Neurje nad Bledom

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odgovori
Uporabniški avatar
Grega
Kraj: Bled-Aerodrom Ljubljana
Kontakt:

Neurje nad Bledom

Odgovor Napisal/-a Grega »

Ob 20.08 uri smo dobili poziv, da je nacesti iz Bleda proti Mlinom podrto drevo čez cestišče. Med vožnjo na kraj nezgode pa smo bili obveščeni da je okoli jezera podrtih več dreves, ki so ohromili promet. (posredovali so PGD Bled )

Na cesti Bled-Rečica proti Veliki Zaki pa je drevo pokopal avtomobil iz katerega so se že prej rešili dve odrasle osebe in en majhen otrok. ( posredovali so PGD Bled-Rečica, PGD Bled)

Na hotelu Vila Bled je veter odkril 800 m2 strehe. ( posredovali so PGD Mlino, PGD Bled, PGD Bled-Rečica )

Na Mlinu so gasilci PGD Mlino črpali vodo, ki je zalila kletne prostore.

Na cesti Mlino-Velika Zaka je padel drog z električno napeljavo. Posredoval so PGD Bled-Rečica in dežurni električar.

Na cesti Mlino- Bohinj je na cestišče padlo več dreves. (posredovali so PGD Mlino in PGD Bled)
Grega ( 040 738 525 )
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

No, pa ste zaslužnili za nafto. :wink:
IPGD
Kraj: primorska

Odgovor Napisal/-a IPGD »

Ja kako pride prav motorna žaga iz Sežane inPostojne ki si jo treniral v šoli kaj ne.
I POSLE TITA TITO
LESCE2
Kraj: Lesce-Gorenjska

Odgovor Napisal/-a LESCE2 »

Fajn ste migali sem vas poslušal po UKV in se neposredno kot BBC javljal po forumu :D

Le tu in tam mi je kakšna tiskarska napaka skočila vmes...tako me je Milan popravil pri odkriti strehi...

No pohvalno...upam,da ste smreko v bregu pred Zako tudi že odstranili.

Lp,Matej
Uporabniški avatar
Grega
Kraj: Bled-Aerodrom Ljubljana
Kontakt:

Neurje nad Bledom

Odgovor Napisal/-a Grega »

Ja je blo kar veselo dobr o da smo se hitro organizirali in šli na več mest, kar se pa tiče smreke na cesti pa so jo danes odstranili cestarji mi smo včerej samo odstranili avto in zaprli cesto do danes.

So pa danes naši fantje trenutno pri Vili Zlatorog, kjer tri drevesa ogrožajo hišo in jih trenutno obžagujejo.

lp
Grega ( 040 738 525 )
Odgovori