Ali tudi v Bohinju smrdi po požigalcu?? Že nekaj časa opažam na biltenu in spinu, da pogosto intervenirajo na raznih barakah, kočah in podobno
Upam, da se motim, ker če ne se bojim, da je to postal nov šport...
Vse lepo in prav da ste z srcem predani gasilci in ne prenesete oseb ki delajo stvari s čim povzročajo ogromno škode!
Sprožanje govoric o požigalcih na forumu ni vedno dobra ideja saj imamo zato pristojne organe!
Iz nekega nevarnga predela prihajam iz zato rad ostanem anonimen, ker če je kdo pozoren za celo slovenijo in malo zapisuje ulice in občine kjer se to dogaja boste kmalu spoznali da je to res postal malo manj kot nacionalni šport!
Ne obsojajte tega da sem gost ampak razmislite kaj lahko gasilci s čim manj rompompoma naredimo sami konec požigalcem z opazovanjem na samem požarišču(kakšne so okoliščine, kaj je gorelo, s čim je bilo podkurjeno, in seveda za sumljive ljudi)
Gospodje,
po mojih, seveda neuradnih in nepreverjenih informacijah, radovljiški požigalec sedaj živi na območju Bohinja. Samo močno upam, da bo kdo demantiral mojo izjavo...
Metod G.
Bomo zmogli??? BOMO JA!!!! ... je rekel mojster MIHA.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.
Ne čutim se nič krivega, če sem o tem napisal, prej bi rekel, da naj se kdo drug sekira, predvsem tisti ki ima vžigalice...
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.