Minister Erjavec se je seznanil s prostovoljnim gasilstvom
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Minister Erjavec se je seznanil s prostovoljnim gasilstvom
Minister za obrambo Karl Erjavec je 20. decembra, sprejel predsednika Gasilske zveze Slovenija Ernesta Eöryja s sodelavci. Minister se je seznanil s prostovoljnim gasilstvom, z zakoni na tem področju in s financiranjem, pogovarjali pa so se še o tekočih problemih in nadaljnjem sodelovanju. Po končanem pogovoru sta minister in predsednik dala izjavi.
Tehnika nam lajša življenje!
Vsebine pogovorov ne vem, zato tudi žal ne vem kako je bil minister seznanjen z našim delovanjem in našo problematiko
Ali je bil seznanjen le s problemom glede katastrofalne izgube, ki jo pridela revija gasilec, ali tudi s problematiko izobraževanja gasilcev in ostalih nam res problematičnih zadev
Na koncu bi ponovil svojo izjavo, ki sem jo podal že v neki drugi temi slični tej, in to je, da dokler bo minister vlagal ogromna sredstva v vojsko, ki miruje, ter zelo malo v gasilstvo, ki deluje, ne bo minister, ki gleda na zadevo z realnega, resničnega stališča, torej življensko

Kdo rešuje v mirnem času iz tega resorja
GASILCI
Kdo bi reševal v vojnem času (če do tega sploh pride, kar je zelo malo verjetno)
SV ob izdatni pomoči NATA, ter zopet GASILCI
Ko bo minister to sprevidel in pričel z izvajanjem sprememb na tem področju, takrat se bomo lahko pogovarjali o ustreznem usposabljanju in opremljenosti vseh društev v Sloveniji
Imam veliko željo in upam, da bo ta minister potegnil prave niti, skrbi me le zadeva iz začetka, in to je, kako je bila zadeva ministru sploh predstavljena
Ali je bil seznanjen le s problemom glede katastrofalne izgube, ki jo pridela revija gasilec, ali tudi s problematiko izobraževanja gasilcev in ostalih nam res problematičnih zadev
Na koncu bi ponovil svojo izjavo, ki sem jo podal že v neki drugi temi slični tej, in to je, da dokler bo minister vlagal ogromna sredstva v vojsko, ki miruje, ter zelo malo v gasilstvo, ki deluje, ne bo minister, ki gleda na zadevo z realnega, resničnega stališča, torej življensko
Kdo rešuje v mirnem času iz tega resorja
Kdo bi reševal v vojnem času (če do tega sploh pride, kar je zelo malo verjetno)
Ko bo minister to sprevidel in pričel z izvajanjem sprememb na tem področju, takrat se bomo lahko pogovarjali o ustreznem usposabljanju in opremljenosti vseh društev v Sloveniji
Imam veliko željo in upam, da bo ta minister potegnil prave niti, skrbi me le zadeva iz začetka, in to je, kako je bila zadeva ministru sploh predstavljena
IZKORISTI, A NIKDAR NE IZKORIŠČAJ!
Lp
Borut Satler
Lp
Borut Satler