Pomoč ljudem v stiski
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Lep pozdrav iz Afganistana 
Po dolgem času se oglašamo iz Afganistana in Vam sporočamo,da smo se tudi mi v celoti odzvali malo drugačnemu klicu " NA POMOČ " in prispevali svoj delež k tej akciji.
Pozivamo pa tudi ostale ,ki še niste nakazali ,da se odzovete in pomagate po svojih močeh.
Sedem talibanov 
Po dolgem času se oglašamo iz Afganistana in Vam sporočamo,da smo se tudi mi v celoti odzvali malo drugačnemu klicu " NA POMOČ " in prispevali svoj delež k tej akciji.
Pozivamo pa tudi ostale ,ki še niste nakazali ,da se odzovete in pomagate po svojih močeh.
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
Lep pozdrav vsem!
NA ŽALOST sem bil odsoten! In sem zamudil akcijo!
Ali je kakšna možnost, da objavite naslov od Valentina in da se pošlje denar kar po pošti, direktno!?
Mogoče se bo pa še kdo od zamudnikov našel!
V bistvu je to, po moje, še boljše, ker ni nobene provizije in lahko še to vključim zraven, namesto da jo banka vzame!
Hvala in lep pozdrav!
NA ŽALOST sem bil odsoten! In sem zamudil akcijo!
Ali je kakšna možnost, da objavite naslov od Valentina in da se pošlje denar kar po pošti, direktno!?
Mogoče se bo pa še kdo od zamudnikov našel!
V bistvu je to, po moje, še boljše, ker ni nobene provizije in lahko še to vključim zraven, namesto da jo banka vzame!
Hvala in lep pozdrav!
Zabavko ni panike, akcija je podaljšana do 30.09.2005, tako da lahko še vedno nakažeš.Zabavko napisal/-a:NA ŽALOST sem bil odsoten! In sem zamudil akcijo!
LP BAČO
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
Za vse ki še želite nakazat sredstva za VALENTINA še enkrat objavlam podatke kam nakazat. Evo izvolite!!!
Milan Dubravac napisal/-a:Ja lahko zbiramo tudi preko gsailci.org in potem skupaj nakažemo. Bo boljše po moje.
Številka transakcijskega računa :
GASILCI.ORG, DUBRAVAC IN DRUŽBENIK,
izobraževanje in storitve, d.n.o.
Smokuč 13
4274 Ž I R O V N I C A
DŠ: 54417970 MŠ:1917803
TRR številka: 03127 - 1000335527 SKB BANKA D.D., AG Bled.
Naj bo pripisano donacija
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Glede na to, da kakšnega velikega odziva glede na številčno članstvo foruma ni, sem šel danes nakazat še mojo sodniško dnevnico z gasilskega tekmovanja. Itak je šel dež, pa je nisem mogel zapraviti, obogateti z njo ne morem, tule bo pa le koristno uporabljena.
LP
Janez
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!