Pozdravljeni. Imam eno prošnjo! Lani je po facebooku krozila ena zimska kapa z vezenjem GASILEC!
Zdaj pa ne najdem več proizvajalca. Ima mogoče gdo kakšen kontakt koga ki to dela?
Hvala Uros
Zimska kapa GASILEC
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Zimska kapa GASILEC
Prvi gremo noter, zadnji pridemo ven...
Re: Zimska kapa GASILEC
Potrebuješ samo nekoga ki se ukvarja z vezenjem ali ima stroj za vezenje, nabaviš 50 enakih kap in to je to.
Odg: Zimska kapa GASILEC
Zimska kapa kvalitetne izdelave z napisom GASILEC- vezenje, temno modra ali črna, cena 4 eur z ddv! Kontakt : Zaščita- reševanje, Jožef Gyurica : 041 570 225
Re: Zimska kapa GASILEC
Zakaj kupujete te izdelke, ki krozijo po facebooku; trgovci samo pridobivajo na vasi naivnosti, ker cene so nickolikokrat previsoke. Tukaj ciljam predvsem razne softshelle, kape, majice po astronomskih cenah. Dajte raje delat svoje majice (oz karkoli) in naredite profesionalne izdelke ( Gasilska enota xxx), ne pa tiste butaste "Gasilec sem ob meni si varna" ali pa "pgd majsperk, pogasim se tvojo?"
Vsec so mi uradne zimske kape, ki jih uporabljajo v PGD Stara Vrhnika (vezeno z belo barvo "Stara Vrhnika Rescue")
Vsec so mi uradne zimske kape, ki jih uporabljajo v PGD Stara Vrhnika (vezeno z belo barvo "Stara Vrhnika Rescue")
Odg: Zimska kapa GASILEC
zakaj ti vseh svojih besed ne pretvoriš v delo. garantirano bi imel visoke prihodke