Če bo ideja sprejeta, bomo to nalogo z veseljem opravili !!!Rafter napisal/-a:Glede na to, da ste Dvorjančani od rednih Forumovcev najbližje Ptuju, predlagam, da se s pomočjo, ki jo bomo nabrali, na Ptuju oglasite kar vi - pa Andyja vzamite s seboj.himi napisal/-a:Jaz sem za, jutri bo nakazano !!!
Mislim, da je prav, da se izkažemo tudi na tak način. Gasilci pomagajmo tokrat malo drugače, kot smo vajeni.
LP, R.
Pomoč ljudem v stiski
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Kot pobudnik akcije z Rafterjem se strinjam da z Dvorjančanami odnesemo to pomoč direktno osebi ki je pomoči potrebna. samo če so HIMI, NEJČA..... zato!!!!
zaenkrat akcija lepo teče
pa bi predlagal da AKCIJA TEČE OD 12.9 PA DO 17.9.2005
ATA MILAN pa nam malo javlja koliko se je nabralo če je mogoče!!!
pa lep pozdrav!
andy
zaenkrat akcija lepo teče
pa bi predlagal da AKCIJA TEČE OD 12.9 PA DO 17.9.2005
ATA MILAN pa nam malo javlja koliko se je nabralo če je mogoče!!!
pa lep pozdrav!
andy
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
Hmm mene od 14. - 18.9.2005 ni žal sem v tujini. Predlagam po izkušnjah iz prejšnjih akcij da traja en teden dlje. Denar bo pa treba nakazati če se nakazuje na transakcijski, če ne bomo v prekršku. Lahko pa zbiramo tudi mimo računa na roke in potem odnesemo.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Evo, rečeno - storjeno. Danes sem nakazal in ne boste verjeli, kdo mi je z avtomobilom MB registerskih tablic trobil za ritjo, ko sem ravno odhajal iz pošte,
naš forumovec Himi, joj kako je Slovenija majhna
.
Malce sem zašel iz teme pa vendarle, mislim, da se bo kar nekaj sredstev zbralo za nesrečno družino.
LP BAČO
Malce sem zašel iz teme pa vendarle, mislim, da se bo kar nekaj sredstev zbralo za nesrečno družino.
LP BAČO
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!