Cene ansamblov

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
saxtenor3

Odg: Cene ansamblov

Odgovor Napisal/-a saxtenor3 »

krof napisal/-a:To je zame trnutno eden najboljših ansamblkov v sloveniji, izvajajo tako narodno zabavno, kot zabavno glasbo.
Potem pa še nisi slišal teh :
http://www.okrogli.com/predstavitev.php

Pri nas so razturali totalno, šotor je pokal po šivih od glasbe in od smeha!!! :lol:
Ni lepšega občutka kot da nekomu rešiš življenje......
krof

Odgovor Napisal/-a krof »

Vrjamem, vendar za nas so tud naredel tako žurko ansambel nagelj, da večje nebi mogl. Bilo je 1/2 več ljudi, kot druga leta.
stipi

Odgovor Napisal/-a stipi »

Jaz osebno poznam vse fante iz ansambla Okrogli muzikanti, pa moram rečt, da so ZAKON! Tudi sam se spoznam na narodno - zabavno glasbo ker jo tudi sam izvajam, moje osebno mjenje pa je takšno, da jim v Sloveniji NI para tako v glasbi kot tudi v show programu!

NA POMOČ
Stipi
Uporabniški avatar
_strojnik_
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a _strojnik_ »

http://erazem.si/

Pri nas je igral ansambel Erazem! so kar supr veselico naredili! So pa dokaj ugodni!

LP
SLOVENSKO JE BITI GASILEC !!!
krof

Če gledamo, kdo je ugoden, so to gotova Nageljni, za takšno kvaliteto, tudi sam jst iozvajam narodno muziko. Ne pa rewčmo čuki, ki igrajo za 4000€ majo pa pofejkano muziko od avsenika. Pa neki se šlepajo vedno. Tako je moje mnenje.
zoki

Odgovor Napisal/-a zoki »

Zanimivo da so tebi tako všeč nageljni, ki so sicer pač ansambel kot ansambel, samo res pa me zanima zakaj jih tako hvališ?
Si mogoče eden izmed članov? Sosed ali ožji sorodnik katerega od članov?

No pa če ne drugega... kdaj (približno) in kje to (kateri PGD?) pa boste imeli letos veselico? Da pridemo pogledat koliko bo kaj folka? Upam da nam vsaj to sporočiš če ne zgornjega.

Lp

p.s. vsak ima svoj okus tako da...
krof

Hm, ja nekaj sem res užlahti z Nagljni, ampak so mi res zelo dobr ansambel,... Drugač pa nism član gasilcev, samo pomagam pri gasilcih, tko,tko
zoki

Odgovor Napisal/-a zoki »

A tako, lepo to. Seveda lepo to da si v žlaht z njimi in seveda svojo kri je treba podpirati! Lep in pohvalno pa je tudi to, da pomagaš pri gasilcih, če tudi nisi član! Bravo! Takih verjetno ni veliko! =D> =D> In pri katerih gasilcih potem pomagaš? Je to manjši ali večji PGD? (no verjetno ni majhen če prireja veselice :oops: )

p.s. a je mogoče potem tudi kakšne od Nageljnov gasilec :P :lol:
Uporabniški avatar
Tomkat
GE: PGD Škofja vas
Kraj: Celje - Škofja vas

Odgovor Napisal/-a Tomkat »

Vsake oči imajo svojega malarja.
Vsaka ušesa imajo svojega muzikanta.

Jasno in logično je, da bo tu vsak vlekel na svojo stran.
Nekdo ima dobre izkušnje z enim ansamblom, nekdo drugi z drugim.
Nekdo pozna nekoga pri teh, nekdo drugi pri onih.
Pa imamo mnenj kateri so "res naj ta nartabolš" toliko, kot se jih v tej temi oglaša.

Cene so različne, kot so različni ansambli. Eni ti "cigulijo" za drobiž, drugi ti za res nekoliko večjo vsoto naredijo žur, ki se ga zlepa ne pozabi.
In potem spet eni ne privabijo velike množice, ki bi še kaj spila, drugi pa pritegnejo toliko ljudi, da pijače zmanjka.
Eni zahtevajo samo liter belega in kislo vodo, drugi šotor za xxx ljudi in plato hladne ustekleničene vode za vsakega člana.

Treba je vedeti kaj hočemo. Ali narediti veselico, zato da pač bo veselica in nas ljudje ne bodo "po zobeh vlačili" ker je ni bilo. Ali narediti res eno "oreng" fešto o kateri se bo govorilo še nekaj let. In pri tem moramo vedeti, koliko lahko in smo pripravljeni dati denarja za ansambel. Konec filozofije.

Ostalo je samo še v dogovoru z menedžerjem ali vodjem ansambla in seveda v ne nepomembni malenkosti: ali je dotični ansambel takrat ko bi mi imeli veselico prost.

Če dodam še lastno izkušnjo: mi ne delamo veselice vsako leto, za okroglo obletnico smo pa angažirali Čuke :arrow: nikoli nam ni bilo žal denarja ki so ga vzeli.
Ljudi se je trlo (od blizu in daleč), zabava je bila nepozabna :!:

Pa mnogo uspeha pri organizaciji, kdorkoli vam bo že igral.
LP iz Celja :wink: Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
Slika
Uporabniški avatar
gapi
GE: Lukovica
Kraj: Lukovica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gapi »

Ali ima kdo mogoče informacijo kolikšna je tarifa Boštjana Konečnika????

Lep pozdrav!

Gašper Mav
http://www.gasilci-lukovica.si
Vrsho
moderator
moderator
GE: PGD Šentvid
Kraj: Šentvid pri Ljubljani

Odgovor Napisal/-a Vrsho »

http://www.bostjankonecnik.com/kontakt.html

Na tej povezavi imaš kontakt in se obrni nanj. :)
Uporabniški avatar
saxtenor3

Odgovor Napisal/-a saxtenor3 »

Če želiš da veselici da ti nekdo spušča midi file in se zraven dere v mikrofon vzamite raje DJ-ja kot pa Konečnika, vas bo prišlo veliko ceneje.....
Ni lepšega občutka kot da nekomu rešiš življenje......
Odgovori