Ste pa moderatorji tudi ( včasih ) zmotljivi, ker ste krvavi pod koži kot vsi, ne pa roboti, a ne
Huda prometna nesreča motorist - osebni avto
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: Huda prometna nesreča motorist - osebni avto
Za mene zadostna razlaga
Ste pa moderatorji tudi ( včasih ) zmotljivi, ker ste krvavi pod koži kot vsi, ne pa roboti, a ne
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
-
blackwollf
rfireman hvala ti za info 2-3 metre, če verjameš ali ne mi je veliko obrazložila
kakorkoli nisem hotel nikogar užaliti ali kaj podobnega le zanimalo me je dejansko stanje
moram pa povedat da sem zelo vesel da sem med brkanjem po netu naletel na ta članek kajti tukaj sem izvedel več kod vsepovsod drugje skupaj...
vsem se zelo zahvaljujem in želim tistim ki nudite pomoč in reševanje na cesti čimmajn tovrstnega dela
lep pozdrav
kakorkoli nisem hotel nikogar užaliti ali kaj podobnega le zanimalo me je dejansko stanje
moram pa povedat da sem zelo vesel da sem med brkanjem po netu naletel na ta članek kajti tukaj sem izvedel več kod vsepovsod drugje skupaj...
vsem se zelo zahvaljujem in želim tistim ki nudite pomoč in reševanje na cesti čimmajn tovrstnega dela
lep pozdrav
- Marko Novak
- moderator

- Kraj: PGD Zagorje - mesto
- Kontakt:
V tej temi ni bila spremenjena, odrezana ali kako drugače potvorjena nobena objava. Opozoril sem samo na objavo slik. Kdor je željan takšnih fotografij si jih lahko ogleda na svetovnem spletu.
Če si pa pogledamo "pravila igre" je pa stvar jasna. Intervencija, potek, analiza,...seveda so tudi slike dobrodošle, vendar vse v mejah dobrega okusa in skrb za pietetiko.
moderator
Če si pa pogledamo "pravila igre" je pa stvar jasna. Intervencija, potek, analiza,...seveda so tudi slike dobrodošle, vendar vse v mejah dobrega okusa in skrb za pietetiko.
moderator
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Moj prvi post s katerim sem opisal nesrečo je bil spremenjen, ker manjkajo določene besede, ki sem jih uporabil!!!!!!!!!!!!!!!!!!Marko Novak napisal/-a:V tej temi ni bila spremenjena, odrezana ali kako drugače potvorjena nobena objava. Opozoril sem samo na objavo slik. Kdor je željan takšnih fotografij si jih lahko ogleda na svetovnem spletu.
moderator
Nisem edini, ki je to opazil
- Marko Novak
- moderator

- Kraj: PGD Zagorje - mesto
- Kontakt:
Kot sem uspel ugotoviti je med mojo odsotnostjo ,nekdo "popravil" popravil tvoj post
Zaradi opisovanja izgleda "poškodovancev-umrlega" je tvoja objava naletela na neodobravanje bralcev. Ti ne vidiš vsega kar prileti v moj predal od svojcev. Verjamem ,da je nekdo od mojih kolegov popravil tvojo objavo. Vedi da je bilo to dobronamerno.
Lep pozdrav v Velenje
Lep pozdrav v Velenje
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Ja seveda ti čisto verjamem, nekateri so pa meni na ZS in na E - mail pisali in hoteli imeti še več podatkov in da ne govorim o slikah
V postu nisem uporabljal celih besed ampak sem dodajal "......pikice....."
Glede na to kakšna prometna nesreča je bila pa itak razumem, kaj je za objavit pa kaj ni, smo pa o tem tudi debatirali kdaj pa komu bi morali prikazati takšne nesreče
Lep pozdrav in lahko noč
V postu nisem uporabljal celih besed ampak sem dodajal "......pikice....."
Glede na to kakšna prometna nesreča je bila pa itak razumem, kaj je za objavit pa kaj ni, smo pa o tem tudi debatirali kdaj pa komu bi morali prikazati takšne nesreče
Lep pozdrav in lahko noč