Alkohol nameščen v gasilskih vozilih DA/NE?
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
In potem jamramo, da nimamo kam dat opreme...
Se pravi da je to vozilo netipizirano, ker ima 505 L gasilnega sredstva
Sem pa videl v Škofji Loki kavni avtomat v teh. vozilu in zadeva se mi je zdela fenomenalna- ločani so povedali, da je čakanje na preiskovalnega sodnika na zimsko jutro sila neprijetna zadeva ter da si tako skuhajo kavo ali čaj...
Čestitke za lepo izdelamno vozilo in srečno vožnjo na in iz intervencije.
Sem pa videl v Škofji Loki kavni avtomat v teh. vozilu in zadeva se mi je zdela fenomenalna- ločani so povedali, da je čakanje na preiskovalnega sodnika na zimsko jutro sila neprijetna zadeva ter da si tako skuhajo kavo ali čaj...
Čestitke za lepo izdelamno vozilo in srečno vožnjo na in iz intervencije.
Lep pozdrav, Sašo!
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Menim, da je ta sod višek neokusnosti. To kaže na odnos nekaterih do gasilerije. In potem se čudijo, da nas majo za pijance.
Predvidevam, da me bo sedaj poklical kak član iz dotičnega društva in mi razlagal, kako je zadeva v redu po intervenciji, spraševal v stilu ali pri vas nič ne spijete itd.itd.
Moje mnenje: Sramota na kvadrat.
Predvidevam, da me bo sedaj poklical kak član iz dotičnega društva in mi razlagal, kako je zadeva v redu po intervenciji, spraševal v stilu ali pri vas nič ne spijete itd.itd.
Moje mnenje: Sramota na kvadrat.
Zadnjič spremenil Janez Tratnik, dne 10. November 2007, 12:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!

Če se ne motim ta tema ni namenjena temu ampak ok...Janez Tratnik napisal/-a:Menim, da je ta sod višek neokusnosti. To kaže na odnos nekaterih do gasilerije. In potem se čudijo, da nas majo za pijance.
Moje mnenje sramota na kvadrat.
Zgleda da te ni nič v vašem društvu, saj imate zraven garaže v hladilniku dosti pijače(ne samo cockte...)!
Tako da če že modruješ o tej stvari najprej naredi to doma pri sebi!! Sramota ja!!
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Seveda jo imamo. In naš hladilnik ni nikoli prazen. Če prideš na obisk boš tudi ti dobil kaj iz njega ni panike. Samo v vozilo dajat sod pira in delat še nosilec za to, je pa višek in od tega ne odstopim.5r002 napisal/-a:Če se ne motim ta tema ni namenjena temu ampak ok...Janez Tratnik napisal/-a:Menim, da je ta sod višek neokusnosti. To kaže na odnos nekaterih do gasilerije. In potem se čudijo, da nas majo za pijance.
Zgleda da te ni nič v vašem društvu, saj imate zraven garaže v hladilniku dosti pijače(ne samo cockte...)!
Tako da če že modruješ o tej stvari najprej naredi to doma pri sebi!!
Ko boš pa kaj v Žireh se pa le oglasi na dobrote iz našega hladilnika. Resno. Bova še v živo lahko rekla kaj na to temo.
Lep preostanek dneva vam želim.

Aja-za v dom je za v avto pa ne... No ti povem da bom po vaji raje šel pogledat sodček kakor pa poslušal take modrijane z dvojnimi merili na soncu pri +30°C!Janez Tratnik napisal/-a:Seveda jo imamo. In naš hladilnik ni nikoli prazen. Če prideš na obisk boš tudi ti dobil kaj iz njega ni panike. Samo v vozilo dajat sod pira in delat še nosilec za to, je pa višek in od tega ne odstopim.5r002 napisal/-a:Če se ne motim ta tema ni namenjena temu ampak ok...Janez Tratnik napisal/-a:Menim, da je ta sod višek neokusnosti. To kaže na odnos nekaterih do gasilerije. In potem se čudijo, da nas majo za pijance.
Tako da če že modruješ o tej stvari najprej naredi to doma pri sebi!!
Ko boš pa kaj v Žireh se pa le oglasi na dobrote iz našega hladilnika. Resno. Bova še v živo lahko rekla kaj na to temo.
V vašem domu smo pa že bili... smo si ogledovali vaše vozilo slabo leto nazaj...
Zdej pa dosti o tej temi z moje strani!!
LP
Upam da sidrišče ni namensko narejeno za sodček piva. Če ste ga postavili na to mesto zaradi prevzema vozila nimam nič proti, vendar v nasprotnem primeru mislim da je to skrajno nedopustno in neodgovorno. Morate se zavedati da je intervencija končana takrat ko je vsa oprema pripravljena za naslednjo int. oz. ko se vrnete nazaj domov. V vašem primeru pa to pomeni uživanje alkohola med samo intervencijo!
Pivo doma v hladilniku je nekaj povsem drugačnega kot v vozilu! Če ne drugače vsaj ni vsem na očeh.
LP Jaka
Pivo doma v hladilniku je nekaj povsem drugačnega kot v vozilu! Če ne drugače vsaj ni vsem na očeh.
LP Jaka
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
Tole je pa res neodgovorno in neprimerno! Meni je kapo dvignilo!!
V korist vaših članov in vseh, ki bodo kdaj pili iz tega sodčka predlagam ustrezno hlajenje. Sodček na tej lokaciji nekje julija ali avgusta bo bolj podoben juhi, kot pa da bi izpolnjeval svoj namen. Zadevo ali premaknite v bolj hladen predel avtomobila ali pa si uredite hlajenje. Če ne drugega imate zagotovo kakšen aparat na CO2 pa z malo tehničnega znanja, iznajdljivosti pa s kombinacijo s kako staro že odpisano točilno pipo se da vse popravit.

V korist vaših članov in vseh, ki bodo kdaj pili iz tega sodčka predlagam ustrezno hlajenje. Sodček na tej lokaciji nekje julija ali avgusta bo bolj podoben juhi, kot pa da bi izpolnjeval svoj namen. Zadevo ali premaknite v bolj hladen predel avtomobila ali pa si uredite hlajenje. Če ne drugega imate zagotovo kakšen aparat na CO2 pa z malo tehničnega znanja, iznajdljivosti pa s kombinacijo s kako staro že odpisano točilno pipo se da vse popravit.