko državo na splošno stane odsotnost z dela... Pa še nov cenik gasilskih storitev sem bral pred kratkim.
Lets work the problem people, lets not make things worse by guessin'
_ales_
Kraj: Otočec - Dolenjska

Odgovor Napisal/-a _ales_ »

Sem šel mimo po nesreči, ko so policaji preiskovali nesrečo (jih je blo kar ene par) in je bil motor kar precej razbit, pa tut avto, tko da hitrost verjetno glih ni bla majhna. Tudi jaz mu želim čimprejšnje okrevanje.
Uporabniški avatar
Marolt
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a Marolt »

@ndrey napisal/-a:Tudi jaz sem vesel, da kaže na ugoden razplet nesreče. Se mi je pa nehote postavilo eno provokativno, pa vendar zanimivo vprašanje.

Koliko družbo in državo stane izguba oz. odsotnost z dela enega tako usposobljenega človeka?

Pa da ne boste zdaj s krampi in lopatami navalili name pa začeli grmade kurit... Spomnil sem se pač, ker so enkrat javno na televiziji razpravljali o tem, koliko državo na splošno stane odsotnost z dela... Pa še nov cenik gasilskih storitev sem bral pred kratkim.
Mislim da nič več in nič manj kod je odsotnost enega zdravnika ki je na bolniškem dopustu. Koliko pa stane v denarcih pa bi moral vprašatni na ZZZS.Pa čim prejšnje okrevanje želim motoristu reševalcu.

LP Marolt
življenje je lepo! Ne boj se mrtvih, boj se živih!
LESCE2
Kraj: Lesce-Gorenjska

Odgovor Napisal/-a LESCE2 »

Se pridružujem ostalim in želim čimhitrejše okrevanje.
Uporabniški avatar
mailo
moderator
moderator
Kraj: Dobračeva

Odgovor Napisal/-a mailo »

Tudi jaz mu želim čimhitrejšo vrnitem tja, kjer ga potrebujejo.
Naj bo ogenj naš prijatelj!
Odgovori