AutoCAD ne AutoCATSuZaNcA napisal/-a:
Tako da sem osvežila in predvsem nadgradila svoje znanje iz programa AutoCAT
Študij Varstva pri delu in požarne varnosti
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Študij Varstva pri delu in požarne varnosti
Vraga tiskarski škrat...hvalakrivina napisal/-a:AutoCAD ne AutoCATSuZaNcA napisal/-a:
Tako da sem osvežila in predvsem nadgradila svoje znanje iz programa AutoCAT
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene 
Evo, še moje stališče opravljanja prakse. Sama sem jo opravljala v enem izmed podjetji, zelo znanih, ampak po mojem bolš da imena ne povem. Čeprav en bom nič slabega omenilaM-Coki napisal/-a:Mene pa zanima št. kreditnih točk (ECTS), ki jih ''prinese'' ta smer študija in kako konkretno zgleda 5 mesečna praksa?
Moje delo je res v bistvu obsegalo vse naloge varnostnega inženirja, tako da tukaj moram rečt, da sem se kar nekaj naučila in lepo nadgradila s praktičnim znanjem osvojeno teorijo (čeprav je v mnogih primerih niti ne rabiš). Tako da svojemu mentorju lahko rečem HVALA, čeprav sva imela včasih kakšen kratek stik, ker sva zastopala vsak svoje stališče
je pa seveda res vse odvisno kje opravljaš prakso in kakšnega mentorja imaš...kar nekaj kolegov se mi je včasih pošteno pritožilo, da samo sedijo in gledajo v luft ter se nič ne naučijo.
Poročilo je res zelo obsežno, tako kot je rekla Suzy, ampak se ga splača lepo naredit (moje je s prilogami, ki jih je blo ene 5 strani znašalo okrog 89 strani)...če ne drugega, da maš opravljeno prakso potem ko ga še uspešno zagovarjaš
Glede Praktikuma, ki ga moraš opravit pa je tko...pametno se je učit, tako kot je rekla Suzy, čeprav pri men je blo dokaj smešno s tem izpitom....v prvo, ko sm res znala in imela narejeno enako skor kot sošolka sem padla, v drugo, ko pa sem mislila da nimam pojma, sem seveda naredila. Dons mi je rahlo vseeno, ampak takrat me je pa pošreno razpištolilo
Evo, upam da sem tud jst pripomogla kšno info glede prakse.
LP
Obema hvala lepa za inf. Vidi se, da gre za zelo raznoliko delo (se pravi: od... do...).
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

Ja, delo je res čisto odvisno od delovnega mesta oz. ustanove kjer opravljaš prakso in mogoče potem delo še naprej nadaljuješ. Odvisno tudi kolk so zadovoljni z opravljenim delom med prakso 
Sicer ni tako švoh, ko enkrat prideš v te vode, ampak da prideš in dobiš službo pa zna trajat!
Sicer ni tako švoh, ko enkrat prideš v te vode, ampak da prideš in dobiš službo pa zna trajat!