Čudežno preživel !
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
CRASH TEST
Ta katra je dobila v crash-testu 6 zvezdic!
Re: CRASH TEST
Marolt napisal/-a:Ta katra je dobila v crash-testu 6 zvezdic!
Volvo in podobni se lahko skrijejo!
Renault Quattro: najvarnejši avto leta 2004 v SLO
- Marko Novak
- moderator

- Kraj: PGD Zagorje - mesto
- Kontakt:
re
Oskar, ampak nekaj mi ne gre skupaj,
iz kje
se je pripeljal (priletel) voznik katrce saj je na obvoznici kontra obrnjen in v "hrbtnem" slogu zagozden po Jumperjem.
Drugače pa takole deformirana vozila predstavljajo precejšnjo nevarnost za vžig. Res je tale možakar imel preklemansko srečo, da je bilo kar nekaj "pravih" ljudi na pravem mestu. Bravo
LP Marko NOVAK
iz kje
Drugače pa takole deformirana vozila predstavljajo precejšnjo nevarnost za vžig. Res je tale možakar imel preklemansko srečo, da je bilo kar nekaj "pravih" ljudi na pravem mestu. Bravo
LP Marko NOVAK
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Re: re
Dooooollllggggaaaaaaaaaaaaaa definicija položaja "69"! Verjetno ji je Jumper prišel nasproti, povabil na en drink, nategnu in pol pobegnuZagorje2 napisal/-a:...kontra obrnjen in v "hrbtnem" slogu zagozden po Jumperjem....
LP, Rolf.
xtreme@ar15-252i.dial-up.arnes.si) was
Ja kam smo priši z to tebeto!!! Pomoje je bol problem da si Jumper ni našel prave pozicije
Ja kam smo priši z to tebeto!!! Pomoje je bol problem da si Jumper ni našel prave pozicije
Odg: Čudežno preživel !
Ob pregledovanju te -sicer že zelo stare teme-sem se spomnil na voznika katrce iz hrvaškega Vrbovca, ki pa nažalost ni imel take sreče
sicer pa slika pove vse.
Meni se katrca še vedno zdi ql avto
porazni pasivni (in aktivni)varnosti navkljub
Starejši gasilci, kakšne so vaše izkušnje pri reševanju ponesrečenih iz katrc? Pleh kot papir,ponesrečeni pa
Meni se katrca še vedno zdi ql avto
Starejši gasilci, kakšne so vaše izkušnje pri reševanju ponesrečenih iz katrc? Pleh kot papir,ponesrečeni pa
Delu čast in oblast!