Sprememba

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Slipi
Kraj: Kranj
Kontakt:

Sprememba

Odgovor Napisal/-a Slipi »

:D Zdaj, ko sem že ravno pri pisanju, tudi ne bo odveč, (neuradno), če zapišem informacijo, da centri od 01.01.2003, ne spadajo več pod Upravo za obrambo (kranjski pod Kranj), temveč, smo sedaj direktno pod URSZR - kot njihova izpostava.
Kaj se s tem spremeni? Glede našega dela nič, prav pa je, da spadamo direktno pod okrilje URSZR.
Teorija je že pol intervencije, praksa pa poskrbi za vse ostalo in še teorijo !!
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

kam spadamo ?

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Poznam reorganizacijo pri Ministrstvu za obrambo.
Prisim te če mi razložiš tvoj stavek: PRAV JE DA SPADAMO DIREKTNO POD OKRILJE URSZR
Koga si pa mislil ? Gasilci smo še vedno samostojna in avtonomna prostovoljna organizacija, ki se povezuje v GZ in le te v GZS.
Če pa PGD delujemo v sistemu zaščite in reševanja še pa nismo njihovi.
Že tako ali tako nas včasih njihovi "generali" preveč komandirajo.

Sedaj mi je jasno, ko sem prebral ostale tvoje objave, da si operativec na ReCO in si mislil na svojo firmo.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Uporabniški avatar
Slipi
Kraj: Kranj
Kontakt:

Re: Sprememba

Odgovor Napisal/-a Slipi »

Slipi napisal/-a::D Zdaj, ko sem že ravno pri pisanju, tudi ne bo odveč, (neuradno), če zapišem informacijo, da centri od 01.01.2003, ne spadajo več pod Upravo za obrambo (kranjski pod Kranj), temveč, smo sedaj direktno pod URSZR - kot njihova izpostava.
Kaj se s tem spremeni? Glede našega dela nič, prav pa je, da spadamo direktno pod okrilje URSZR.
OSKAR :D
Mislim, da sem jasno napisal, da govorim o ReCO-jih in ne omenjam drugih, vsekakor pa verjetno nova informacija, ki mogoče zanima tudi druge, predvsem tudi vas, s katerimi vsakodnevno sodeljujemo.
Vem, da niste nikol niti spadali po Upravo za obrambo, mi pa smo in, da je od novega leta nekoliko drugače!
Teorija je že pol intervencije, praksa pa poskrbi za vse ostalo in še teorijo !!
Odgovori