Prometna nesreča Stopnik!

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
navadni plačanec

Odgovor Napisal/-a navadni plačanec »

Tovariš Štajerc, še danes bi bil ujet v dvigalo , če te takrat ne bi rešili "navadni plačanci" in danes ne bi pisal takih oslarij.! :twisted: :twisted: :D
NEJČ

Odgovor Napisal/-a NEJČ »

Štajerc, glede števila požarov s katerim se hvališ bi te opomnil , da si šele dobre štiri leta pri gasilcih !!
Takim pravimo ZELENCI !!!
Uporabniški avatar
Gregor K.
moderator
moderator
Kraj: Nekje na poti...
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Gregor K. »

Nejč kako bo pa to šlo? 4 leta pri gasilcih pa VGČ? :shock:
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)

In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...

http://www.facebook.com/pgdokonina
Uporabniški avatar
Don Micky
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Don Micky »

LP!

Ker je razprava popolnoma sklenila od prvotnega namena in nima popolnoma nič več skupnega z naslovom, naprošam moderatorja če temo lahko zaklene! Razpravljalcem pa predlagam, da razpravo nadaljujejo pod drugim novim naslovom.

Hvala lepa in lepo pozdravljeni!
Bolj star, bolj nor!
johanes

še ena za štajerca

Odgovor Napisal/-a johanes »

Če sem prav informiran imaš končano teološko fakulteto,ki je ena uglednejših fakultet na sončni strani alp. Moram priznati, da od tako izobraženega fantka, pa še v GZ Maribor si zadolžen za izobraževanje, tako nizkotnega nakladanja in samohvale nisem pričakoval.
Ker o zgodovini veš le toliko, koliko si slišal v društvenem bifeju, bi te opozoril, da so v Mariboru plačanci nastali po sklepu vlade LR Slovenije, ki je ocenila, da v Mariboru nekdo??? ni kos požarni ogroženosti, ki se je z industrializacijo vsak dan večala. O odvzemanju tehnike pa samo to: poklicnim ste odstopili na reverz (reverz ima gospod Rajmund Safran st.)dva avtomobila, ki sta bila vojni plen in zato splošno ljudsko premoženje in ne last tvojih predhodnikov, ki so prav tako kot ti radi skrenili po poti bahavosti.Ker sem pa slišal da ste zbiratelji stare šare, eno "vaše" vozilo je po zaslugi plačancev v muzeju na Muti, pokliči jih morda vam ga Muzej vrne.
Ne delaj več sramote tvoji fakulteti,gasilski organizaciji in činu,ki si ga dobil vsaj pri vedenju po štajersko šenkanega.
Lep pozdrav in naj te sreča pamet!
Štajerc
Kraj: Maribor

Odgovor

Odgovor Napisal/-a Štajerc »

Očigledno po stari slovenski mentaliteti ni dobro imeti o samem sebi dobrega mnenja!!! Seveda navkljub zavedanju o lastnih napakah!!! Pa gremo še enkrat!!!

Če nimate razčiščenih pojmov, jaz na žalost zato nisem kriv...

Ker sem govoril v žargonu in nekatere prizadel (poklicne kolege), se za to še enkrat opravičujem...

S številom interevencij se nisem hotel hvaliti, saj sem lepo dejal, da "na žalost" so... čeprav je res, da je čas brez izvozov za gasilce tako blagoslov kot prekletstvo, si normalen človek in gasilec ne želi nobene nesreče in izvoza...

Neimenovan vir - še bom hodil po Igu... in... kaj potem, če se srečava... ni problema!!!

Tona - strinjam se s tabo - vsi gasilci smo to, kar smo, z enim in istim poslanstvom!!! In zaradi tega tudi moramo sodelovati... Če ne...

Navadni plačanec - iz dvigala ste takrat rešili župnika in dva naša gasilca - in prav je tako, saj je takšen načrt alarmiranja - to lahko delate le vi... kaj misliš, da kateri PGD ne bi prišel... nimamo za to pravice in tudi izučeni zaradi tega za to dejavnost nismo!!!

Nejč - uradno 5 let!!! In... vsako leto več kot 2000 ur opravljenega prostovoljnega dela za vse živo in neživo: vaje, usposabljanja, intervencije (ki jih je že okrog 100 - in to samo velikih, ker nas poklicni na male ne kličejo), administracija,...

Johanes - prav imaš glede faksa... glede zadolžitve na gzm - nisem jaz kriv, če je kriza kadra in se prejšnje generacije za ta problem niso pobrigale! Poleg tega: pridi k meni in ti bom samohvalo statistično dokazal... Nizkotno nakladanje - vse rečeno je resnica, očigledno pa nekatere boli... mar res moramo drug drugemu pljuvati v obraz zaradi tega, ker sem nekaj jaz osebno na glas povedal, vsi ostali pa govorite med sabo... saj pa nobeden drugi PGD našega nima kako posebej rad - faušija pač dela svoje... Glede mariborske zgodovine pa tole: bila so štiri vozila... Sklep o ustanovitvi poklicnih pa je bil političen - čeprav je strokovno utemeljeno, da so - in Bogu hvala, da so!!!...
Glede šanka - če je druženje v naši enoti nekaj čisto normalnega vsaki dan, je to naša stvar - in... to je ja dobro... na "hofu" se vedno nekaj dogaja... to pomeni življenje, ne pa praznino...
Glede čina - nisem jaz kriv, če imam 7. stopnjo in sem bil tri leta član gasilske organizacije... Sprejemne sem naredil tako kot vsi ostali!!! Lep pozdrav tudi tebi in z malo manj faušije na svidenje!

Ker ne želim uničiti dobrega odnosa (nikoli tega namena nisem imel, če pa so nekateri občutljivi za resnico, ker sami s sabo niso razčistili, pa je njihov problem) med enoto, ki ji pripadam, in poklicnimi kolegi, bom za nekaj časa utihnil... če bo kdo kaj glede tega še komentiral, se bom pa zagotovo oglasil!!!

Torej... ker so po meni udarili sokolegi iz domačih logov, naj še enkrat povem: ponosen sem, da sem član moje enote... v tem ne vidim nič slabega... tako kot mora vsakdo biti ponosen na svojo!!! Vsi skupaj delamo za dosego enega cilja - predvsem pomoč sočloveku!!! Če jaz menim, da jaz in člani naše enote to opravljamo dobro, v tem ne vidim nič slabega... In še nekaj: poklicni v mb-ju morajo biti!!! Brez njih varnost ni na potrebnem nivoju, ki bi ga pgd-ji le stežka zagotovili... sodelovanje med zavodom in pgd-ji je dobro in naj tako ostane!!!

Sicer pa... moj gsm imate, veste, kje me lahko večino mojega prostega časa najdete, pa vdarimo skupaj eno ali dve besedi!!!

Faušija, faušija...

Moderator, prosim, da zakleneš to temo!!!

lp

bp
Uporabniški avatar
Gregor K.
moderator
moderator
Kontakt:

Čas kislih kumaric... :roll:

Fantje gasilci ste, pa še dovolj stari, da bi lahko te zadeve reševali na drugačen način oziroma jih imeli razčiščene, ne pa da praznite pepelnike na forumu! :?
Čas dopustov je, zato pojdite rajši na en hladen sok (ali pivo), pa malo ohladite glave. :evil: :wink:

Moderator ti bi pa že lahko prišel iz dopusta nazaj. :twisted: :lol: :wink:

Lep preddopustniški pozdrav vsem skupaj! :D

ključar

Odgovor Napisal/-a ključar »

Klik in zaklenjeno je! :horseshit:
1881

Samohvala Štajerca

Odgovor Napisal/-a 1881 »

Ja. Štajerc je res samohvalen. Poznamo take z (200) intervencijami. Npr.:član društva pokliče v center za obveščanje in reče, da morjo na intervencijo.....tumač. Prav PGD Kobarid je eno tako društvo. (tekmuje z Tolminskim, a mu še zdaleč ne uspeva..... Pač... To klicanje Kobariškega društva (kao intervencije) poznajo že vsi v centru za obveščanje v Novi Gorici. Z Tolmiskim društvom pa tekmuje zato, ker biradi bili "boljši"-Spor z letnico ustanovitve...ampak Pgd Tolmin se je priznalo uradno leto ustanovitve 1881 in s tem so kobaridci zgubili upanje....

Don Micky vse čestitke. Res imate viden velikkk napredek.

Adijos
Uporabniški avatar
Gregor K.
moderator
moderator
Kontakt:

Fantje dajte se vi te zadeve menit v živo, ne pa pepelnike praznit na forumu!
Moderator ti se pa počasi aklimatiziraj iz dopustniškega v delovno vzdušje. :shock: :twisted: :lol: :wink:

Uporabniški avatar
SAKI
Kraj: PGD ZAGORJE-mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SAKI »

Moderator se je v včeraj vrnil iz letovanja na mnorju!

Na temo katero želite, da jo pregleda in oceni ga bom opozoril :!:

Vendar boste morali počakati vsaj do jutri, ker ima kabelski internet trenutno v okvari :!:

Do takrat pa sklenite premirje, saj se bojujemo vsi na isti strani in za isto stvar :!:
Upoštevajte in priznajte vsak na svoji strani trenutke stresa in besa, na katere v popolnosti ni imun nihče :!:

Zamislite si, da bo leto kaj hitro minilo in, da bi se verjetno na SREČANJU FORUMOVCEV želeli srečati vsi kot dobri prijatelji in sodelavci :!:

Zato, sezite si v roke in priznajte vsak svoje napake, ki so bile izrečene v tistem trenutku ko je eden od gostujočih provokatorjev "zasral" celo zadevo :!:
Zame je krivec prav on, in mislim, da je bil to tudi njegov cilj, da je sprl med sabo dva dobra, strokovna forumovca in seveda gasilca :!:

To ni bil prvi poskus, tudi jaz sem bil že tarča le tega! Vendar ne pustite se tako provocirati in iznervirati, ter z nasprotno gesto, da si sežete v roke dokažete kdo je tukaj glavni in seveda pametnejši :!:

ZA UGODNO REŠITEV MOJE PROŠNJE SE VAM ŽE V NAPREJ ISKRENO ZAHVALJUJEM :wink:

Lp

Borut Satler
IZKORISTI, A NIKDAR NE IZKORIŠČAJ!

Lp

Borut Satler
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kraj: PGD Zagorje - mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marko Novak »

V posmeh mentaliteti nekaterih :lol:

gremo pod ključ.

Pa lep pozdrav Vsem kjerkoli že ste.!!!

p.s. glede anonimnežev, pregledal sem IP status, po Z.S. -ju Vas bom resno opozoril in Vas ponovno prosil: poglejte si pravila foruma: viewtopic.php?t=1326
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Zaklenjeno