Prijavite se: Gasilcem bomo prenavljali gasilski dom

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Dino
GE: PGD MB Mesto

Prijavite se: Gasilcem bomo prenavljali gasilski dom

Odgovor Napisal/-a Dino »

Gasilci, dovolite, da prenovimo fasado vašega gasilskega doma! Izpolnite prijavnico in se potegujte za nagrado v vrednosti do 20.000 evrov.

Je gasilski dom v vašem kraju že močno načel zob časa? Si vaši gasilci želijo lepšega, sijočega gasilskega doma?

Slovenske novice prihajajo na pomoč!

Razpisujemo nagradno igro, v kateri bomo zmagovalnemu gasilskemu domu, ki se bo prijavil na natečaj in prejel največ glasov, prenovili fasado. Celotna vrednost nagrade se giblje med 10.000 in 20.000 evri in je odvisna od kvadrature fasade.

V akciji lahko sodelujejo vsa gasilska društva, registrirana v Republiki Sloveniji, ki se bodo k sodelovanju v akciji prijavila prek prijavnice v tiskani izdaji Slovenskih novic ali prek e-obrazca, ki ga najdete na tej strani. Rok za prijave je od 1. do 22. 4. 2012.

Na koncu boste odločili bralci

Komisija, ki jo sestavlja pet članov, bo v času od 23. 4. do 30. 4. izmed vseh prispelih prijavnic izbrala deset gasilskih domov. Od 3. 5. do 15. 5. 2012 bo vseh deset izbranih gasilskih domov predstavljenih v časopisu Slovenske novice in na spletni strani Slovenskenovice.si. Od 16. 5. do 31. 5. 2012 bo potekalo glasovanje v tisku in na spletni strani Slovenskih novic. Gasilski dom z največ prejetimi glasovi bo zmagovalec.

Vaš gasilski dom bo zasijal že letošnjo jesen

Organizator bo zmagovalnemu gasilskemu domu do konca septembra 2012 barvno osvežil fasado, kar vključuje nanos osnovnega premaza in barvanje z weber.pas trend fasadno barvo v odtenku z barvne lestvice Weber.

http://www.slovenskenovice.si/novice/sl ... silski-dom
Uporabniški avatar
Seko
GE: PGD Žetale
Kraj: Žetale
Kontakt:

Odg: Prijavite se: Gasilcem bomo prenavljali gasilski dom

Odgovor Napisal/-a Seko »

Škoda da smo glih lani končali z prenovo celotnega gasilskega doma in s tem tudi fasade :(... drugače pa zelo prijetna gesta slovenskih novic. :)
Nejc Sakelšek - nejc@sakelsek.com
Operativni gasilec
PGD Žetale
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

A kar bralci bodo glasovali ? Dobra je ta ja. Če pride v finale za glasovanje naprimer (pišem na pamet) Radovljica kjer je 5000 prebivalcev in morda še PGD Precetinci kjer je 500 prebivalcev. Manjša društva sploh nimajo šans. [-o<
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Uporabniški avatar
Dave D
GE: Loka pri Mengšu
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Dave D »

Oskar napisal/-a:A kar bralci bodo glasovali ? Dobra je ta ja. Če pride v finale za glasovanje naprimer (pišem na pamet) Radovljica kjer je 5000 prebivalcev in morda še PGD Precetinci kjer je 500 prebivalcev. Manjša društva sploh nimajo šans. [-o<
Si mi vzel z jezika, Oskar. Sicer pa je včasih bolje imeti star gasilski dom, pa da je še malo počen čez plato, da ljudje (in občina) spregledajo, da je potrebno zgraditi novega. Če je dom dokaj v redu in potrebuje le novo fasado, je ta akcija na mestu. Če je dom star in premajhen, ti nič ne pomaga, če mu narediš nov make-up. Kvečjemu škodi, saj boš nadaljnih 20 let poslušal, kako "lep" dom imate sedaj. Malo v razmislek. #-o
BorisGoličnik
Kraj: Šoštanj

Odgovor Napisal/-a BorisGoličnik »

Pa kaj če bodo bralci glasovali...En gasilski dom (pa ni važno kateri) bo dobil novo fasado in meni se to zdi super. Pohvalno od Slovenskih novic...

Zadovoljstva pač ne...stalno pripombe:-(
gasilec666

Odgovor Napisal/-a gasilec666 »

Škocjanskim gasilcem je pogorel dom,lahko se zdaj ta akcija usmeri njim v pomoč ?
RomanB
GE: PGD Repnje-Dobruša
Kraj: Vodice
Kontakt:

Re: Prijavite se: Gasilcem bomo prenavljali gasilski dom

Odgovor Napisal/-a RomanB »

Naj se prijavijo, menim, da bodo gladko zmagali.
Uporabniški avatar
Dave D
GE: Loka pri Mengšu
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Dave D »

BorisGoličnik napisal/-a:Pa kaj če bodo bralci glasovali...En gasilski dom (pa ni važno kateri) bo dobil novo fasado in meni se to zdi super. Pohvalno od Slovenskih novic...

Zadovoljstva pač ne...stalno pripombe:-(
Gledamo na stvari bolj pragmatično. Dvomim, da je akcija speljana iz čiste ljubezni do gasilcev, se gre bolj za samopromocijo, tako Slovenskih novic, kot podjetja Weber. Sicer super, da so za ciljno skupino določili prav gasilce, ampak namigujem na to, da je o stvari vseeno potrebno malo razmisliti. Forum je namenjen diskusiji in debatiranju, drugače foruma sploh ne bi bilo. Na podlagi debate in različnih dejstev se marsikdo odloči za ali proti določeni stvari, kar je svobodna izbira vsakega posameznika. Vseeno bolje, da vidimo še drugo plat kovanca, kot da slepo ploskamo temu, kar vidimo pred očmi.

Sicer pa je to lepa priložnost za gasilce, ki jim je pogorel gasilski dom... Če uspejo obnovo gasilskega doma spraviti do te faze (do jeseni), da se obnovi samo še fasada so zmagali, kajti imajo resne možnosti, da zmagajo na "natečaju".
BorisGoličnik
Kraj: Šoštanj

Odgovor Napisal/-a BorisGoličnik »

Z vsem se strinjam kar si napisal, ampak mene zbode to, da najprej pripombe, kritike in potem mogoče še kakšna pohvala...Meni je čisto vseeno, če gre za samopromocijo...saj to je jasno vsakemu. Lepo je to, da so se spomnili na gasilce in sem sam zelo vesel, da bo neko gasilsko društvo dobilo novo fasado, pa katerokoli že to bo...

Ko so že omenjeni Škocjanski gasilci...mogoče je res to tudi priložnost za njih, čeprav upam in jim želim, da bodo zbrali dovolj sredstev na drug način in, da pri tem ne bodo imeli prevelikih težav. Upam, da se bo aktivirala tudi krovna GZ, kot se je v primeru Radenci...Vse dobro jim želim in verjamem, da bodo kmalu tudi oni imeli obnovljen dom, tako kot ga imajo v Radencih....
firefly

Odgovor Napisal/-a firefly »

Iz firbca me zanima ali je še kje seznam katera društva so bila prijavljena na ta razpis?
Na Novicah ne najdem.
Športnik

Odgovor Napisal/-a Športnik »

Imaš tudi med zadnjimi novicami na prvi strani portala Gasilci.org.
http://www.slovenskenovice.si/novice/sl ... vo#webform

edit: sedaj, ko sem še enkrat prebral tvoje vprašanje...verjetno si imel v mislih vsa društva, ki so se prijavila na razpis? Tega pa jaz tudi nisem našel.
firefly

Odgovor Napisal/-a firefly »

Točno to. Iščem celoten seznam.
Mrtinc

Odgovor Napisal/-a Mrtinc »

Jaz vem to da so se prijavili tudi Škocjanski gasilci, ki pa niso bili izbrani v ožji krog.
Uporabniški avatar
Ndrej
GE: PGD Prečna
Kraj: Prečna, Novo mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Ndrej »

Jaz nisem nikjer zasledil celotnega seznama prijavljenih, razen to da jih je bilo 41. Naše društvo je bilo izbrano v finale, sedaj pa pridno glasujemo. Mogoče lahko kot zanimivost povem to, da na začetku ni bilo nobenih omejitev pri glasovanju, lahko si oddal več 100 ali 1000 na dan, po nekaj dnevih so omejili 1 glas na uro.
Odgovori