Zimska kapa GASILEC

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Urosh

Zimska kapa GASILEC

Odgovor Napisal/-a Urosh »

Pozdravljeni. Imam eno prošnjo! Lani je po facebooku krozila ena zimska kapa z vezenjem GASILEC!
Zdaj pa ne najdem več proizvajalca. Ima mogoče gdo kakšen kontakt koga ki to dela?
Hvala Uros
Prvi gremo noter, zadnji pridemo ven...
robit

Re: Zimska kapa GASILEC

Odgovor Napisal/-a robit »

Potrebuješ samo nekoga ki se ukvarja z vezenjem ali ima stroj za vezenje, nabaviš 50 enakih kap in to je to.
Dino90
GE: GEŠP ORMOŽ

Odg: Zimska kapa GASILEC

Odgovor Napisal/-a Dino90 »

Zimska kapa kvalitetne izdelave z napisom GASILEC- vezenje, temno modra ali črna, cena 4 eur z ddv! Kontakt : Zaščita- reševanje, Jožef Gyurica : 041 570 225
Uporabniški avatar
Mayamaya

Re: Zimska kapa GASILEC

Odgovor Napisal/-a Mayamaya »

Zakaj kupujete te izdelke, ki krozijo po facebooku; trgovci samo pridobivajo na vasi naivnosti, ker cene so nickolikokrat previsoke. Tukaj ciljam predvsem razne softshelle, kape, majice po astronomskih cenah. Dajte raje delat svoje majice (oz karkoli) in naredite profesionalne izdelke ( Gasilska enota xxx), ne pa tiste butaste "Gasilec sem ob meni si varna" ali pa "pgd majsperk, pogasim se tvojo?"
Vsec so mi uradne zimske kape, ki jih uporabljajo v PGD Stara Vrhnika (vezeno z belo barvo "Stara Vrhnika Rescue")
Dino90
GE: GEŠP ORMOŽ

Odg: Zimska kapa GASILEC

Odgovor Napisal/-a Dino90 »

zakaj ti vseh svojih besed ne pretvoriš v delo. garantirano bi imel visoke prihodke
Odgovori