predvidevam da bom po teli objavi slišal kakšno ostro na moj račun, ampak kazni za nepravilno razvrščanje so zgleda še premajhne... kaj pa bi koštalo policijo, da bi ob naslednji taki situaciji, nesreči; ki naj bo, če bo že prišlo do nje, brez smrtnih žrtev; lepo z enim avtomobilok in 2 policistoma pisala kazni VSEM voznikom ki se ne znajo pravilno umakniti ob nesreči od začetka zastoja do mesta nesreče. Imam občutek da bi kar veliko pokasirala. Pa verjemiti mi da če bi bila kazen visoka, bi se saj 3/4 teh ki bi dobili kazen, v naslednji taki situaciji spomnilo na svojo denarnico, če že ne na kaj drugega. Tudi sam, priznam, bi lahko dobil kazen, pa kaj potem, bi si že zaslužil kazen, če se ne znam pravilno razvrstiti in mogoče že z pravilnim umikanjem rešim življenje udeležencem v nesreči.
To je zgolj moje mnenje, ampak resnično bo treba nekaj spremeniti.... Če že hočemo biti nevem kako podobni Evropi, potem se tudi obnašajmo tako kot se obnašajo v Evropi in ne da smo vedno in povsod navadni balkanci...