Zdravo!
Zanima me, kje in kako lahko naročim značke specialnosti? Specialnost imam opravljeno, vendar sem izgubil značko. Enak problem ima kr nekaj naših članov.
hvala
lp
Značke specialnosti
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
Gost
Odg: Značke specialnosti
ekonomat GZS
pošlješ po mailu podatke od članov ID kodo ter kakšno značko naročuješ.
Re: Značke specialnosti
Hvala lepa!
lp
lp
Značk ne potrebuješ, pomembno je le znanje 
Saj značka (naj bi) pomeni glih to, da imaš neko 'dopolnilno' znanje.Dave D napisal/-a:Značk ne potrebuješ, pomembno je le znanje
Ne bo popolnoma držalo. Zraven mene na Igu je nek tečajnik prav veselo dremal med izobraževanjem za nevarne snovi, pa je značko prav tako prejel. Ko bo treba posredovati, pa si bo najbrž pripel značko na prsa in salutiral (jo pocvirnal po domače)! Mnja, zato verjetno tvoj (naj bi) v oklepaju...Primoz napisal/-a:Saj značka (naj bi) pomeni glih to, da imaš neko 'dopolnilno' znanje.Dave D napisal/-a:Značk ne potrebuješ, pomembno je le znanje
ja zato je bil tisti oklepaj. izjeme so (in bodo) zmeraj.Dave D napisal/-a:Ne bo popolnoma držalo. Zraven mene na Igu je nek tečajnik prav veselo dremal med izobraževanjem za nevarne snovi, pa je značko prav tako prejel. Ko bo treba posredovati, pa si bo najbrž pripel značko na prsa in salutiral (jo pocvirnal po domače)! Mnja, zato verjetno tvoj (naj bi) v oklepaju...Primoz napisal/-a:Saj značka (naj bi) pomeni glih to, da imaš neko 'dopolnilno' znanje.Dave D napisal/-a:Značk ne potrebuješ, pomembno je le znanje