V kolikšni meri se lahko križajo cevovodi?
Katera izobrazba (po činu) je ustrezna za risanje oz. sestavo neke taktične gasilske vaje?
Upam, da ni preveč izven teme.
lp
Moderator: Vrsho
Če se le moreš, se križanju cevi na vaji izogni. Če ne gre drugače, jih boš pa pač vrisal. Itak so na požarih vsa čreva prepletena, tako, da se za dva ali tri ne sekiraj preveč.Bobby napisal/-a:Mene pa samo zanima, kako je z risanjem taktičnih skic.
V kolikšni meri se lahko križajo cevovodi?
Katera izobrazba (po činu) je ustrezna za risanje oz. sestavo neke taktične gasilske vaje?
Upam, da ni preveč izven teme.![]()
lp
Kakšen? Kje?Peter napisal/-a:Poglej koledarček 1997.

Jap... Točno tako.Mitja napisal/-a:samo tud ta "mlada"garda jo z pomočjo PC konkretno naredi.....![]()
.....
še najbolje je da sprva na "star" način pol pa "digitalizira" na PC![]()
![]()
![]()
...
...če je možnost seveda.
Tako je OskarOskar napisal/-a:Stara garda riše na roke. Dobra taktična skica tudi tako izgleda dobro. Pa če mene vprašate je še hitreje !
Koledarček ali gasilski priročnik bi morali imeti obvezno v gasilski knjižnici v PGD, če ga že nimajo člani poveljstva. V koledarčku so tudi glavne točke za tekstualni del, pa tudi način risanja skice in taktične oznake.Bobby napisal/-a:Kakšen? Kje?![]()
Me pa zanima še tole:
- Kako rišete taktične skice (na roke ali računalnik (kateri program))?
- Katere glavne točke predstavite v elaboratu, ki je se mi zdi da obvezen za izvedbo malo večje vaje.
lp