Milan. Kaksne ventilatorje pa uporabljate za razpihovanje, a navadne a so kaksni posebni?
Ker plin ja potem nevarnejsi? Sam mislim da je TNP, zaradi tega ker je tezji od zraka in lahko "stece" v razne jaske pa kanalizacije.
KAj pa vi mislite?
PLIN V GOSPODINJSTVU
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Matej B.
- GE: Ptuj / Tržec
- Kraj: Ptuj - Tržec
- Kontakt:
eksplozija plina v Begunjah
povzeto po strani http://www.sos112.si Obvestila, Nesreće prejšnjega dne -bilten dne 16.2.2003
Eksplozija
Ob 13.53 je v stanovanjski hiši v Begunjah na Gorenjskem, občina Radovljica, eksplodiral gospodinjski plin. Zaradi posledic eksplozije so poškodovano stanovalko odpeljali v jeseniško bolnišnico. Posredovali so gasilci PGD Begunje in Radovljica.
Gotovo imata Paramedic in Metod kaj več informacij glede te intervencije in lahko malce navedeta podrobnosti!!!
Eksplozija
Ob 13.53 je v stanovanjski hiši v Begunjah na Gorenjskem, občina Radovljica, eksplodiral gospodinjski plin. Zaradi posledic eksplozije so poškodovano stanovalko odpeljali v jeseniško bolnišnico. Posredovali so gasilci PGD Begunje in Radovljica.
Gotovo imata Paramedic in Metod kaj več informacij glede te intervencije in lahko malce navedeta podrobnosti!!!
- metodg
- GE: PGD Brezje na Gor.
- Kraj: Brezje na Gorenjskem
- Kontakt:
Jah, jaz nimam kakšnih posebnih informacij, ker me ni bilo doma...
Kar sem pa potem slišal iz telefonskih pogovorov, je pa baje hišo kar lepo razsulo, tako da ni več primerna za bivanje. Ne vem kaj je s poškodovano osebo...
Jutri imamo sestanek poveljstva, pa bom lahko kaj več napisal, ko bom stvari izvedel s prve roke...
Metod G.
Kar sem pa potem slišal iz telefonskih pogovorov, je pa baje hišo kar lepo razsulo, tako da ni več primerna za bivanje. Ne vem kaj je s poškodovano osebo...
Jutri imamo sestanek poveljstva, pa bom lahko kaj več napisal, ko bom stvari izvedel s prve roke...
Metod G.
Bomo zmogli??? BOMO JA!!!! ... je rekel mojster MIHA.