vprašanje za gasilke

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
cvetka

vprašanje za gasilke

Odgovor Napisal/-a cvetka »

zdravo!
imam vprašanje za ženske pripadnice gasilskih društev, glede na to da je število le teh vsekakor večje kot je bilo to v preteklosti. in sicer...kaj vas je prepričalo da ste se pridružile gas. društvu in kaj vam članstvo pomeni?

hvala za odgovore.
lp
comendatore
Kraj: jesenice

Odg: vprašanje za gasilke

Odgovor Napisal/-a comendatore »

mene pa zanima če članice hodite tudi na intervencije
Uporabniški avatar
Alenka Brodnik

Odgovor Napisal/-a Alenka Brodnik »

Ojla,
comendatore imam občutek, da Gost Cvetak sploh ni ženska, he he :^o .
A zakaj? Zato ker članice gasilskih društev na forumu gasilci.org ne postavljajo vprašanj vezanih na spol niti na žensko pripadnost saj nismo SEKTA, he,he. :mrgreen: .
Osnovno načelo foruma gasilci org. je pomoč stroki, razvoj, informiranje, ustvarjanje pozitivne klime v gasilskem okolju.

Tole me spominja na zdolgočaseno provokacijo za katero po temi in vsebini že VSI forumovci vemo, da je mimo.
Svet se vrti in danes je pomembna sinergičnost različnih, :oops: tudi žensk in moških in tako je najbolje, če nastopamo združeno, celovito in močno, prodorno. :oops:

Ja tako nastanejo Stevčijevi dnevi, piknik forum, pa tisoč stvari........
Ma lepo se imejte
in naj mesec maj :lolmen: pripelje ravno v Vaše društvo kakšno fletno gasilko in gasilca.

Alenka
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Če se ne motim , smo sklenili na sestanku moderatorjev, da gost ne more odpreti nove teme !! :!: :?:
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Uporabniški avatar
SuZaNcA
Kraj: Ljubljana-BIZOVIK
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SuZaNcA »

Jaoooooo...zeloooo zeloo preživeta tema. Če bi imela tema kakšen pameten namen (kot npr. anketa za seminarsko nalogo ali kaj podobnega) bi se mi še zdela smiselna. Kot pa je že Alenka lepo napisala vse skupaj "diši" po slabo zakamuflirani provokaciji :evil: [-X

Kot moj odgovor na vprašanje cvetke in Commendatore-ta pa samo tole...dokler se ogenj ne bo delil na ženski in moški spol, tudi gasilce in gasilke smatram za enakovredne.

Lp
Suzi
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene :D
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

Oskar napisal/-a:Če se ne motim , smo sklenili na sestanku moderatorjev, da gost ne more odpreti nove teme !! :!: :?:
Za Ostalo ne. Poglej si tudi druge teme, ki so jih odpirali gosti.
comendatore
Kraj: jesenice

Odgovor Napisal/-a comendatore »

SuZaNcA napisal/-a:Jaoooooo...zeloooo zeloo preživeta tema. Če bi imela tema kakšen pameten namen (kot npr. anketa za seminarsko nalogo ali kaj podobnega) bi se mi še zdela smiselna. Kot pa je že Alenka lepo napisala vse skupaj "diši" po slabo zakamuflirani provokaciji :evil: [-X

Kot moj odgovor na vprašanje cvetke in Commendatore-ta pa samo tole...dokler se ogenj ne bo delil na ženski in moški spol, tudi gasilce in gasilke smatram za enakovredne.

Lp
Suzi
Saj ravno zato sprasujem ker pri nas gasilke ne hodijo na intervencije, pa me zanima če je drugje drugač.
Uporabniški avatar
M-Coki
Kraj: Malečnik

Odgovor Napisal/-a M-Coki »

comendatore napisal/-a:Saj ravno zato sprasujem ker pri nas gasilke ne hodijo na intervencije, pa me zanima če je drugje drugač.
Ja, in zakaj ne hodijo? Osebna odločitev ali...? #-o
FIREFIGHTERS we are reversing new side!
Slika
Slika Slika
Odgovori